Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
O zi cum o doriti
las cafa
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Aseara eram stresata rau ca doarme asta mic prea mult, dar si-a luat revansa si s-a trezit la 6 astazi
anamariame spune:
Buna dimineata!Si Eva a fost matinala, s-a trezit la 7:30, muuuult prea devreme pt mine, asa ca acum abia imi tin ochii deschisi.Multumesc, Dodo, pentru cafea!
inapreda spune:
Si Ian s-a trezit cu noaptea in cap; de fapt, asa face tot timpul dupa canasta.
Aseara n-am jucat pentru ca eram numai 3 fete dar am stat in povesti.
Petrecerea lui Ian va fi duminica dimineata de la ora 10.
Si, evident, am o dilema: cu ce servesc musafirii de mic dejun? Vom fi in curte, nu in casa. Vi se pare o sa-i astept cu...cornuri si iaurt? Cafea, apa, suc portocale. Ce sa mai pun pe masa?
Daca, sincer, ideea cu cornuri (simple si umplute -avem unele suuuuuuuuuper bune in oras) vi se pare...aiurea, ce le-as putea pune pe masa?
Apoi vom face gratare si comandam pizza.
Tot la 10 o sa chem si "animatoarea".
olishka spune:
Anamariame nici eu nu functionez bine...astazi o sa dorm pe mine si din pacate nu-mi permit sa dorm in timpul zilei.
inapreda spune:
Novus, esti foarte tare la faza cu cadourile. Eu nu as putea fi asa organizata, nici sa ma platesti cu ciocolata. Orice imi cumpar, tre' sa port urgent. Orice ii iau lui Ian, idem. Orice cumpar pentru altcineva, ajunge urgent la destinatar. Cred ca nu as putea dormi noaptea sa stiu ca am in debara lucruri noi.
M-ar ajuta mult sa ma "instruiesc", urmindu-ti exemplul dar...cred ca ar fi in zadar.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Si Ian s-a trezit cu noaptea in cap; de fapt, asa face tot timpul dupa canasta. Aseara n-am jucat pentru ca eram numai 3 fete dar am stat in povesti. Petrecerea lui Ian va fi duminica dimineata de la ora 10. Si, evident, am o dilema: cu ce servesc musafirii de mic dejun? Vom fi in curte, nu in casa. Vi se pare o sa-i astept cu...cornuri si iaurt? Cafea, apa, suc portocale. Ce sa mai pun pe masa? Daca, sincer, ideea cu cornuri (simple si umplute -avem unele suuuuuuuuuper bune in oras) vi se pare...aiurea, ce le-as putea pune pe masa? Apoi vom face gratare si comandam pizza. Tot la 10 o sa chem si "animatoarea". "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu mi se pare rea ideea cu cornurile. Parca ar merge si niste clatitute din acelea americane cu fel si fel de dulceturi/gemuri sau paine cu ou (din asta as manca eu acum )
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, esti foarte tare la faza cu cadourile. Eu nu as putea fi asa organizata, nici sa ma platesti cu ciocolata. Orice imi cumpar, tre' sa port urgent. Orice ii iau lui Ian, idem. Orice cumpar pentru altcineva, ajunge urgent la destinatar. Cred ca nu as putea dormi noaptea sa stiu ca am in debara lucruri noi. M-ar ajuta mult sa ma "instruiesc", urmindu-ti exemplul dar...cred ca ar fi in zadar. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu sunt aproape ca si Novus. Ea ma intrece Din pacate pt Paste nu m-am organizat deloc...
olishka spune:
Aseara a ajuns mama in tara Insa nu cred ca o sa vina sa stea cu noi caci a venit si cumnata din Ucraina cu 2 copilasi si cel mai probabil o sa stea cu ea. Ma bucur ca au venit, doar ca un pic ajutor nu mi-ar strica...macar 2-3 zile sa ma vopsesc, epilez si alte chestii de genu
inapreda spune:
Olga, musai tre' sa fie ceva cumparat sau comamdat
Ian habar nu are ca e petrecerea lui si o sa ma solicite la fel ca-n orice zi; tre' sa ne spalam/ferchezuim toti, sa aranjam/decoram in curte si...mintenash e 10.
Clatite sint de cumparat dar, evident, reci.
As putea sa o rog pe dnaR. sa faca dar ma bazam pe ajutorul ei la alte capitole: carat scaune, mese, umflat baloane...Mai vad. Ideea cu clatite imi place.