Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
paula_m spune:
Cris, eu nu am vazut pozele astea cu SN. E o frumusete de fata. Tare dulcica e...Mi-e ciuda ca nu pot vedea toate pozele. Si imi place asa mult cum o imbraci...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
paula_m spune:
Ilinca, azi ma um rezisti de una singura cu Victor? Dar de ce nu ati mers la Turda? Eu asa fac cand merge Cosmin la vreo sedinta sau curs...il duc pe Raul la ai mei, ca singura nu ii fac fata.
Odeta, tu pt ce ii faci analiza?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
lauri_ca spune:
Buna mamici! Am citit printre picaturi ce ati scris, dar nu mai tin minte mare lucru, de...m-am babit.
Sanatate bolnaviorilor ca doar a venit primavara si trebuie sa iasa mai mult la joaca.
Noi am iesit zilele astea de 2ori pe zi, in total cam 4 ore, dimineata pe jos si dupa amiaza cu carutul. La plimbarea de dimineata scoate Stefi untul din mine, alearga incontinuu, se baga prin toate cotloanele dupa pisici si catei, nu are decat o directie, dus, ca de intors nu vrea, stie ca mergem spre casa si se pune pe urlat, apoi o iau in brate cativa metrii, timp in care ea se zvarcoleste, o las jos, iar se intoarce, si tot asa. Cu carutul, parca e alt copil, sta asa de cuminte!
Ieri fata cucuiata s-a urcat in picioare pe pervazul de la geam. Cred ca o sa-mi scoata o multime de peri albi nazdravana!
saddie spune:
Paula le-am facut pe cele generale + sumar de urina, bilantul anual cum ar veni. La noi e mai devreme ca anul trecut nu lua bine in greutate si ne-a trimis doctorita sa le facem. Iar acum e fix un an de la celelalte. Maine am rezultatele, sper sa iasa bune.
Cris2010 spune:
Paula, sunt pozele din iarna. Mi-am instalat google+ si nu mai stiu sa-l dezinstalez. Poate de asta nu se vad...
Saddie sa dea DD sa fie bune rezultatele de la analize.
Laurica si SN iese de doua ori afara de cand s-a incalzit. Seara mai scurt, ca doarme mai mult in ultimul timp si vine imediat si cina.
gata, fug spre casa ca pleaca mama la tara. DE maine pana luni sunt mamica cu norma intreaga.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
bumblebee spune:
MI 3, of course!
Daca nu ne accidentam intre timp, venim!
Bani n-avem deloc, dar cum sa mai comentez de bani cand am vazut ditamai pomelnicu' de nunti/aniversari la Ochidut.
CrisSN, eu abia am deschis laptopul, taifunul nu prea imi lasa timp.
Ilinca, da ce baiat harnic ai! Pai si tu ce faci toata ziua? Ca vad ca el duce greul gospodariei.
Al meu imi face creierii tocanita. A cazut ieri de pe coltar, incercand sa ajunga sus de tot , pe spate, nici nu mai stiu cum pt ca efectiv am avut un black-out. Eu curatam usturoi, ii spuneam sa nu se mai scalambaie, ca e suficient sa stea pe coltar (pe partea unde se sta in sezut) sa se uite pe geam, nu e cazul sa urce pe spatar . Nici 2 secunde si poc. Nici nu mai stiu daca am apucat sa-i bag mana sub cap, dar la cum ma dor degetele, se poate sa-mi fi iesit. El nu a plans decat putin dar m-a gasit tac'su bocita.
Ma scoate din minti cu caca. Imi spune ca face, dar nu vrea la wc. I spun frumos, ii spun ca bb face kk in pampers, ca noi suntem mari, ca daca stie ca face kk, ar tb sa mergem la budex . Nu stiu c nu-i spun, dar spune nu, alearga, isi roteste capatana sa sublinieze negatia si eu mor de nervi. Incerc sa nu ma simta, dar nu pricep de ce imi mai spune .
ooana spune:
Bumblebee ti-am trimis un email
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
pufescu spune:
raportez si eu pitic virusat...deocamdata sub control. Ieri a tusit un pic,la pranz a mancat 3 fire,dupamasa somnolent(ceea ce a fost extrem de surprinzator),a adormit pe la 18.30 la noi in pat...l-am exilat pe tati in sufragerie si am 'dormit' eu cu bibilu care a facut febra(in jur de 39 cred,nu am reusit sa ii iau si nu vroiam sa il trezesc). Dimineata a vrut doar suc de fructe(vreo 150ml) si kiwi+mar, i-am dat polen,pastura si vitamina C, s-a jucat ca de obicei in parc 4 ore...a venit la pranz morcovit,l-am spalat pe maini si s-a bagat in pat fara sa manance,inca doarme.
Teoretic face ca la carte, adica nu mananca si doarme cat cuprinde ca sa se vindece,dar ma mai loveste paranoia ca omor copchilu'. Teoretic daca ce am citit e adevarat maine ar trebui sa fie spifi(adica din nou atomic).Sper sa nu se complice.
In loc sa ma bucur ca doarme stau si ma uit lung la el :)...eu si motanul care e foarte contrariat ca acum era ora la care era fugarit intensiv.
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Bumblebee ti-am trimis un email 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Multumesc mult mult!