Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Daa, e foarte buna ideea cu clatite, si eventual pui si cateva boluri din alea mici, de sticla, cu vreo 3-4 feluri de dulceata Eu nu am nicio idee, dar pot sa iti spun ca ador cornurile langa cafeaua mea cu lapte. Deci mi se pare o idee buna si asta.Cat despre cadouri, nicio sansa sa fiu asa organizata. Ma gandesc din timp ce as putea lua, insa tot pe ultima suta de m le achizitionez. La Craciun sa zicem ca imi fac planul si il pun in practica mai din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Da Ina ai dreptate, mai bine comanzi ceva, caci petrecerea incepe devreme. Ma mai gandesc si daca-mi vine vreo idee iti spun. Eu parca as mai pune ceva langa cornuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !! ce de-a fete matinale, imi place !!
Ada cu somnul de dimineata nu are probleme, inainte de 08-08.30 sigur nu se trezeste

Inapreda, culmea e ca poseta asta chiar am vrut sa i-o dau nasei dupa ziua ei ca doar ca atunci ne-am intalnit abia in mai la ziua mea si mi s-a parut aiurea sa facem schimb de cadouri iar anul trecut am fost impreuna la cumparaturi si si-a gasit mai multe chestii faine asa ca o parte i le-am facut eu cadou
Oricum imi palce sa am un stoc de siguranta ca si la bani, ma simt bine daca stiu ca am o suma in portofel sau pe card chiar daca nu ii cheltui

Cu ziua lui Ian, mi se pare super ok sa-i astepti cu produse de patiserie si cafea, e perfect pt ora aceea !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu si daca ma gindesc din timp la cadouri, cind le vine sorocu', iau cu totul si cu totul altceva!
Si acum, aveam in minte pentru Ian alt gen de cadouri dar...la acest capitol se pare ca functionez dupa zicala "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg".

PS. Olga, chiar daca mama ta va sta cu cumnata, cred ca ar veni la tine o jumatate de zi cit sa mergi la coafor. Trebuie doar sa o rogi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, langa cornuri poti comanda si altfel de placinte sau saleuri, gama e larga si toata pe gustul meu, deja doar cand ma gandesc !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata si de la mine, am baut o cafea ca imi revin ca sunt cam varza...

Aseara am batut recordul la vb.la telefon, a murit nasa sotului meu, din pacate unica fiica plecata din tzara ajunge vineri seara acasa iar de toata nebunia se ocupa soacra mea si sora ei care si-a sclintit glezna . Biata femeie, au gasito deja moarta, fusese soacra cu o zi inainte la ea sa ii mai faca curat,mancare (desi nu mai manca decat f.putin)... e groaznic
Colac peste pupaza, soacra-mea si-a pierdut telefonul abonament in masina de la pompe funebre iar ala nu recunoaste ca l-a gasit ...
Maine ma duc si eu la ajutat, as fi mers de azi dar numai ideea de a sta pe langa niste vecinele de la tzara bagarete ma ingrozeste, plus ca nu am cu cine sa-l las pe Stefan, nu vreau sa vada morti, trebuie sa il tin departe de holul in care este asezata femeia . Sper sa gasesc o solutie pana atunci...

O zi mai frumoasa decat a mea !!!

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - nu vrei sa faci o repetitie inainte?
deja nu ma gandesc acum decat la cornuri, clatite si cafele

si acum, spun frumos : buna dimineata

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Nici acum nu l-au prins pe nebunul din Franta ?

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gata, am "arvunit" animatorul pentru duminica. Din "vasta" oferta, am ales un motanel -pentru ca mi s-a parut mai friendly- desi tema petrecerii va fi "CARS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si Ian s-a trezit cu noaptea in cap; de fapt, asa face tot timpul dupa canasta.
Aseara n-am jucat pentru ca eram numai 3 fete dar am stat in povesti.

Petrecerea lui Ian va fi duminica dimineata de la ora 10.
Si, evident, am o dilema: cu ce servesc musafirii de mic dejun? Vom fi in curte, nu in casa. Vi se pare o sa-i astept cu...cornuri si iaurt? Cafea, apa, suc portocale. Ce sa mai pun pe masa?
Daca, sincer, ideea cu cornuri (simple si umplute -avem unele suuuuuuuuuper bune in oras) vi se pare...aiurea, ce le-as putea pune pe masa?
Apoi vom face gratare si comandam pizza.
Tot la 10 o sa chem si "animatoarea".

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Foarte buna ideea de brunch.

O cafea, o apa, un ceai, un corn, eventual niste tarte cu fructe

Mergi la inceput