Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Voi ce jocuri mai faceti cu copii seara, in afara de alea cu alergatul prin casa (nu am dispozitia necesara )?

La noi pe locul 1 sunt puzzle-urile. Ieri "m-a umilit" rezolvand pe nerasuflate 4 planse micutze de 3*4... astazi i-am luat unul cu 2 planse de 5*6, il face, dar mai incet... poate o mai prezenta interes si la o viitoare revizualizare...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Iar vorbesc singura...

Ma duc sa caut model de tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!!

De dimineata am avut un soc, am crezut ca mi-au taiat accesul dar m-am linistit rapid cand am constata ca o eroare de-a lor, dar tot parca nu m-am putut apuca de treaba ca lumea fara sa-mi beau cafeaua cu voi !!

ANCA

Sa fii sanatoasa si sa gasesti ceea ce cauti in viata !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, cu rochia fa intai niste poze si o punem in vanzare, o sa o dau si eu furnizoarelor mai departe, chiar e deosebita
Imi pare rau pt potentialii fini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

ANCA

Sa fii sanatoasa si sa gasesti ceea ce cauti in viata !!

La multi ani Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata tufete!
Si pe mine m-a ofticat site-ul ca nu a mers de dimi, cit am fost libera...acu tre' sa plec

Mergi la inceput

Pe noi ne-a apucat "nebunia" de cand a venit caldura... Costin ba vrea souvlaki cu unt, ba apare cu o bere si baga halbele in congelator. Pour les connaisseurs. (ca tot e in concediu medical... azi e ultima zi...)
Adela se uita pe geam si spune ca a venit caldura si trebuie sa mergem la nisip... Astazi au plecat la circ, dar ea decreta in paport ca PLECAM LA NISIP!!! Bineinteles ca l-a apucat jalea pe ta'su....

Pe autostrada, da....

De mine.... nu va mai povestesc, ca... as vrea sa fiu/pe-o tersa la maaaaaareeeeeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

LA MULTI ANI, ANCA NICOLAEASCA

Sa fii sanantoasa si voioasa tot timpul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Va stresez din nou cu o intrebare "grea" de-a mea: cum vi se pare ca la ziua lui Ian sa participe: Ian , un baietel de 3 ani, 2 baietei de 4 ani, un baiat de 10 ani si.............16 adulti?

Am copiat mesajul caci nu stiu sa dau quote din capitolul trecut.

Draga mea, personal, iti spun ca mi se pare firesc. Caci acest feiresc se intampla si la mine. Cumva nelinistea asta am trait+o si eu dar apoi cand am vazut cat de bine s-au simtit copiii nu mai conta ca au fost 2 copii si 20 de oameni (vorba vine).

In alta ordine de idei, tot pentru tine...Stiu si inteleg dorinta ta de a fi pe aproape de acele poze dar crede-ma acum imi place de tine ca arati a femeie. Adica, ai pe ce pune mana. Nu te lovesti.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Chato, am auzit de nenorocire la radio dar nu am prins toata stirea si nu am dat importanta mare. Eu am inteles altceva ca s-au omorat in Afganistan niste francezi...total pe dinafara. Dar acum, am citit cu mai mult interes.
Intr-adevar e nebunie in toata lumea. Nu o sa inteleg niciodata de ce unii defazati au nevoie sa i'umble inarmati pe strada (si aici fac referire chiar la cei care umbla cu cutite, rangi, si altele). Chair de dimi am avut un caz (copil) al carui tata face parte din lumea interlopa a orasului si cu atata lejeritate imi vorbea despre cum face el una alta. Si nu ca sa se evidentieze in fata mea...ci asta e stilul de viata. Pe astia eu i-as spanzura de fraul limbii.

Asa s-a intamplat si cu nenorocirea de la Bucuresti de acu cateva saptamani si cate si mai cate. si in Braila, sambata noaptea s-au luat doi tineri la cearta si unul a scos cutitul si l-a executat pe celalat pe loc. Decedatul chair daca era un pui de cocalar avea totusi 19 ani.

Dupa ce ca viata e asa cum e...mai intalnesti si nenorociti si nemernici in ea. Fereasca-ne Dumnezeu.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput