Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

I-am facut Raisei programare la oftalmologie, mi se pare in unele poze ca e chiorusa. Asta pe langa faptul ca mami poarta ochelari de la 2 ani, eu si fratele meu, la fel trebuia sa purtam dar nu am purtat.

De duminica incepem a doua tura de bronho vacsom.

Maine mergem la Cluj si abia astept.

De cand ajung acasa la 19, Raisa e tot mai maraita si mai mamoasa. Trebuie sa fac cumva sa ajung cel tarziu la 18. Pana joia viitoare nu am cum, dar dup-aia musai sa rezolv problema.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cris e superba Solnushka Nu am cuvinte sa spun cat de mult imi plac ochii ei.....Ce bine seamana cu tati.....
In curand vor sta petitorii la voi pe pres.....trebuie neaparat sa ii faceti un fratior sa aibe grija de ea

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

legat de juacrii va recomand puzzeluri la noi au succes foarte mare...stau si o jumate de ora si le invartim pe toate partile
Matei le are pe cele www.orchardtoys.com/products/farmyard/" target="_blank">cu animale iar nepotelului meu i le-am luat pe cele cu www.orchardtoys.com/products/rescue-squad/" target="_blank">echipele de salvare
calitatea este foarte buna

ooana, dar asa de scumpe? eu am luat cadou pentru cineva pe care pana la urma nu l-am mai intalnit modelele astea, cu animale, fructe, ferma si masinute. is super, intr-adevar, Isa le adora.

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Pe de alta parte, banuiesc ca nimeni nu se asteapta ca la o cresa sa lucreze dr docenti. Eu ma astept ca femeile care lucreaza acolo sa fie blande, rabdatoare si sa iubeasca copii. Sper ca nu cer prea mult.

asa e, asta mi se pare si mie important. pentru ca nici eu nu am scoala in ale cresterii copilului, dar experienta te invata, iar educatoarele alea au ceva experienta... plus ca nu cred ca poti lucra cu copii fara sa-ti fie dragi, mai ales la varsta la care invata sa paseasca in viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, da ai ceva program, nu gluma. Numa sa te tii.$$$$$$

Cris, asa de faina e Natali! Tare scumpa! Io am vazut pozeleastea, dar m-am bucurat mult sa le revad. Pupam blondina superba! Legat de google+, Criisy a folosit si daca bine retin si l-a dezactivat. Asa ca poate vede si te ajuta ea.

Tu fete, asa e o perioada de faina acum! Incerc sa ma bucur chiar de fiecare moment. E soare, e cald, iesim la plimbare, ne distram toata ziua si suntem cu gura pana la urechi. Il vad asa fericit si mi se umple sufletul de bucurie. Se distreaza si glumesc cu el, ma fac ca ma impiedic/cad- e rasul de pe lume.cand se impiedica si el rade asa cu o pofta, si apoi tot incearca sa se impiedice. Azi in oras s-a tavalit prin nisip, pe burta, pe spate, se arunca in el, zicea "hopa" si radea in hohote. a aratat ca un porcusor, dar s-a distrat bine de tot.

Acasa am avut musafiri ( o pereche de fini pe care ii vede saptamanal) si nasul din spania pe care il vede o ora la cateva luni. Baai, ce spectacol a facut! De bucurie, sa fie in centrul atentiei. A cerut la toti in brae, sa il ridice la geam sa vada luna. A rasturnat toate jucariile, s/a catarat/aruncat pe/ de pe tot ce s/a putut. Si-a dat jos pantalonii, s-a scremut sa le arate cum face kk, desi nimeni nu ii ceruse si el nici nu face kk asa in mod real. No, de toate, zici ca era bagat in priza. Cand are spectatori intra intr-o stare din asta de agitatie, de greu il potolesc. Azi in oras i-am dat pufuleti, 10 min , ca sa mai ia o pauza.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, concluzia era ca nu ma mai intalnesc cu momentele astea- e o varsta tare frumoasa asta a lor ( desi V l-a luat pe nu in brate, desi se mai supara/enerveaza uneori). Ma bucur ca mai am cateva luni de stat cu v, ne intelegem bine, comunicam. Ma bucur ca e vreme faina afara. Ma bucur ca il am, ca e bine, ca e sanatos si intentionez sa il fac si cel mai fericit, iar din lunile astea pana face 2 ani, sa fac cele mai frumoase luni de pana acum!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

eu intru zilnic chiar daca nu scriu nimic... asa cum spuneau si fetele care erau deja la munca, am sentimentul ca nu prea mai am ce zice...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Dar ce e sigur e sigur, nu pot sta linistita daca nu va citesc macar 1 data pe zi, sa vad ce mai fac delfinasii si voi!!!

si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Paula, sunt pozele din iarna. Mi-am instalat google+ si nu mai stiu sa-l dezinstalez. Poate de asta nu se vad...

asa am patit si eu cu google+ , pana la urma am reusit sa sterg contul ca ma enerva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

No, concluzia era ca nu ma mai intalnesc cu momentele astea- e o varsta tare frumoasa asta a lor

ba da! si la bb2, si la bb3...

Mergi la inceput