Buna fetele mele dragi!
Ce mai faceti?
Sper ca toata lumea e bine
Eu fac naveta saptamanal razvan e la tara de vreo luna pt ca nu am cu cine sa-l las acasa sotul e plecat si el tot de cand l-am dus pe razvan la tara in delegatie....
E foarte bine acolo toata ziua se joaca cu puii , cainii etc.
Irina ce mai faci te rog frumos daca citesti sa ne scrii daca sunteti bine? Puii ce fac? Eu nu mai am adresa ta de e-mail mi s-au sters mesajele din outbox si inbox...Multa sanatate la toata lumea
As vrea sa il fac pe bebe 2 dar parca nu imi fac curaj...
Va pup si va doresc un week-end placut
Clody curaj iti faci daca te vei gandi la copil. El va fi fericit ca va avea partener de joaca, confident etc. Si diferenta e numai buna. Cu cat trece timpul "iti iesi si tu din mana" si o diferenta mare de ani intre copii iar nu e indicata! Dar e decizia voastra! Totul va veni natural, de la sine! Iti va creste inima cand ii vei vedea cum cresc impreuna!
Ioana bafta cu restaurantul.
Alina, ce de torturi si de copii am vazut in poze. Ai copii mari, am vazut-o si pe Maria printre cei mai mari. A trecut varsatul de vant? A facut si Maria?
Clody,ma bucur ca sunteti bine. Mie mi-au trebuit 6 ani sa ma apuc de al doilea Sunt de acord cu Alina e mai bine daca sunt apropiati in varsta.
Eduard are serbare de sfarsit de an sambata, cica vor canta si dansa. Abia astept.
In rest e mare pishicher. E jale daca nu se intampla toate cum vrea el.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)