Albinute Mai-Iunie 2009 "A venit primavara!" (114)
Raspunsuri - Pagina 2
LauraOana spune:
alynta cunosc!!! in martie l-am tinut pe sebastian 2 saptamini acasa din cauza unei viroze...l-am dus la gradi abia cind a fost super sanatos...3 zile mai tirziu iar a inceput sa tuseasca si sa muceasca! asa m-am saturat de muci anul asta! industria servetelelor traieste din noi deja toata iarna..:)
alynta27 spune:
Salutare! Cata liniste..
Laura peste tot numai de copii bolnavi aud. SI au mai dat si parintilor. SI toata iarna cam asa a fost la toata lumea. Eu cred ca radiatiile isi zic cuvantul.
narcisica28 spune:
Alina, si mama mea tot pe seama poluarii pune sanatatea precara a intregii generatii de copii !
Pentru cine nu citeste pe FB l-am operat pe Mih la Cluj cu bine, suntem acasa si cu o viroza sa zicem ca nu foarte suparatoare.
Pastele il vom sarbatori doar in 3 sper eu cu sanatate si intelegere.
Sarbatori pascale fericite tuturor !
alynta27 spune:
Hristos a inviat!Sarbatoarea Invierii Domnului,binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde,bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna!
ana_micu83 spune:
LA MULTI ANI, SARA!
Iti dorim din tot sufletul o copilarie perfecta, multa sanatate si fericire!
Un pupic mare si dulce de la Razvan!
oana_MVT spune:
La multi ani Aaron!
Ce mai faceti voi? Sper ca Aaron e bine.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
narcisica28 spune:
Un articol interesant http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=1618
oana_MVT spune:
La multi ani Darian!
La multi ani Dragos!
La multi ani Alessia!
Sper ca ati petrecut bine si ati primti cadouri multe.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
alynta27 spune:
Hristos a inviat! Ce mai fac fetele?! Cred ca scrieti pe Fb, dar nu mai povestiti nimic aici?!
Lauraa cum e experienta duo?
Narcisa cum e nazdravanul?
Deci ce fac baietii?
Beca cum ati petrecut la ziua Sarei? Tudor,Rebeca?! Din poze vad ca ai slabit mult! Cum e cu mancarea raw?(sincer nu am citit mai nimic-o ideie tot am ) Cum ati "descoperit-o"?
Relusha, Clody?Fetele.....
Noi am fost plecati o saptamana la bunici, strabunica, o zi la munte. Am revenit bucurosi si cu forte proaspete!