Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi...taci..ca a venit soarele si am inviat si eu, mi-au mai trecut depresiile..bine, le-am ajutat azi ca mi=am cumparat 2 curele :):)..poate ma ia gandul cu bb 3..ha ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Si io intru zilnic, dar nu prea am ce sa povestesc asa deosebit.

Vreau si io la MI3, dar daca se poate ceva mai aproape de centrul tarii (ca e greu cu 2 bucati bb dupa mine?) si NU in primul week-end de mai, ca atunci botez bebelina.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi...taci..ca a venit soarele si am inviat si eu, mi-au mai trecut depresiile..bine, le-am ajutat azi ca mi=am cumparat 2 curele :):)..poate ma ia gandul cu bb 3..ha ha ha

, eu ma gandeam sa intreb cum mai esti, ma gandesc de multe ori pe zi la tine cand imi vad si eu minunatiile de colege de munca si mai aud cate-o perla de la ele

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

laurika, . chiar vroiam sa intreb de tine, sa ne pui poze si sa ne povestesti cum ti s-a parut, daca ti-ar placea sa imbatraniti frumos aici (asa zicea ochidut). cum ti s-a parut Cristi la revedere?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Nu Oana, nu e prea devreme, dar intr-adevar am fost luata prin surprindere. Din partea mea, ne putem intalni in fiecare luna. Chiar mi-ar placea

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

unde-i Sefa' Oana sa-si dea si ea cu parerea

eu zic sa mai facem o intalnire inainte sa implineasca delfinasii 2 an...ca apoi va fi si mai greu sa ne strangem o data ce mamicile incep munca

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Ce idee buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

hai ca am primit poze de la botez

ma duc sa dooorm. va pup.
rodi, a pierdut steaua cu targu mures :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

hai ca am primit poze de la botez

ma duc sa dooorm. va pup.
rodi, a pierdut steaua cu targu mures :(

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Nu pot vedea pozele

Mergi la inceput

Cris2010, SN e minunata!!!
Tinem pumnii sa fie cu ochisori luna asta!

A venit Catalin din seara asta, R iar s a alintat cu el, cred ca pt un moment am fost geloasa, parca cu mine nu se alinta asa....

Am vb cu Catalin si este in culmea fericirii, Deci ne apucam de treaba.
Azi dimineata mi a venit si cm, o sa incep sa iau vit E si Luni merg sa mi recolteze pe secretie vaginala, banuiesc ca sunt racita la burta....m a cam durut zilele astea.
Asa mi a spus si matusa mea sa fac (barza ii spunem noi, e matusa cu care am nascut)
Contact sexual din a VIII a zi, relaxare si vit E

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da tina, am uitat sa il fac public.. Si de pe telefon nu merge decat sa ii dau share. Am dat pe grup. Nu stiu daca a aajuns sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu nu am somn, bantui pe aici...

am comandat hainute pentru andrei, m-am bucurat de reducerea primita, acum am remuscari ca poate am luat prea multe....am fost si la dentist, sunt fericita ca nu am nici o carie doar gingii sensibile si trebuie sa folosesc nu stiu ce apa de gura speciala....

de cand e soacra mea la noi, Andrei parca stie tot mai multe, azi a zis "body" (bine cu a) ca vrea sa il imbrac cu body...zice "unde e pacul (parcul)? " " ata, a pecat ina (gata, a plecat masina)...imi dau seama ce important e sa aiba expunere mereu la cineva nou, pentru ca altfel acumuleaza...

imi pare rau ca nu am timp acum sa il duc la alte activitati, cum a gasit Ochidut

si cea mai fericita e ca sta afara mult de tot, ca imi faceam griji in iarna ca nu vrea...se joaca cu copii, cu nisip, cu apa, alearga, merge pe jos, cu greu il mai aduci in casa uneori abia mai mananca de adormit ce e...

nici nu mai stiu cati cm si cate kg are...doar ca body-urile de 2 ani ii sunt fixe si astea de la mother care in greutate nu cred ca a mai luat prea mult, dar pare tot mai inaltut...trebuie sa chem pediatra, ca se fac in curand 4 luni

gata, incerc sa ma duc la nani, poate vine somnul

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput