Bulgarasii de ian.feb2012 in casa noua! {1}
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Alice, sunt splendide pozele!!!!!!!!!!!! Arata bestial amandoi copiii iar tu parca nici nu ai fost gravi!!!Super, sunt incantata rau! Superba rochita Marei!
dr_anca spune:
Neata!
Lady multumesc!
Am sunat si contabila si a zis ca restul de acte le rezolva ea sa nu ma agit.
Sara,Alice,Anda si sper ca nu sm sarit pe nimeni pentru ca am rasfoit
Alice sa-ti traiasca crestinul si familia frumoasa! Am vazut si bebeleus grasunel . Eu sunt putin ingrijoarata de asta mica dar sper sa slabeasca cand incepe cu mersul. De fapt cine stie cum va fi diversificarea .
A adus tata, care a venit si a vazut fata in sfarsit, poze cu mine bebelus si eram eu grasa dar parca nu chiar asa. Dar eu o tin ca fiica-mea mica seamna cu mine si tati ca nu doar la culoarea ochilor si a parului in rest deloc .
Wow Anda are laborator .
Bine ca nu am ratat povestea cu pasarica epuizata
Va pup si fug la fata cea mare ca vinerea nu o duc la gradi!
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Neata! Era si radu mufat pe la orele alea da n-am intrat e forum :) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
io intru, ca altfel adorm...si ramane nemancata, ori de intindem cu masa 2 ore..mai adoarme, mai papa,mai adorm eu, mai scapa sanul
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ALTESA spune:
neata fetelor ! am fost ieri la pediatra cu varsaturile lui rafael si avem de luat tratament se parea ca ce varsase portocaliu era de la fiere mititelu.
ne-a dat altceva pentru digestie caci la noi protectisul nu merge.
si niste picaturi pentru somnic si mi-a dormit foarte bine azi noapte
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ALTESA si niste picaturi pentru somnic si mi-a dormit foarte bine azi noapte implinita de Rafael-Ioan |
ce fel de picaturi?sa-ti adoarma copilul.scuza-ma, dar nu vad asta un lucru bun!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Si noi, si noi mancam la ora aia !
fetele sunt putin ingrijorata, mi se pare cam cald grasunelul meu. Mai stau putin si o sa-i iau temperatura.
Alice, minunate pozele. Am ras pentru ca am o rochita identica aproape cu cea a marei doar ca a mea are nasturi in fata si funda mare la spate si jupon, stil anii 60 dar materialul e lafel. Chiar ma gandeam sa o port la botez la asta mic.
Alinaaaaaa,astazi o sa cer oferta de la Gargantua ca mi s-a pus pata sa facem btezul acolo unde a fost si intalnirea. Daca ar fi ceremonia propriu zisa la biserica Iocanei as putea sa o aduc repede la restaurant si pe mama mea ca ea e in carucior si nu ne-am mai trambala cu masinile. Pe langa ca eu si sotul am crescut si ne-am indragostit pentru prima oara acum 15 ani in parcul ala.
Gata, ma duc sa mufez micul mops.
Alice, de unde ai luat hainutele pentru ala mic? Vestuta aia verde si camasuta ma intereseaza. Am uitat sa-ti spun ca ai o familie superba. Sunteti de revista iar tu nu mai zic. De unde ai luat rochita???
Mamica de grasunel Alexandru
aerlilian spune:
Matza, adica tu vrei sa-mi dai peste cap sfarsitul asta de saptamana si sa-mi spui ca poti intra deja intr-o rochita de dinainte de a fi gravi???