Toulouse:(
Raspunsuri - Pagina 7
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB_AC Spune-mi si mie cum poate in mod legal in Europa sa puna in discutie o comunitate gen cea romaneasca mai multe drepturi de vizita/sedere pentru parintii la pensie.. |
Nu intzeleg ce vrei sa spui!Potzi fi mai explicita?
De fapt ,nu tzi-am intzeles intreg mesajul,e o greseala quote asta,dar nu mai repar!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Eu ma refeream d efapt la alta ceva citindu.te cu "ventilarea frusrarilor"!(poate ii raspunzi lui Lady cum ventiuleaza americanii frustrarile emigrantzilor)!
Potzi manifesta,potzi protesta pasnic ,potzi face mitinguri,asa cum ai spus si tu te potzi inscrie in politica statului care te.a adoptat si reprenta in parlament minoritazile...sunt multe modalitazi de a-tzi ventila frustarile!Sa iei arma de sub pat...nu e una dintre ele!
Dana
AB_AC spune:
Reformulez. O dorinta a multor romani/estici este ca parintii lor sa-i poata vizita mai mult sau sa aiba drepturi de sedere mai extinse si sa nu fie pusi la gramada cu cei care vin sa fure si/sau cerseasca.
Cum poate acea parte a comunitatii romane sa aduca in discutie in Parlament un amendament de lege pe aceasta tema.
O dorinta a comunitatilor musulmane este ca statul sa-i ajute sa-si marite fetele virgine. A fost in Olanda cu ani in urma un scandal in care falsificasera impreuna cu doctorii codurile la asigurari, doar, doar operatia de refacere de himen ar fi fost rambursata.
Cum poate comunitatea musulmana doritoare sa aduca in discutie in Parlament o asa doleanta specifica.
As vrea sa nu mi sugerezi sa-si aleaga proriul reprezentat, pentru ca cel putin romanii desi-s atat de vizibili in media nu au procentajele necesare in alegeri.
andacos spune:
Pai orice parinte poate ramine mai mult de trei luni daca este inregistrat!Trebuie doar sa mergi la primarie si sa-l inregistrezi!Si sa-tzi asumi responsabilitazile financiare aferente!
Despre dorintzele comnunitazilor musulmane,atita timp cit nu incalca drepturile celor cu care traiesc si dreptul la libera alegere,sunt promovate prin lege!
Ceea ce tzine strict,dar strict de cultura ,felul lor de viatza,pot practica cu succes in tzarile de origine!Aici fac referiri DOAR(precize doar)la ceea ce ai afirmat tu cu dorintza lor de a-si marita virgine fetele!Atita timp cit traiesc pe teritoriul altor state,sunt obligatzi s arespecte legile acelor state!
Minoritazile pot fi reprezentate in parlament,nu trebuie sa fie neaparat minoritar roman sa apere minoritazile romanilor!
Dana
coracora spune:
citat din mesajul lui andacos Ceea ce tzine strict,dar strict de cultura ,felul lor de viatza,pot practica cu succes in tzarile de origine!Aici fac referiri DOAR(precize doar)la ceea ce ai afirmat tu cu dorintza lor de a-si marita virgine fetele!Atita timp cit traiesc pe teritoriul altor state,sunt obligatzi s arespecte legile acelor state! Minoritazile pot fi reprezentate in parlament,nu trebuie sa fie neaparat minoritar roman sa apere minoritazile romanilor! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Asta cu refacerea himenului in pachetul asigurator de baza e de-a dreptul ilara si nu poate fi incadrata, ca cerinta, decat la categoria "mofturi si ifose". Cui ii arde de sex inainte de nunta, desi stie bine ca-si risca pielea la modul cel mai serios daca e prinsa "dezvirginata", n-are decat sa suporte consecintele. Financiare in acest caz.
AB_AC spune:
Bun. Un miting nu va aduce legea in Parlament. Parca pentru alte frustari se propunea prin Olanda boicotul cu ajutorul tarii mama.
Modalitati US eficace:
prima este sa angajezi un lobbyst platit sa sensibilizeze membri ai Parlamentului care ar putea fi interesati de voturile comunitatii tale
Se face in mod public si orice poate vedea cine cat si cum plateste:
https://secure01.virginiainteractive.org/lobbyist/cgi-bin/search_lobbyist.cgi
A doua e sa-l ajuti direct in campanie:
Contributiile sunt limitate si sunt publice pentru oricine de la celebritati la oameni de rand. www.campaignmoney.com/biography/tom_cruise.asp" target="_blank">http://www.campaignmoney.com/biography/tom_cruise.asp si atunci informatiile is limitate
S pt un Smith oarecare care doneaza cate 500$ pana face 2400$ informatiile includ si foaia de donatie
www.campaignmoney.com/finance.asp?type=in&cycle=10&criteria=Smith" target="_blank">http://www.campaignmoney.com/finance.asp?type=in&cycle=10&criteria=Smith
http://images.nictusa.com/cgi-bin/fecimg/?10021040970
Si daca banii vin doar de la oameni... ai interesul sa le auzi cererile. Cam asta-i diferenta. Nu spun ca trebuie copiat. Dar oamenii care vor schimbari mai bine dau bani si incearca sa o faca legal decat sa doneze la moschee ca sa trimita junimea la plantat bombe in Afghanistan.
Sistemul american e invechit si se poate imbunati enorm... si lumea lupta sa o faca si aici.
andacos spune:
mda...si mie mi s-a parut dus la extrem exemplul propus de AB-AC,dar ma rog...Europa tot rasista ramine!
Dana
andacos spune:
Ab_AC,ceea ce tu nu vrei sa acceptzi,este ca Europa nu e atit de rasista cum incerci tu sa o prezintzi!
Drepturile minoritazilor sunt in general respectate,insa si minoritazile trebuie sa se adapteze si sa respecte legile tzarii in care locuiesc!
Totul este perfectibil,insa sa vii sa acuzi state europene ca sunt vinovate de rasism,ca datorita lor mor oameni nevinovatzi,mie mi se pare dus la extrem!
Daca eu consider ca statul meu de adoptzie nu corespunde cerintzelor mele culturale,morale,religioase,pai imi iau valiza si ma duc in tzara mea sua ma rog in alt stat care imi ofera varianta asta!
Nu pun mina inssa pe kalaschnikow ,nu omor oameni nevinovatzi doar pentru ca sunt altfel ideologic,cultural,moral,religios decit mine!
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui AB_AC Si daca banii vin doar de la oameni... ai interesul sa le auzi cererile. . |
Bineintzeles ca le auzi cererile,atita timp cit nu ating confortul celor de linga ei!Cind cererile lor,depasesc sau intra in contradictzie cu democratzia statelor ,atunci cum potzi respecta o cerere?
Dana
AB_AC spune:
citat din mesajul lui andacos Pai orice parinte poate ramine mai mult de trei luni daca este inregistrat!Trebuie doar sa mergi la primarie si sa-l inregistrezi!Si sa-tzi asumi responsabilitazile financiare aferente! |
Corect, dar unii poate nu au acei bani, desi nu traiesc din ajutoare. Daca nu traiesc din ajutoare si nici n-au conflicte cu legea de vreun fel... oare nu se poate face ceva?
Ceea ce tzine strict,dar strict de cultura ,felul lor de viatza,pot practica cu succes in tzarile de origine!Aici fac referiri DOAR(precize doar)la ceea ce ai afirmat tu cu dorintza lor de a-si marita virgine fetele!Atita timp cit traiesc pe teritoriul altor state,sunt obligatzi s arespecte legile acelor state! |
Da... dar vezi tu vorbim deja de a doua generatie. De cei nascuti in Europa si care tin la credinta lor. Fireste ca-i nerezonabil, sau hilar, dar cate chestii hilare si nerezonabile nu se fac prin traditie in toate tarile. Aceea minoritate e acum parte din tara. Nu-i asimilata, dar e sa zicem in curs de integrare. Nu putem sa punem langa intelegerea pentru prostiile native si cea pentru prostiile mai nou-venitilor?
Minoritazile pot fi reprezentate in parlament,nu trebuie sa fie neaparat minoritar roman sa apere minoritazile romanilor! |
Nici n-am zis asta. Problema e cum convingi lumea sa asculte si aberatiile la care fiecare comunitate tine. O minoritate are si ea aspiratiile ei. In Parlament nu trebuie sa ajunga doar pentru discutarea problemelor de rasism.
Nu pretind sa fii de acord cu mine. Nici macar nu as sustine aceste legi, desi sincer mi se pare pierdere de vreme sa merg mereu cu actul de proprietate al casei cu foaie de impozite si sa fac cerere pentru mama in Franta si sa ma amuz cum un functionaras incearca sa gaseasca ceva si nu are ce. Dar cel putin in Franta cererile lor nu permit unor familii decente si muncitoare aceeasi bucurie de a-si vedea parintii cat vor si cum vor din banii lor.