Albinute Mai-Iunie 2009 "A venit primavara!" (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI BIA!!!! Si multa sanatate, fericire, de toate dintre cele mai frumoase!

Multumesc pentru urari! Eu sunt rapusa de boala acum, am febra, ma dor gatul si capul, etc. Copiii sunt bine, acum trebuiesa ies. VA imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Maria!
La multi ani Bianca!

Maine face si puiul meu cel mic 3 ani. Are party la daycare, eu duc cupcakes si suc. Maine seara il sarbatorim acasa cu un tort mic si cadouri de la noi.

Sambata avem petrecerea mare cu copii (peste 18 - majoritatea de 2-3 ani). Abia astept sa ii vad reactia, cred ca va fi foarte incantat.
Decoratiile si tortul sunt cu Mickey Mouse. I-am luat o pinata (nu stiu cum ii zice in romaneste) in care voi pune bomboane si jucarii.

Noi ne luptam inca cu o raceala nenorocita. Eduard a luat-o de la camin si noi de la el. Eduard tuseste pana face pe el. Sper sa ii treaca pana sambata.

Ioana multa sanatate.
Pupici

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Narcisa, ce mai face Mihnea?
Mereu ma gandesc la voi sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna fetele mele dragi

Ce mai faceti?
Sper ca de la foarte bine in sus si voi si puiutii

Razvan este la tara la bunici deoarece nu am cu cine sa il las acasa eu muncind si pana la 12 noaptea :( dar el este foarte fericit deoarece reorganizeaza intreaga ierarhie din cotetul gainilor respectiv face gadigadi la curcan si cocos cu un betisor doamne e asa haios iar eu nu mai pot de dorul lui .... fac naveta saptamanal plec sambata si vin duminica seara la galati...

Cat despre vorbit nimic fabulos nici un mare progres repeta tot dupa mine cat de cat dar cand sa le lege nu vrea mmmmm o sa vedem ce va fi

Eu la munca nimic nou sa speram ca va fi in continuare de munca deoarece am avut zile cand nu am muncit ....

Vreau sa mai aud despre voi....IRINA a venit bebe 2 cum e ? Va trimit toate gandurile bune si mii de

Laura voi cum sunteti acum in formula 4

Ioana sper ca a trecut raul multa sanatate...proiectele tale cum merg? Mult succes in continuare..

Carla daca ne citesti ganduri bune si pt tine

Relusha voi sunteti bine ?

Oana multa sanatate si voua (sper ca am retinut bine sa nu fac vreo gafa) sa treaca raceala

Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Alina, Oana, multumesc de intrebare si de gandurile bune!
La multi ani lui Eduard, sa fie sanatos si baftos!
Mihnu e bine, Slava Domnului! E foarte bucuros ca l-am scos afara la copii, sper sa fie la fel de innebunit si cand o sa aiba voie sa mearga la gradi; e putin mai ascultator, interesat de ce se intampla in jurul lui, se apropie si el usor de normalitate; repeta cuvinte dupa noi, foloseste doar pe cele mai scurte sau ce ii place; saluta vecinii cum a invatat la Cj "Tziao"=Ciao, mofturos la mancare ca a dat caldura...
Noi nu suntem asa de bine, mai ales financiar; sotul tocmai si-a schimbat locul de munca unde ; a plecat pt ca se anuntase falimentul si a nimerit mai rau din alte puncte de vedere, pe mine m-au anuntat de la servici ca ar fi mai bine sa imi caut altceva, asta cu mai putin de 1 luna pana sa ma intorc...dar Mihnu ne da putere sa luptam !

Numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Sunt bucuroasa ca Matei a fost acceptat la gradinita in grupa mica!

Mergi la inceput

Clody ma bucur ca Razvan e bine si ii place la bunici. Cat despre servici sper sa fie bine in continuare.

Narcisa ma bucur ca Mihu se reface si e bine. Asta e cel mai importanta. Crezi ca ai sanse sa iti gasesti altceva? Dar sotul? Nu se stie niciodata poate niste schimbari radicale vor fi de bun augur. Multa bafta.

Alina, ai baiat de grupa mica Ce repede au mai crescut albinutele. Ce mai face Maria? Tine pasul cu fratii mai mari?

Eduard a avut party la camin, i-au facut o coroana din hartie si i-au cantat Happy Birthday. A fost cam timid dar foarte fericit. Maine avem petrecerea mare. Mi-am propus sa fac multe sper sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Maria e in proces de intarcare! A luat-o mama. Dupa 2 noprti cu plans, a 3 a a fost fara! Si eu sunt mai bine azi. Ma simteam si eu ametita.
AM ajuns si la etapa "gradinita"! Acum suntem la operatiunea fara scutec! Cam face pe jos, dar tyrebuie sa ne invatam ca am crescut! Acusica implinim 3 ani si e rusine!

Mergi la inceput

Va imbratisez pe toate!

Si urez multa sanatate si bucurii si voie buna sarbatoritilor pe care i-am ratat:
AARON
DARIAN
ALESSIA
CLARA
BIANCA
DRAGOS
EDUARD
NATALIA
DENISE
ELIZA
DAN ALEXANDRU SI
ALEXANDRU GEORGE
si sarbatoritilor zilei de astazi

SOFIA
DOMINIC si
RAZVAN

Mamicilor, sa va creasca mari si frumosi copiii si sa aveti sanatate cu totii.

Noi suntem bine, mai oraceala, mai o otita, mai o conjunctivita, o tinem din una in alta. Sunt zile cand nu este timp nici de respirat si zile in care este mai liniste (cum este cea de astazi).
Sara a inceput gradinita de la sfarsitul lui martie, a mers vesela primele zile, apoi a inceput scandalul, acum este bine din nou. Si-a schimbat si comportamentul de cand a inceput gradinita, si nu ne prea place treaba asta....
Vorbeste toata ziua, nu-l pronunta pe r, nu mai are scutec de ceva vreme buna, cred ca se apropie anul, este frumoasa, desteapta si devreme acasa, vorba aceea.
Rebeca la scoala, ii place, nu avem prea mult timp pentru lectii, din pacate.
Iar Tudor este un mare scandalagiu. Nu doarme noaptea cum trebuie, in continuare, in cursul zilei numai in brate ar sta, plange mult si des. Insa are si momente simpatice tare. Si il iubim mult, asa scandalagiu cum este

Am dat drumul firmei de catering raw vegan, cel mai mare succes il au deserturile, o sa incep colaborarea si cu un restaurant. Sa vedem ce-o fi. D4eocamdata nu am recuperat nici 10% din ce am investit.

Pup toate mamicile si copiii!!!!

Mergi la inceput

MAIA, MARA, YOAN SI MATEI LA MULTI ANI! Sa cresteti mari si sanatosi!

Oana, Nemo, Alina, Blue, sa va creasca copiii fericiti si armonios!

Mergi la inceput