Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Äh, am uitat sa va spun ce s-a bucurat Keutu cand a venit Magda cu gasca la noi. I-am tot spus ca vin Gabitu si Maria pe la noi, darcand l-a vazut pe Gabitu ca-i """"mic la el, nu mai stia de fericire ce sa faca. Le-a pus in brate cateva o minge, desi in ultimul timp nu mai lasa pe nimeni sa se apropie de mingile lui, nici pe vara-sa.
Gabitu o dulceata, frumos si vorbaret, sa-l fi auzit cum striga dupa Keutu: "Lenni, stai pi loc!". Maria e argint viu, acum e aici, acum nu mai e. Si-i frumoasa si mobila, ii tot dadea tarcoale lui Philip si el se topea de drag, radea in hohote.
Abia astept sa mergem la mare, sa petreaca mai mult ttimp impreuna. Acum ei au ajuns in jurul pranzului, fiu-meu a sarit peste somnul de pranz si cand nu doarme sau cand ii e foame, nu-i chiar in apele lui.

Mergi la inceput

Ilinca, eu am facut o singura data si nu cred ca am picat pe spate, ca altfel mai faceam.

L-am vazut si eu pe Vladimir, si manjit pe fata, tot frumos e! Si-mi parte mai mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

a avut Vladimir party la gradinita:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=318914131502360&set=a.318913974835709.73963.153750454685396&type=1&theater

Super Vladimirescu Are o mutrita delicioasa!!! S ce petreceri faine aveti la gradi! Imi place!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Scriu de pe tel, il adorm pe David, dar abia astept sa vad pozele cu Vladimirescu.

Mi-ati dat o idee. Nici David nu practica nici un sport, desi i-am luat bicicleta, nu reuseste sa pedaleze. Eu vreau sa faca ceva miscare asa ca m-am gandit acum sa-i iau o bicileta fara pedale. Bianca parca voi aveati asa ceva. De unde?

Gianina tare mi-ar fi placut sa va vad dansa d cu totii. Poate repetati figura diseara si pui si o camera.

Ina

Bicicleta fara pedale este de la decathlon. Pretul bun- 150 RON si arata bine. Adica nu e impopotonata cu tot felul de personaje de desene animate.

O sa va povestesc o data live cu am probat eu role la Decathlon si am cazut si au ras toti copiii de mine. Eu nu pot sa merg pe role, dar lui Vladimir i-as lua.

Ms. Trebuie sa dau o fuga. Pai m-am scos daca zici ca-i doar atat Ma asteptam la vreo 300 de lei cel putin.

Mergi la inceput

Dodo, foarte faina geanta!!! Chiar ca esti talentata! E crosetata?

Ca tot n-are cine ma lauda, ma laud singura. Am facut si eu prin vara doua caciuli pt baietii mei. Cand Keutu purta caciula, tot auzeam pe strada, pe unii-altii ca i-o admira. Mi-a spus barbatu-meu ca si cu el cand a fost, i-a laudat-o cineva. Ei, dar intr-o zi, ies din magazin cu copilul si striga o tipa dupa mine si-mi zice ca tare faina e caciula lui fiu-meu si ma intreaba daca e facuta de mana. Nu va spun ce fericita am fost! Si nu, nu am potential, a fost o intamplare. asa ca imi inchipui ce drag ii e si lui Dodo cand isi vede clientele multumite. clientul meu atata a tras de ea,de nu o mai poate purta, ca prea a largit-o.

Bianca, cum o cheama pe tableta? esti multumita? Eu sunt in situatia Inei, adica i-as lua, dar nu vrea barbatu-meu. Zice ca sarim etape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Dodo, foarte faina geanta!!! Chiar ca esti talentata! E crosetata?

multumesc
Partea care se vede e crosetata ...dar exista si o parte tricotata si o captuseala.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

2) NOVUS: cum ziceai ca ai pus la spalat cizmele de piele intoarsa, ca am uitat?...La ce program, cate grade, cu detergent sau fara?...
Multumex anticipat!

Eu le-am pus cu multe prosoape, la temp mica o data si o datacu apa rece, cu detergent si ff putin balsam , au iesit ca noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

a avut Vladimir party la gradinita:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=318914131502360&set=a.318913974835709.73963.153750454685396&type=1&theater

Super Vladimir , imi place zambetul lui de numa' !! si ochii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Asta nu i-ar placea?

http://www.magazinuldejucarii.ro/detalii/71-4012116-3-1/tractor-smoby-cu-pedale-si-remorca-vacuta.html

Este si verde si rosu, cred.

Sincer cred ca i-ar placea dar nu stiu unde am mai tine-o si pe asta, plus ca ar fi complicat cu iesitul afara cu masina dupa noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

2) NOVUS: cum ziceai ca ai pus la spalat cizmele de piele intoarsa, ca am uitat?...La ce program, cate grade, cu detergent sau fara?...
Multumex anticipat!

Eu le-am pus cu multe prosoape, la temp mica o data si o datacu apa rece, cu detergent si ff putin balsam , au iesit ca noi

Cu prosoape? E vreun shpil sau ai avut prosoape de spalat? Atunci parca mentionasesi si programul, ceva de genul rufe delicate sau tesaturi nu stiu cum? Iti amintesti? Si le-ai bagat de 2 ori consecutiv sau te referi ca le-ai spalat de 2 ori in doua dati diferite? Sau intai ai pus program "normal" si apoi clatire cu apa rece?...Scuze ca te tot bat la cap cu detalii, vreau sa merg la sigur, sa nu le nenorocesc, ca mi-s tare dragi

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput