Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

fetele.. acum seara a stat Alexia la san 40min fara sa faca fite. am pus-o si ziceai ca suge de cand se stie. nu ca ar fi mancat bibe vreodata. sunt curioasa la urmatoarea masa cum va fi. sunt fericita ca incepe sa accepte sanul..

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

fetele.. acum seara a stat Alexia la san 40min fara sa faca fite. am pus-o si ziceai ca suge de cand se stie. nu ca ar fi mancat bibe vreodata. sunt curioasa la urmatoarea masa cum va fi. sunt fericita ca incepe sa accepte sanul..

Mirela, mami de Alexia

Bravo, Alexia si Mirela!!! S-o tineti tot asa!
Noi avem deja cateva zile fara lp si nici de lapte muls nu prea mai avem nevoie. Eu mai mulg ca sa golesc sanii.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Citat:

Mirela, mami de Alexia

Noi avem deja cateva zile fara lp si nici de lapte muls nu prea mai avem nevoie. Eu mai mulg ca sa golesc sanii.

Anca, mamica Nataliei

de ce sa ii golesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

Citat:

Mirela, mami de Alexia

Anca, mamica Nataliei

de ce sa ii golesti?

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Nu ii golesc de tot, dar daca sunt foarte tari si durerosi, simt ca trebuie sa golesc ceva

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

Citat:

Mirela, mami de Alexia

Anca, mamica Nataliei

de ce sa ii golesti?

Nu ii golesc de tot, dar daca sunt foarte tari si durerosi, simt ca trebuie sa golesc ceva

Anca, mamica Nataliei

asa e ok

Mergi la inceput

io nu-i simt nici tari, nici durerosi. dar uneori curg. ce e de facut atunci?

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Citat:

io nu-i simt nici tari, nici durerosi. dar uneori curg. ce e de facut atunci?

Mirela, mami de Alexia

sa astepti sa se regleze lactatia. la unele mamici nu mai curg dupa cateva sapt. La alte mamici insa mai curg si pe la 10-12 luni cand bebe e la san. Nu e o regula. Pur si simplu tine de organismul fiecareia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dana: m-ai emotionat cu povestea ta, ma bucur ca ai rezistat eroic soacrei, doulei, contractiilor, nasterii cu peripetii Si cel mai tare ma bucur ca sunteti OK si tu si Gaza! Wow, esti curajoasa ca deja stai pe burtica, eu e drept ca am cezariana dar inca nu am indraznit sa incerc macar sa vad daca ma tine pozitia.
Happy: bravo pt progresele cu papa, e super veste
Aredwynn: cu moralul cum mai esti? Ia Natalia in greutate?

M-a emotionat predarea stafetei, cu toate ca eu am apucat sa nasc inaintea oficializarii
Maine merg la controlul neonatologic de o luna, sa vedem cum se prezinta situatia. Sper sa mai scap de o parte din prea multele vitamine/prafuri pe care m-a pus dr. sa i le dau Biancai. De pus pune in greutate si nu vad sa aibe comportament de prematur, asa ca tare m-as vedea scapata de 'adaosuri' mai ales ca incep sa-si faca loc si colicii.

Mergi la inceput

of... tocmai ce a adormit pisica mea. a facut o criza naspa de colici. eu i-am dat pana acum infacol. acum a fost tati la farmacie si i-a luat bonnisan. nu o mai trezesc.. sper sa fie ok si administram de maine. la voi cum e treaba?
ionela, adica am sanse ca in cateva saptamani sa nu mai curga sanii asa pe nepusa masa?

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Pe mine iarasi m-au luat durerile de spate, am crezut ca este o usoara durere dar din pacate s-a intensificat spre seara. Acum s-a dus sotul meu la farmacie sa imi cumpere scobutil si sa incerc aceeasi combinatie recomandata de doctor data trecuta. Daca nu imi trece fac noapte alba . Nici nu pot sa stau jos sau in pat, cand o fac incep sa tremur, asa ca ma plimb de colo colo, nu ca m-ar ajuta si asta.

Cristina 36s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput