Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cu prosoape? E vreun shpil sau ai avut prosoape de spalat? Atunci parca mentionasesi si programul, ceva de genul rufe delicate sau tesaturi nu stiu cum? Iti amintesti? Si le-ai bagat de 2 ori consecutiv sau te referi ca le-ai spalat de 2 ori in doua dati diferite? Sau intai ai pus program "normal" si apoi clatire cu apa rece?...Scuze ca te tot bat la cap cu detalii, vreau sa merg la sigur, sa nu le nenorocesc, ca mi-s tare dragi I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Le-am spalat deja de 2 ori, prima data pe prog de perdele, apa rece, apoi prog normal temp 40 grade
Le-am pus cu prosoape (curate ) pt ca nu se zdrangane in cuva prea tare, prosoapele mai atenueaza si cred ca se si spala mai bine daca e spatiul mai plin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Bianca, cum o cheama pe tableta? esti multumita? Eu sunt in situatia Inei, adica i-as lua, dar nu vrea barbatu-meu. Zice ca sarim etape. Keutu cheliutu |
Nu stiu cum o cheama pe tableta. Nu este branduita. Am dat pe ea doar 105 Euro. Cand se deschide scrie ceva de genul ZT Pad....
Kea spune:
Bianca, dar e cat de cat sensibila? Barbatu-meu are un prieten, ce a primit una ieftina de nu stiu unde, si zice ca trebuie sa apesi zdravan pe ea. Eu am vazut int-un catalog la un magazin de jucarii unele si mai ieftine. Nu-mi place ca trebuie sa ma ascund de el, dar nici nu vreau sa ne luptam pe a mea.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Bianca, dar e cat de cat sensibila? Barbatu-meu are un prieten, ce a primit una ieftina de nu stiu unde, si zice ca trebuie sa apesi zdravan pe ea. Eu am vazut int-un catalog la un magazin de jucarii unele si mai ieftine. Nu-mi place ca trebuie sa ma ascund de el, dar nici nu vreau sa ne luptam pe a mea. Keutu cheliutu |
pai e sensibila.e la fel ca ipad-ul. daca are ecran capacitiv e sensibila, probabil cea de care zici tu e cu ecran rezistiv. erau si d-astea, ieftine40-70 euro, dar tocmai ca aveau ecran rezistiv si trebuia apasat cu putere nu am luat.
novus spune:
Pe unde sunteti tufetelor ??
Eu am fost tare harnica: am facut o prajitura cu branza, mi-am facut partial ordine in dulap, am calcat o tona de haine , am avut si o tura de haine la spalat iar acum mai strang una alta si gata
Ilinca, ai spalat cizmele ? sper ca a fost totul ok
Anaan, mai fa cate o pauza si hai la o poveste
Inapreda, cum stai cu pregatirile pt ziua lui Ian ? vineri facem o petrecere pe cinste la cati sarbatoriti sunt pe 23
Olga, cum e Leon ? mai are muci ? sper ca sunteti bine toti
Chatonel, gata, l-au prins pe nemernic ? sper ca da si s-au linistit apele si pe la voi
novus spune:
Eu sunt tare bucuroasa pt ca am gasit cadoul pt sambata dar sa vedeti cum : dupa ce azi am cascat gura prin magazine si nu am gasit nimic potrivit, am luat totusi un tricou fain ca parte a cadoului, pe care cand am ajuns acasa si l-am probat imi era bun mie deci sarbatoritei mare clar pt ca ea e micuta si slabuta asa ca eram fix de unde am plecat, m-am apucat sa fac ordine si la raionul meu de cadouri in ideea de pregatire pt iepuras si cand colo am gasit acolo o poseta super pe care i-o cumparasem culmea tot sarbatoritei actuale adica nasei fix acum doi !! ani dar nu am ajuns atunci la ziua ei si am pus-o bine, asa de bine incat am uitat de ea
Stiu sigur ca o sa-i placa pt ca e o poseta de piele mai business, pe stilul ei, un crem frumos si cu detalii finute , sunt asa incantata , deja eram stresata sa cumpar musai maine ceva si nu stiam ce
Ca sa nu zic ca am gasit si doua rochite pt Ada care le cumparasem anul trecut si ii erau mari
Din acest punct de vedere mi-as dori sa am o debara imensa unde sa pot depozita corespunzator toate lucrurile si un dressing mare mare
novus spune:
Andiaroro tu cu ce te mai ocupi ? ia hai la raport cu pozele promise in spinare
Gina, cum e la noul job?? mai hai si pe aici la o poveste !!
Pisigri, tu unde ai disparut ? cum a fost la prezentarea proiectului ?
novus spune:
Gata, ma pun in pat ca dimineata iar trage Pisi de mine !!
Sa visati frumos !!
denisamada spune:
Hello! Mai e cineva la buhuhu?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute