Toulouse:(
Raspunsuri - Pagina 9
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB_AC Daca s-ar generaliza refacerea, si-ar pierde valoarea.. si probabil in scurt timp si interesul. |
Nu am intzeles(da stiu ,iar sau din nou,nu stiu cine e de vina dar macar eu intreb)ce ai vrut sa spui aici!
Cred ca tu-tzi raportezi niste frustrari personale,la nivel de natziune!Toate exemplele date de tine,ma duc la concluzia asta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
AB_AC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Nu am intzeles(da stiu ,iar sau din nou,nu stiu cine e de vina dar macar eu intreb)ce ai vrut sa spui aici! Cred ca tu-tzi raportezi niste frustrari personale,la nivel de natziune!Toate exemplele date de tine,ma duc la concluzia asta! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Vorbeam de refacerea himenului, nu? Daca nu poti cere explicatii civilizat. Pa!
Avand in vedere ca si tu si Mik ati inceput sa ma discutati pe mine ... Pa!
Daca n-ai priceput ca mecanismul oricarui terorist este sa-si proiecteze nemultumirile personale pe fondul unei lipse de forme de comunicare legale intre propria comunitate si majoritate... apai mi-am pierdut vremea de pomana incercat sa-ti explic ca frustrari avem multi si modalitati de a ne exprima legal putine.
andacos spune:
citat din mesajul lui AB_AC Vorbeam de refacerea himenului, nu? Daca nu poti cere explicatii civilizat. Pa! |
Eu nu stiu care dintre noi nu stie sa ceara si sa se exprime civilizat!
Nu ma expedia tu pe mine dupa bunu-tzi plac,ca nu sunt catzelul tau!(asta a propos de respect si intzelegere )
Dana
portocalia spune:
AB_AC, te-am citit pe aici si incep sa ma intreb de ce ne certam noi oare la subiectul cu Olanda :). In fine, nu vreau sa deturnez subiectul, doar ca sunt nedumerita.
In ce spui despre Franta, inclin sa-ti dau dreptate - cu tristete, din pacate. Ma gandeam sa ma mut in Franta (mai prin sud) si pentru prima oara in viata imi pun cu adevarat problema rasismului.
AB_AC spune:
citat din mesajul lui portocalia AB_AC, te-am citit pe aici si incep sa ma intreb de ce ne certam noi oare la subiectul cu Olanda :). In fine, nu vreau sa deturnez subiectul, doar ca sunt nedumerita. |
Pentru ca eu cred ca lipsa de comunicare legala creeaza frustrari si la emigranti, dar si la localnici. Pe ultimele emigrantii nu prea vor sa le vada. Si ca trebuie facuta in mod pragmatic negocierea intern, fara ajutorul patriilor mame.
ladyJ spune:
AB tu crezi ca terorismul apare din cauza de lipsa de comunicare dintre emigrant si tara adoptiva?
Nu va certati
portocalia spune:
Pentru ca eu cred ca lipsa de comunicare legala creeaza frustrari si la emigranti, dar si la localnici. Pe ultimele emigrantii nu prea vor sa le vada. Si ca trebuie facuta in mod pragmatic negocierea intern, fara ajutorul patriilor mame. |
probabil ca asa e. numai ca in comunicarea asta, statul si imigrantul nu sunt deloc pe pozitii de egalitate. imigrantul de obicei e prea ocupat sa-si castige traiul si sa-si rezolve numeroasele probleme care vin cu imigrarea. numai activismul politic nu-l mai avea pe lista de "to do". iar cand statul arata clar rea vointa in problema imigrantului... ei, acolo deja apare scanteia.
andacos spune:
citat din mesajul lui portocalia iar cand statul arata clar rea vointa in problema imigrantului... ei, acolo deja apare scanteia. |
Portocalia,ai exemple de rea vointza concrete?
Sau ce intzelegi tu ptin rea vointza din partea statului?In privintza emigrantzilor ,bineintzeles!
Dana
portocalia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Portocalia,ai exemple de rea vointza concrete? Sau ce intzelegi tu ptin rea vointza din partea statului?In privintza emigrantzilor ,bineintzeles! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
de exemplu, refuzul primului ministru olandez de a se exprima in privinta site-ul contra est-europenilor. a fost invitat pe 13 martie de Parlamentul European sa-si prezinte pozitia si nu a avut timp sa se duca, avea alte chestii mai importante de facut. asta numesc eu politica de stat evident rau-voitoare.
andacos spune:
Am intzeles!
Insa eu nu cred ca Parlamentul Europei lasa problema fara o explicatzie!Poate chiar avea agenda ocupata in acel momnet!Daca nu s-a putut pe 13 martie,va fi cu sigurantza o alta zi!
Zic si eu,nu -l acuz direct de rea vointza!Ii dau o circumstantza atenuanta!
Dana