Toulouse:(
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Era likul pe stirile protv, scriau ca a fost identifict si asta e singura poza pe care o au cu el.
nelia spune:
Chatonel, .
Am citit si eu acum stirile... nu mi e pare verosimil, dar asa sint eu mai sceptica. Cel pe care il vineaza acum, nu corespunde profilului de pina acum, pare un delincvent de mina a doua. Cel care a ucis pare departe de cel pe care vor sa-l prinda.
Am citit si stirile din Europa, sper din tot sufletul sa fie el, pentru ca el a atacat la fiecare 4 zile, vineri se implinesc din nou... sper sa nu fie o diversiune.
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
cait spune:
Daca tot ce se scrie si spune pe aici e adevarat totusi azi-noapte a tras in politisti (2 sunt raniti) iar n masina fratelui sau au gasit explozibil.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S http://www.hotnews.ro/stiri-international-11798538-atacul-armat-din-toulouse-suspect-fost-retinut-trupurile-neinsufletite-ale-elevilor-profesorului-executati-ajuns-israel.htm?cfadac= Astea sunt ultimele stiri despre Mohammed Merah pe care le-am gasit. Nu din cauza rasismului Frantei s-a ajuns aici. Cred ca n-are nici o legatura. Tipul era antisemit clar si propalestinian, "educat" la Al-Qaida cum se pretindea. Putea sa traiasca in orice alta tara si sa omoare alti evrei. "a vrut sa-i razbune pe copiii palestinieni". Astia sunt invatati sa ucida, punct. Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Exact asa am citit si eu!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
AB_AC spune:
Chatonel curaj !
citat din mesajul lui Ingrid S Nu din cauza rasismului Frantei s-a ajuns aici. Cred ca n-are nici o legatura. Tipul era antisemit clar si propalestinian, "educat" la Al-Qaida cum se pretindea. Putea sa traiasca in orice alta tara si sa omoare alti evrei. "a vrut sa-i razbune pe copiii palestinieni". |
Daca este intr-adevar acelasi ... a ucis niste musulmani de ai lui, in afara evreilor. Rasistii nu ucid din senin. "Urca" catre aceea stare hranindu-se cu stereotipurile propagate in mass-media si nu numai. Isi elimina incet barierele pana se conving ca fac "bine". Acel om era nascut in Franta, educat in Franta din parinti emigranti din Algeria. Deci sistemul francez a esuat in a-l educa!
salcia spune:
E clar si un esec educativ, chiar citeam zilele trecute cu tristete despre un studiu conform caruia elevii romani sunt intoleranti. Nu le plac romii, musulmanii, ungurii, evreii, sectantii (?), homosexualii, si nu si-ar dori sa aiba astfel de vecini. Daca tinerii au astfel de mentalitati, la ce sa ne mai asteptam, mai ales ca acestea sunt incurajate de "sistem", din pacate.
Si atata timp cat cetatenii unei tari sunt ba cetateni, ba cetateni de originea x, intoleranta o sa tot fie... Cateodata intoleranta asta e agravata de anumite circumstante, si atunci se produce dezastrul.
capra cu trei iezi spune:
citat din mesajul lui ddaas Or sa vina o gramada de cretini care vor spune ca oricine are dreptul sa traiasca, ca nu suntem barbari ca e impotriva religiei si alte multe idiotenii. Pedeapsa cu moartea ar trebui introdusa de urgenta. Este pt. democratie. D-aia americanii sunt mai destepti. As fi curios daca cei care gandesc asa si-ar mai mentine punctul de vedere in cazul in care ei ar fi familia victimelor. Cu siguranta nu. |
din pacate, cred ca pedepsa cu moartea nu ar rezolva astfel de cazuri de fanatism (religios).
este cutremurator faptul ca in orice moment, orice fanatic poate sa traga in oameni pe strada/in coafor...
si-au mutat executiile din tarile lor, in europa...
mi-e teama de lumea in care vor trai copiii mei
Ingrid S spune:
AB-AC, asa putem da vina pe toate tarile in care au avut loc atentate, Norvegia de ex, ca sa ne aducem aminte. Cum sa poti invinovati o tara, cand acea tara te hraneste, te educa, iar tu te afiliezi la Al-Qaeda? Cu ce-i vinovata? ca nu ti-a dat un sut in fund dupa ce ai fost prins in regiunea Kandahar punand bombe? In 2007? Apoi condamnat la inchisoare, apoi evadat...Era monitorizat de autoritati in loc sa-l inchida, asta da greseala. Fratele lui la fel, un cuib de serpi.
Da Salcia, stim ca totdeauna sistemul e de vina, nu bietul criminal care a executat in stil mafiot copii de evrei, acu' ce sa-i faci nu toti suntem asa compatimitori, sa ne scuzi.