Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Voi ce jocuri mai faceti cu copii seara, in afara de alea cu alergatul prin casa (nu am dispozitia necesara )?

La ordinea zilei in ultimul timp e tzopaitul pe canapea/pat pe "gummy bear", inca nu s-a plictisit; partea buna e ca eu nu tre sa tzopai cu ea; partea rea e ca tre sa fiu atenta totusi sa nu cada in cap.

Mda... pe-asta cu picatul in cap post-tzopaiala pe canapea a comis-o si Adela duminik, langa taica'su fiind...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, hai ca-ti mai povestesc una cu acelasi baietel: in magazinul de papuci, voia el o pereche de tenisi nashpa rau dar cu Fulger si parintii ii explica: nu sint buni, iti put picioarele in ei si faci ciuperca la degete si-ti pica.
Copilul, docil, probeaza alti tenisi alesi de parinti.
Exact atunci, apare o familie -mama, tata si copilul- mai simpla iar copilasul probeaza exact tenisii cu Fulger. Iti imaginezi continuarea: ii striga in gura mare baietelului: iti put picioarele si-ti pica degetele daca-i cumperi pe aia!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

No, si mie mi se pare clar de unde i se trage baiatului. Baiatul e spontan si sincer, da' parintii nu prea stau bine cu argumentatia, astea-s argumente pentru un copil de 4 ani, c-o sa-i puta picioarele (e clar de unde i se trage mania cu "putoarea":)), face ciuperca si-i cad degetele?! Sa mor io de am auzit o tentativa de convingere mai horror Copilul acesta se va obisnui sa rada de altii sau sa dispretuiasca pe cei care poarta ceva ce nu e pe placul onor-familiei...trist:(

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ian a dormit azi de la 1 la 5.
Merg, totusi, sa-i fac laptele, poate reusim sa dormim la o ora decenta.
Va pup, noapte buna.

PS. Daca nu-mi vine somnul, poate mai intru sa invat ceva pentru examene

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

What, 4 ore?! Tin minte ca de-astea i se intamplau si lui Phiphi anul trecut prin martie-aprile (adica 4 ore de vreo 2 ori a tras la aghioase, de m-am shocat, dar 3 ore erau la ordinea zilei pe atunci.)
De fapt si Phiphi a dormit mult ieri la amiaza, dupa ce i s-a oprit tusea a mai dormit vreo 2 ore juma, deci cred ca facut si ea 3 ore, de nu le-a si depasit putin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Apropos de nasit...v-am zis ca trebuia sa nasim in mai cu o sapt inaintea botezului. Nu mai are loc nunta, s-au certat mirii Au un bebe de 3 luni si este iarasi insarcinata tipa...

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Chestiilea astea ma depasesc, cum pot sa se certe doi in timpul sarcinii, cand evolutia ei si proiectarea mentala a copilului ar trebui sa fie cea mai importanta preocupare a lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Apropo de somn...cat dorm la pranz copiii vostri? Rares inca este profesionist la somn (ca mama lui). Dupa amiaza doarme regulamentar 4-5 ore. Deja daca doarme mai putin ne intreb ce s-a intamplat ce il deranjeaza. Insa dimineata la 6, 6 jumate e in picioare si ne anunt ape toti idn casa "ca e ziua afara"

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Ioi, acum am vazut ca avem un personagiu de seama de sarbautorit:
LA MULTI ANI, ANCA!!! Sa ne traiesti si sa ne incanti cu tolba de povesti...pana imbatranesti (asta ca sa rimeze, caci stiu ca tu nu ai cum sa imbatranesti)

LA MULTI ANI si ghiocelului frumos THEO de MIREAL! Vrem poze noi cu minunatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Apropo de somn...cat dorm la pranz copiii vostri? Rares inca este profesionist la somn (ca mama lui). Dupa amiaza doarme regulamentar 4-5 ore. Deja daca doarme mai putin ne intreb ce s-a intamplat ce il deranjeaza. Insa dimineata la 6, 6 jumate e in picioare si ne anunt ape toti idn casa "ca e ziua afara"

Si Adela... tot la 6-6:30 se trezeste! Se culca in jur de 10. La pranz doarme 1:30-2...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mama cat poate sa doarma Rares David doarme maxim 2 ore. Dar decat sa mi se trezeasca la 6 , mai bine asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am mai gasit un dulap care imi place

http://www.mobila-mobila.ro/dulap-pentru-dormitor-ambiance-84.html

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

La multi ani, Theo! Mireal.

La multi ani, Anca!

Andrei doarme doua-trei ore si se trezeste dimineata pe la opt, cand merge la gradinita; in week-end doarme mai mult dimineata, ca si eu ma trezesc mai tarziu atunci. Azi l-am tinut acasa, ca a inceput sa-i curga nasul si nici n-a dormit prea bine noaptea trecuta.

Floric, tu cand mergi cu Rares la ortoped la Bucuresti? Sunt tare curioasa ce o sa va zica, sa ma tii la curent, te rog.

Mergi la inceput