Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

MI3...eu nu pot sa imi iau concediu pana la sfarsitul lui iunie , asa ca singura posibilitate ar fi daca am merge pe undeva mai aproape ...bucovina, nici o sansa sa ajungem

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

MI 3, of course!
Daca nu ne accidentam intre timp, venim!
Bani n-avem deloc, dar cum sa mai comentez de bani cand am vazut ditamai pomelnicu' de nunti/aniversari la Ochidut.

CrisSN, eu abia am deschis laptopul, taifunul nu prea imi lasa timp.

Ilinca, da ce baiat harnic ai! Pai si tu ce faci toata ziua? Ca vad ca el duce greul gospodariei.

Al meu imi face creierii tocanita. A cazut ieri de pe coltar, incercand sa ajunga sus de tot , pe spate, nici nu mai stiu cum pt ca efectiv am avut un black-out. Eu curatam usturoi, ii spuneam sa nu se mai scalambaie, ca e suficient sa stea pe coltar (pe partea unde se sta in sezut) sa se uite pe geam, nu e cazul sa urce pe spatar . Nici 2 secunde si poc. Nici nu mai stiu daca am apucat sa-i bag mana sub cap, dar la cum ma dor degetele, se poate sa-mi fi iesit. El nu a plans decat putin dar m-a gasit tac'su bocita.
Ma scoate din minti cu caca. Imi spune ca face, dar nu vrea la wc. I spun frumos, ii spun ca bb face kk in pampers, ca noi suntem mari, ca daca stie ca face kk, ar tb sa mergem la budex . Nu stiu c nu-i spun, dar spune nu, alearga, isi roteste capatana sa sublinieze negatia si eu mor de nervi. Incerc sa nu ma simta, dar nu pricep de ce imi mai spune .

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+
asa face si mateo,imi spune dar pe wc nu vrea si pace

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!

acum ar trebui sa se vada pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,

alice, la ce strumfi mfaci,asa frumosi,asemnea ochi, e pacat sa faci mama doar doi.
aceeasi apreciere si pentru Tudor,solnushka, Larisa......

strumf a papat toata noaptea, a supt si de la mine.

nu a vrut sa doarma decat pe mine.dupa ceva timp l-am pus in patut,ca nu se mai putea sa respir cu peste 8 kg pe mine.

aseara am externat-o pe mama.
mi s-a confirmat inca o data ca strumf e timid rau.
eram in curtea spitalului cu el ,asteptandu-l pe sot cu mama, si cum se apropia cineva de noi, hop in brate la mami,de unde nu a mai vrut sa coboare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Alice ai 2 copii superbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

laurika, . chiar vroiam sa intreb de tine, sa ne pui poze si sa ne povestesti cum ti s-a parut, daca ti-ar placea sa imbatraniti frumos aici (asa zicea ochidut). cum ti s-a parut Cristi la revedere?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Neata fetele!!

E superb si adevarat ca as vrea sa imbatranesc acolo :D.Te binedispune instant atata soare, zau asa, si verdeata, si pomi, si flori..mor dupa portocalii aia cu flori si fructe in ei.si plajele sunt superbe si apa..nu-mi mai venea sa plec..pozele acum le aranjez, ca-s unele iesite mai nasol :D, facute din fuga, din masina.Vreau sa le pun pe picassa si deh, dureaza cu atomicul pe langa mine.Am auns noaptea la 11jumate in casa, piciul nu dormea, dar a fost asa de uimit, nu stia daca sa plnga sau sa rada,era emotionat tot, se lipea de noi, l-am culcat cu noi in pat, era fericit tare, ne-a pupat.Dar vad ca e setat sa ceara BOBO, probabil ca a tot primit cat a stat cu bunicii.acu daca il intreb ce vrea, urla BOBOOO...Lasa ca invatul are si dezvat va puip cu drag si mai revin eu pe parcursul zilei,

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Alice, aveti doi copilasi superbi. Sa va traiasca, sa fie sanatosi, sa va aduca numai bucurii.
PS Nu-i asa ca esti mai implinita cu doi copii?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Alice, ce seamana Raducu cu Mara. Si Mara cu taica-sau. Neaparat mai tb sa faci inca unul , sa semene cineva si cu tine...Dar sunt frumusi foc. ( aia micii ). Bine, si tu esti o mamica frumoasa si tanara!! Te invidiez.

Histamina, draga mea, pana acum te plangeai ca Sebi e slab. Acum e pb ca e greu?. Vreau si eu sa vad o postare a ta optimista, fara nici un cuvant legat de vreo boala, de mancat, de dormit, etc...fara sa te plangi de ceva...

Fetele, am gasit casa!!!! Nu e chiar casa visurilor mele. Eu imi doresc o casa pe pamant, fara etaj. Asta e cu dormitoarele sus, dar ma obisnuiesc eu. Acum sa vedem cum facem. Daca ne ajuta Dumnezeu, intr-o luna, doua suntem la casa noastra.

Ramona, sa vezi ce implinita esti cu 3, 4 copii.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

paula, e greu sa respiri cu el deasupra ta.

la asta ma refeream.

voi fi mai atenta cu postarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

paula, e greu sa respiri cu el deasupra ta.

la asta ma refeream.

voi fi mai atenta cu psotarile.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Nu tb sa fii mai atenta cu postarile, ideea e sa-ti schimbi tu starea de spirit.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput