Toulouse:(
Raspunsuri - Pagina 13
cait spune:
Da totul e manip****re, statul e de vina in timp ce nebunii extremisti trag in oameni nevinovati. Tot statul si scenarii diabolice au creat ieri o pagina Facebook(care a adunat 450 like in cateva ore) in cinstea acestui "martir" cum l-au numit in care numai cuvinte de laude la adresa lui: Bravo lui, cinste martirului, va ajunge in paradis, si-a batut joc de politie, de Franta, de toti. Intre timp pagina a fost inchisa.
Nati spune:
andacos, indiferent de ce scriu eu sau altii, nimic si nimeni nu le poate alina durerea ori ai intoarce la viata pe cei ucisi. Au fost omorati, faptul e consumat!
Ori tu nu ai auzit de false flag operations unde multi oameni nevinovati au murit?
De ce nu faci pe justitiara si pentru ei? Nu doar pentru cazul asta recent.
Te-ai dus sa-l iei de guler pe soldatul american care acu 2 saptamani a omorat 9 copii in Afganistan? Sau aia nu conteaza ca sunt musulmani? Ori ca actiunea a avut loc in alta parte decat in Europa moderna si democratica?
Nu de opinia pe care o exprim eu trebui sa te iei , ci de cei care comit fapte ca omoruri in numele unui crez, ideologii.
O fi conspiratie sau nu ce s-a intamplat in Franta ,eu raman la opinia mea ca a fost stiut si asteptat un eveniment ca asta, avand in vedere ca el a petrecut ceva timp in Pakistan, Afganista.
Si nu pot sa-mi explic cum a putut efectua ultimile crime fiind sub observatie de catre serviciul de inteligenta francez? Cand vecinii au anuntat cu ceva vreme in urma ca tipul e suspect/dubios, si totusi politia nu a facut nimic ,se putea evite masacrul.
In ochii mei e conspiratie! Si imi sustin opinia cand am scris ca ne vor ocupati, preocupati cu unele evenimente (unele tragice) ca sa-si duca bankeri si cei de la putere planurile bun la sfarsit.
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nati Si nu pot sa-mi explic cum a putut efectua ultimile crime fiind sub observatie de catre serviciul de inteligenta francez? Cand vecinii au anuntat cu ceva vreme in urma ca tipul e suspect/dubios, si totusi politia nu a facut nimic ,se putea evite masacrul. |
o explicatie mai banala ar fi ca politia e pur si simplu incompetenta sau hai sa fiu mai blanda: nepregatita sa faca fata unor astfel de cazuri extreme. asa a fost si in Norvegia daca va amintiti. nu mai vorbesc de crimele de la coafor din Romania, unde femeia depusese plangere la politie si politia nu a facut absolut nimic. acolo ce conspiratie mai e, probabil Base vrea sa ne ia gandul la politica...ca deh, si la noi, tot campanie electorala.
Nati spune:
portocalia, nu conteaza daca eu am dreptate in ce zic, ca e conspiratie sau nu, ca ne vor preocupati in discutii de 2 bani aici pe forum ori la o cafea cu prietenii.
Ar fi super ca eu sa vorbesc prostii si sa nu se adevereasca ca tarile europei isi vor pierde suveranitatea, ca in locul presedintilor de stat vor fi pusi tehnocratii elitei (precum Grecia si Italia), ca noi ca oameni nu vom mai avea nici un drept de vot in nimic, ca vom fi obligati sa respectam legi absurde impuse de tehnocrati in defavoarea libertatii umane.
Nimic din ce am zis mai sus sper sa nu se adevereasca, dar daca se vor adeveri sper sa avem curajul sa schimbam in bine viata noastra.
Majoritatea omenirii vor sa traiasca in pace, armonie si sa-si vada copii crescand si la casa lor, dar mereu vor fii unii care cu toate ca au tot ce poate oferi viata ei vor control asupra altora.
daniela_b spune:
citat din mesajul lui portocalia nu mai vorbesc de crimele de la coafor din Romania, unde femeia depusese plangere la politie si politia nu a facut absolut nimic. |
In toate cazurile de acest gen, absolut in toate, pina sa ajunga la politie sau mai sus de, asemenea dezaxati trebuie ca au fost tolerati de atre cineva, de familie de exemplu. Trebuie ca au fost observati, cineva a vazut ca nu e inregula u ei.
Punctual vorbind, acel barbat, fiu al acelei femei care a fost executata la locul de munca nu a observat ca mama lui este hartuita si abuzata de criminal? Un adult in toata firea nu s-a putut opune tatalui sau pentru a-si apara mama care i-a dat nastere si l-a hranit cu singe din singele ei?
Nimeni nu observa nimic in legatura cu acesti criminali INAINTE ca acele crime sa se intimple?
portocalia spune:
citat din mesajul lui Nati Ar fi super ca eu sa vorbesc prostii si sa nu se adevereasca ca tarile europei isi vor pierde suveranitatea, ca in locul presedintilor de stat vor fi pusi tehnocratii elitei (precum Grecia si Italia), ca noi ca oameni nu vom mai avea nici un drept de vot in nimic, ca vom fi obligati sa respectam legi absurde impuse de tehnocrati in defavoarea libertatii umane. |
Nati, eu vorbeam serios, dar vad ca tu o dai pe glume :).
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AB_AC
Cred mai curand ca terorismul e diminuat daca nu are parte de tacerea complice a celor multi frustrati si dispusi la dialog. Si in plus isi pierde si baza materiala daca nu are ecou in comunitate. |
Asta cu tacerea complice e sigur un aspect important, cu care-s de acord.
Ca sa ai un dialog trebuie sa fie insa ambele parti implicate, ca daca nu, e doar monolog cu rezultate nesatisfacatoare.
Nati spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
Nati, eu vorbeam serios, dar vad ca tu o dai pe glume :). |
portocalia, cu toata sinceritatea iti spun ca nu o dau in glume, vorbesc la modul cel mai serios.
Dar sper ca peste 10- 15 ani sa mai fim pe aici iar viata si traiul nostru sa fie roz bonbon, si sa-mi spune-ti bey Nati iti mai aduci aminte prin 2012 ai dat-o rau in teoria conspiratiilor si uite ca totul e ok , ia sa-ti batem obrazul ca ai instigat discutii aprinse pe forum.
Si sincer imi voi cere scuze pentru tampeniile pe care le-am scris acum.
Vom trai si vom vedea ce ne ofera viitorul!
Dupa nenororocirea din Franta, si daca Sarkozy este ales ca presedinte, urmariti stirile de acolo si o sa vedeti ce legi apar, multe in care se vor taia din libertatile oamenilor si toate astea in numele protectiei impotriva terorismului.
andacos spune:
citat din mesajul lui Nati Dupa nenororocirea din Franta, si daca Sarkozy este ales ca presedinte, urmariti stirile de acolo si o sa vedeti ce legi apar, multe in care se vor taia din libertatile oamenilor si toate astea in numele protectiei impotriva terorismului. |
Potzi fi mai concreta?Ce legi s-ar putea adopta care in numele luptei contra terorismului,sa afecteze libertatea oamenilor CORECTZI si CINSTITZI?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
nelia spune:
Eu nu ma supar ca ma dezaprobati, teoriile conspirative nu au fost niciodata demonstrate si cu toate acestea motive ca ele sa fi aparut sint o gramada. In toata istoria asta din Toulouse, mie mi se pare, din pacate si foarte trist, ca doar victimele sint reale. In rest mi se pare ori incompetenta si asta lasa loc la interpretari, ori nu e deloc asa cum s-a prezentat in presa. Am citit descrierile martorilor, nu seamana cu cel prins... na, asta cred. Mie asta tinar, cu zimbetul lui nebunesc, mi se pare ori o persoana atinsa de vreo boala mintala, ori un idiot, care a vrut si el sa fie erou. Pur si simplu, in mintea mea sint doua imagini diferite, de o parte criminalul care ucide copii si adulti cu un calm desavirsit, cu fiecare act la locul lui aratind clar ca stie ce sa faca... si unul care tine atitea ore 300 de oameni inarmati si cind acestia intra peste el, sare pe geam... Nu mai spun ca a lasat scooter-ul linga apartament, masina cu explozibil si camera la fel, a ramas in oras, in apartamentul lui, nu a incercat sa paraseasca Toulouse-ul, Franta... deci, ramin la parerea mea, ori a fost un idiot si poate ca stapinirea de sine din timpul crimelor i-a fost data de vreun drog, ori nu e el. Mie mi s-a parut acolo o desfasurare de forte neverosimila si un sfirsit, pe linga ca e tragic, la urma urmelor nu s-a rezolvat nimic, nu stim nimic, si e si ala un mort, la fel de neverosimil.
Pina la proba contrarie, din cauza incompetentei sau a unor chestii lasate sa te poti agata, eu pot sa-mi imaginez orice. Insa astept sa treaca ziua de astazi, sper din tot sufletul sa nu se intimple nimic. Si nici in urmatoarele zile, saptamini...
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)