Bulgarasii de ian.feb2012 in casa noua! {1}
Raspunsuri - Pagina 17
georgia_c spune:
ane io ma ingras si cand respir ,deci nu sunt un exemplu bun ..sau pot spune sunt chiar unul prost
daca ni aia ni aia , adevarat ca iti raman doar AC-urile
mihaelaradu spune:
Off scrisesem la pranz un ditamai mesajul si cand sa-l trimit apasai refresh...
Si noi ne inscriem la haotici!!
Fetelor eu am discutat cu ginecologul si cu moasa despre contraceptia in timp ce alaptez si ambii mi-au spus ca AC sare din schema pt ca sunt hormoni, ori hormonii trec in sange si din sange in lapte. Sapt viitoare sper sa ajung si eu la ginecolog pt "rondul" de 6 saptamani.
Olga listuta,pls. Scriu d p tel si nu stiu daca mai am rabdare sa iti mai scriu si PM ca Doamne greu ma descurc pe touchscreen.
Va pup si va doresc noapte linistita
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Off scrisesem la pranz un ditamai mesajul si cand sa-l trimit apasai refresh... Si noi ne inscriem la haotici!! Fetelor eu am discutat cu ginecologul si cu moasa despre contraceptia in timp ce alaptez si ambii mi-au spus ca AC sare din schema pt ca sunt hormoni, ori hormonii trec in sange si din sange in lapte. Sapt viitoare sper sa ajung si eu la ginecolog pt "rondul" de 6 saptamani. Olga listuta,pls. Scriu d p tel si nu stiu daca mai am rabdare sa iti mai scriu si PM ca Doamne greu ma descurc pe touchscreen. Va pup si va doresc noapte linistita Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Mihaela iti trimit mail.
Legat de AC, eu am luat la David conceptionalele de care zicea Anne. Sunt speciale pt perioada alaptarii. Stiu ca mai multe fete luau.
biancabia spune:
Noi suntem pe baricade, ca de obicei. Irisucu se agita pana la 12-1 noaptea dar vad ca azi se lungeste treaba
Si am o durere de spate de atata plimbat prin casa cu ea in brate
Azi dupa-amiaza i-am facut 120ml de lapte si pt ca dadea semne de mare foame i-am mai facut 60ml si l-a baut pe totDupa aceea stateam numai cu ochii pe ea in caz ca vomita ca mi s-a parut ff mult comparativ cu cat mananca ea, dar cred ca s-a simtit bine si a profitat ca acum spre ex a mancat vreo 120 in 4 reprize. Burtica asta, mama ei, isi face de cap,
carina spune:
citat din mesajul lui biancabia mi se inchid ochii de somn Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012) |
Si noi pe baricade papam.
My_Lady0091 spune:
si eu
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |