Albinute Mai-Iunie 2009 "A venit primavara!" (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana multumesc!

Mergi la inceput

Buna!
Va las cateva poze de la ziua lui Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani tuturor copiilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna fetele mele dragi!

Ce mai faceti?
Sper ca toata lumea e bine

Eu fac naveta saptamanal razvan e la tara de vreo luna pt ca nu am cu cine sa-l las acasa sotul e plecat si el tot de cand l-am dus pe razvan la tara in delegatie....

E foarte bine acolo toata ziua se joaca cu puii , cainii etc.

Irina ce mai faci te rog frumos daca citesti sa ne scrii daca sunteti bine? Puii ce fac? Eu nu mai am adresa ta de e-mail mi s-au sters mesajele din outbox si inbox...Multa sanatate la toata lumea

As vrea sa il fac pe bebe 2 dar parca nu imi fac curaj...

Va pup si va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Clody curaj iti faci daca te vei gandi la copil. El va fi fericit ca va avea partener de joaca, confident etc. Si diferenta e numai buna. Cu cat trece timpul "iti iesi si tu din mana" si o diferenta mare de ani intre copii iar nu e indicata! Dar e decizia voastra! Totul va veni natural, de la sine! Iti va creste inima cand ii vei vedea cum cresc impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Ioana bafta cu restaurantul.

Alina, ce de torturi si de copii am vazut in poze. Ai copii mari, am vazut-o si pe Maria printre cei mai mari. A trecut varsatul de vant? A facut si Maria?

Clody,ma bucur ca sunteti bine. Mie mi-au trebuit 6 ani sa ma apuc de al doilea Sunt de acord cu Alina e mai bine daca sunt apropiati in varsta.

Eduard are serbare de sfarsit de an sambata, cica vor canta si dansa. Abia astept.
In rest e mare pishicher. E jale daca nu se intampla toate cum vrea el.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Oana au facut toti. Am iesit aseara dupa aproape 2 saptamani. Baietii au slabit.

Mergi la inceput