Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Si eu m-am trezit astazi cu gandul la vacanta...

Mada ai PM

Novus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

"La multi ani, Anca!!!

Kea, sunteti o familie minunata! Si ce surpriza frumoasa!

Chato, groaznic! Aveti grija de voi!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu vreau in vacanta !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ca sa schimbam subiectul crimelor...

M-am tot gandit si razgandit cum sa fac cu mobila si hainele. V-am spus ca vreau sa renunt la ceva sa fac spatiu. Ei, atat mi-a trebuit sa dau idei. Caci evident au aparut carcotasii...Eu vreau sa pastrez sifonierul mare si vechi (vechi ca an de fabricatie si model in rest e mult mai bun decat ce e pe piata acum) in care imi incape toate boarfele si tot ce doresc. Omu (carcotasul) ca nu am cum sa renunt la mobila noua (facuta de el) si sa pastrez pe cel vechi care nu se potriveste cu peisajul. Dar el nu se gandeste la spatiu.

Si de atunci ma zapaceste cu o alta propunere. Sa ne folosim de unele piese din mobila noua si sa completem cu altele astfel incat sa reorganizam camera. Nu stiu. Sunt intr-o mare dilema. Imi surade si ideea lui (caci s-ar face mult spatiu - dupa care plang) insa ma gandesc si la aspecte practice si durabile (unde pun eu hainele si calitatea pal-ului e indoielnica - mie nu prea imi place mobila asta - caci bani de altceva nu am). Bine, nu am bani nici pt ce vrea Omu insa parca as mai strange nitel latul...

Ideea ar fi: tot un fel de U, insa intre cele doua sifoniere va exista si un corp (cu sertare sau nu) pe care va fi pus tv si imprimanta. Crd ca intelegi cum vor fi repartizate. deci...doua sifoniere in 2 usi, legte cu suspendate intre ele si jos tot cu un corp mare pe care va fi tv.

Pe partea cealalta de camera va ramane patul.

Intr-adevar ramane spati destul si nici nu mai am suspendatele in cap. Caci mie nu mi-au placut de prima data dar nu am avut cu cine ma intelege. Mi-era teama sa nu imi cada in cap.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI ANCA!!! Sa ramai multi ani de-acum inainte la fel de tanara si plina de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

AncaLa multi ani sanatosi,fericiti,imliniti!

all

Prin zona cu hunii...in rest nik nou si totul e in parametri

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Voi ce jocuri mai faceti cu copii seara, in afara de alea cu alergatul prin casa (nu am dispozitia necesara )?

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 10

La ordinea zilei in ultimul timp e tzopaitul pe canapea/pat pe "gummy bear", inca nu s-a plictisit; partea buna e ca eu nu tre sa tzopai cu ea; partea rea e ca tre sa fiu atenta totusi sa nu cada in cap.
Asa, cate 15-20 de minute o mai atrage si pictatul cu "pisula si acuacuaele" sau literele pe laptopul de jucarie.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

cam asa ar trebi sa apara mobila din dormitor. poate nu pana in tavan.

http://www.practicmagazin.ro/Mobila+Tineret-1681.html

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am fost in oras cu Jambo, Ian, dna R., nasii lui Ian si baietelul lor de 4 ani; am crezut ca mor cind acesta din urma i-a spus dnei R.: tie iti pute gura
Ieri l-au rugat parintii pe beietel sa doneze 4 masinute care vrea el pentru "copiii saraci"; cu chiu cu vai, a ales cele mai "rupte" masinute si, printre lacrimi i-a spus lui taica-su: tati, sa le spui la copiii saraci ca-i bate Dumnezau daca se ating de masinutele mele

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Asta ultima mi se pare tare trista; mai bine l-ar lasa parintii in pace cu "donatul" daca el nu intelege notiunea asta, decat sa-l puna sa doneze cu fortza si cu regrete. Cat despre "ii bate Dumnezeu" e clar ca e o expresie uzata de cei din jur (parinti? bunici?...habar n-am de unde poate auzi un copil asa o expresie incat sa o preia si el...foarte trist)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Poza aceea am pus-o ca sa exemplific ce inseamna "eu, slaba" dar exista si variante intermediare, intre cum am fost atunci (24 ani) si cum sint acum, la 37:

http://community.webshots.com/album/582514397IpixFV

PS. Anaan spor si placere in toate cele!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

ASTA E PREFERATA MEA! Mi se pare ca arati mai luminoasa la fatza fara breton si mai libera, mai "sauvage"...sau e din cauza zambetului larg?

Mergi la inceput