Toulouse:(
Raspunsuri - Pagina 14
Nati spune:
andacos, vrei sa stii ce legi, vrei sa fii informata, sa-ti protejezi libertatea ta?
Urmareste ce se intampla la americani si ce legi dau ei! citeste DRUDGE REPORT!
Nu iti voi da toate datele pe tava, sunt aceiasi elita si in Us ca si in Europa, si in mod normal acelasi plan de executat.
Inca odata repet, nu conteaza daca am dreptate sau nu, dar cine nu cunoaste istoria, e condamnat sa o repete sau sa ia parte la evenimente.
Daca nu era sa se intample ce s-a intamplat la Toulouse nici nu avea loc discutia asta, asacum nu ar fi avut loc nici discutia despre soldatul american care a omorat 16 civili, barbati ,femei printre care si 9 copii afgani si nu ai zis nimic referitor la asta.
andacos spune:
Nati,subiectul asta este despre Toulouse!Nu despre americani,nu despre afganistan...despre Toulouse!
Daca ai un raspuns la intrebarea mea anterioara,e ok,daca nu iar e ok!Nu mai tot lua personal tot ce tzi se adreseaza!
Uite eu de exemplu,care nu m-a dus mintea niciodata ca-tzi potzi face dreptate cu pumnul(sau arma)chiar nu-mi pot da seama ce masuri ar putea lua stratul german,sa stagneze terorismul,dar acre sa ma afecteze pe mine,cetatzeanul corect si cinstit!
Pe tine ce te-ar putea afecta?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos ...daca finantzatzi o asemenea asociatzie! |
Ar mai fi trebuit sa scrie acolo alaturi, mic, cu steluta sau cum vor ei... sau o viitoare organizatie terorista. Stiu ca nu vei fi de acord, dar teroristii celebri pe care ii stiu io, au stat toti frumusel la o cafea cu cei care i-au vinat apoi si organizatiile lor au fost posibile unor finantari carora li s-au cam pierdut urmele... in istorie.
Am vrut sa pun un rinjet, dar nu-l pun, pentru ca nu-mi vine sa rid, unele fiinte umane sau cel putin care asa par sint in stare de niste lucruri care iti ingheata si rinjetul pe buze.
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
andacos spune:
Eu una nu sunt genul care vede conspiratzii in tot ce misca,de la gurvern,state europene,Eu ,la America,companii farmnaceutice si alte chestii!
Eu chiar nu cred ca omenirea va fi decimata de aceste conspiratzii,eu sunt mai naiva asa si cred inca in bine si frumos!
Daca tu vezi conspiratzii de la vinzatorul d ela chiosc si pina la Barack Obama,e treaba ta,e stressul tau,eu una nu-s stressata absolut deloc si nu vad negru acolo unde nu este!Dar eu sunt o otpimista incurabila!
Inca odata o zi buna!
Dana
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nelia
Ar mai fi trebuit sa scrie acolo alaturi, mic, cu steluta sau cum vor ei... sau o viitoare organizatie terorista. Stiu ca nu vei fi de acord, dar teroristii celebri pe care ii stiu io, au stat toti frumusel la o cafea cu cei care i-au vinat apoi si organizatiile lor au fost posibile unor finantari carora li s-au cam pierdut urmele... in istorie. Am vrut sa pun un rinjet, dar nu-l pun, pentru ca nu-mi vine sa rid, unele fiinte umane sau cel putin care asa par sint in stare de niste lucruri care iti ingheata si rinjetul pe buze. Cornelia Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung) |
Draga nelia,trimite observatzia ta guvernului german,poate va fi luata in consideratzie,stiu eu!(eu pun rinjetul pentru ca ncii tu nu crezi ca cineva scrie completeaza rubrica respectiva)
editez sa te intreb,tu ai fost asa ceva intrebata (cu sau fara stelutzacind ai depus dosar pentru Canada?
Dana
nelia spune:
citat din mesajul lui Nati ...soldatul american care acu 2 saptamani a omorat 9 copii in Afganistan? Sau aia nu conteaza ca sunt musulmani? |
Da, asta e drept si sint de acord cu tine. Stirile despre Toulouse au umplut toate ziarele, cu titluri mari de-o schioapa, cele despre civilii omoriti in alte zone, aiurea, scuzati, dar repet, aiurea, fara nici un rost... printre care si copii, atit de multi copii, sint in subsolul paginii. Erau tot copii si erau 9 (noua). Soldatul este in Time for Self-Reflection si... va fi judecat, intr-o zi.
Cornelia
nelia spune:
citat din mesajul lui andacos editez sa te intreb,tu ai fost asa ceva intrebata (cu sau fara stelutzacind ai depus dosar pentru Canada? |
Nu cred, dar atunci cind am emigrat eu, teroristii de astazi inca stateau la taclale cu democratii care i-au vinat si ii vineaza... inca aveau interese comune. Au devenit teroristi dupa ce interesele comune s-au cam terminat...
Cornelia
Nati spune:
andacos, am facut referire la americani in ideea ca daca la ei se pot da legi precum NDAA (pe care China a adoptat-o acu o saptamana) si ultima tot de la americani NDRPA, ce te face sa crezi ca nu vor incerca si alte tari sa le implementeze?
Eu doar zic ca oamenii sa aiba un ochi indreptat spre americani si celalalt ochi la ei in tara, si daca ii vine unui politician ideea creata, populatia sa aiba curajul sa zica nu.
Conspiratii sau nu, vigilenta trebuie, mai ales ca MSM e corupta.
Stiai ca de 2 saptamani in congresul american e o rezolutie in care se cere impechment in cazul lui Obama daca nu cere autorizatie de la congres sa inceapa invazia in Syria ?
Presa germana a zis ceva? Ca cea americana tace precum pestele in ap.
Stiu ca nu te intereseaza ce se intampla la americani ori in orice alta tara, dar de unde stii ce se pregateste daca presa nu expune adevarul?
De unde stii cu exactitate ca cel vinovat de la Toulouse e asa cum il prezinta presa?
Sper ca presa germana e corecta si de partea adevarului!
ladyJ spune:
Nati, eu poate-s mai grea de cap , zau daca inteleg ce zici tu . Poti fi mai clara te rog?
Nu ma trimite sa caut pe google nu stiu ce, zi tu cu cuvintele tale ca sa putem avea un dialog.
Nati spune:
ladyJ, eu mi-am exprimat opinia despre situatia nefericita de la Toulouse.
Cum tu nu intelegi ce zic eu, nici eu nu am inteles exact la ce te referi ca nu intelegi, daca te referi la " teoriile de conspiratii" am dat un nume de site in care sunt stiri de peste tot din lume, nu numai din US.
Ca am dat-o in teorii de conspiratii e alta treaba, si imi cer scuze ca am fost offtopic.