Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Buburuza, ma bucur mult sa aud ca te ajuta soful, si poate e o ocazie buna sa aplic ce zicea Dara, sa-i spui ca apreciezi f mult comportamentul lui de acum, ca te ajuta, etc.

Irina, 36+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Cristina, asa mi-a zis si mie dr. la mai multe (si am mai auzit la fete), sa tot incerc schimbat pozitia...dar intr-adevar uneori nu prea merge. Am auzit de tipe care au petrecut ultima luna in fotoliu, cu picioarele ridicate nitel, era singurul fel in care puteau sta de dureri.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Aredwin, felicitari pentru progrese!
Happy, ma bucur si pemtru voi ca va merge bine si faceti progrese.
Ronina, bafta sa va scoata prafuletele si sa cresteti in continuare frumos...mai aveti 2 zile si faceti o lunita... multe inainte cu sanatate si bucurii!
Noi mergem la echo si la celule stem in dupa-amiaza asta. Tineti-ne pumnii!
Revenim mai pe seara cu noutati.
Lasam o motata pentru bebeii care se hotarasc sa vina intre timp:

Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Franqois are dpn azi si parca zicea ca merge la doctor. Hai, Franqois!

Azi am facut si noi 35 de saptamani si +10 kg!

Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Intru putin sa va salut
Nu prea reusesc sa va citesc pentru ca inca sunt foarte obosita iar pitica mea imi ocupa tot timpul pana la ora 13 cand vine Andrei de la scoala si cand incepem sa facem teme ....Am noroc cu mama care sta 2 saptamani la noi.Eu ma misc destul de greu,oricum mai bine ca inainte,am ramas cu niste dureri de spate destul de nasoale sa nu mai spun ca si picioarele le am umflateAtat despre mine ca incep sa ma plang si chiar nu as vrea.....dar astazi sunt intr-o stare mai proasta.
Despre Anastasia pot sa spun ca e foatre cuminte,nu plange decat daca ii este foamedar avem si noi probleme cu alaptatul....laptele mi-a venit destul de tarziu motiv pentru care din spital a primit lp iar acu cand am si eu lapte mandra mea trage cat trage din san dupa care se pune pe plans pana primeste sticluta cu lp.Am incercat sa-i nui mai dau formula dar degeaba ...nu vrea sa mai suga la san mai mult de 10 minute si nu se satura Am incercat sa ma mulg sa-i pun lapticul in biberon dar nu reusesc sa scot foarte mult iar ea are nevoie de o cantitate mai mare ca e destul de maricica.De luat in greutate am inceput inca din spital am plecat acasa cu 3890kg iar astazi am cantarit-o si am vazut ca avem 4300kg.Maine mergem la doctor ,eu sa-mi scot firele iar cu ea mergem la neonatolog sa o vada putin pentru ca inca mai avem icter.
Anca -am fost foatre multumita de parsonalul medical de la RM.Toata lumea s-a purtat frumos cu noi,plus ca sotul a fost permanent cu mine atat in sala de nasteri cat si dupa aia
Fetelor va pup pe toate si incerc sa mai intru cand reusesc ,oricum din cand in cand mai arumc cate un ochi la discutiile voastre
Astazi implinim o saptamana !

Emma,mami de Andrei(7 ani) si39+ Anastasia

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Cica ar fi reduceri de 33% saptamana asta la toata colectia asta http://www.edituratrei.ro/category.php/Psihologie_practic%C4%83/3/

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dara am mai luat aseara un nospa si un scobutil si abia dupa vreo ora si ceva mi-a trecut si am putut sa ma intind ca muream de somn si cand eram la orizontala hop si arsurile de imi venea sa vars
Nu mai aveam mere in casa desi sotul meu imi zisese ca se duce sa cumpere dar eu lasa ca ma descurc cu o pastila daca chiar am arsuri. Le-am tot evitat in ultimul timp si aseara am luat vreo 3. Inchipuieti ca eu inainte mancam un kg de mere tot anul si pana acum in sarcina recordul este de 3 kg in mai putin de 3 zile , imi si plac la nebunie nu le mananc doar pt arsuri.
Tala ce mai face oare?

Cristina 36s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salutare gagici!

ieri am lipsit motivat, am umblat aproape toata ziua; vinerea trecuta la control doctorita ne-a zis ca cea mica are un suflu cardiac si ne-a recomandat ecografie cardiaca, asa ca am fost ieri dimineata sa vedem ce e..e un mic defect de sept interventricular care se va inchide de la sine si nu pune probleme, din fericire..apoi am fost la medicul de familie dupa concediul postnatal, apoi l-am dus la serviciu..apoi eu am ramas acasa cu cea mica, am gatit si am tras un pui de somn langa printesa...dupa care am incercat sa ma impart sa stau mai mult si cu matei...deci nu prea am avut cum "forumi".

ieri am cantarit-o pe cea mica, ne ziceau la externarea din maternitate ca ideal e sa ia macar 150g in prima saptamana..dar eu cum fac copii mari vad ca am obiceiul sa sar din grafice...asa ca cea mica a luat 300g intr-o saptamana..chiar comentam cu sotul ca o simtim mai grea in brate..sa vedem daca va continua in ritmul asta..matei a luat in primele 6 luni cat a fost pe san exclusiv in greutate mereu mai mult decat norma, dupa care a ramas binisor in urma, la 1 an avea 8,900.

noi azi implinim 2 saptamani fix-fix, mi-as dori sa imi fac timp sa povestesc si eu nitel "nasterea unei stele", sa vad cum ma impart cu timpul, poate cat e matei la karate.

dana, f emotionanta povestea ta! si mama era mereu pe capul nostru ca de ce nu dam bani la doctori...ca-s la privat, de aia! ca doctorii aici castiga decent de pe urma mea si nu e cazul sa aducem obiceiurile proaste de la stat aici!

dara, deci vesti bunicele..bine ca nu ai streptococ B, nu ne sperie pe noi un amarat de E. coli..

marci , succes cu gradinita si rabdare!

ionuta, stres mare cu mutatul, dar incearca sa fii cat mai zen, accepta orice ajutor..o sa va descurcati pana la urma cu toate! poate mai bine acum decat in plina diversificare sau eruptie dentara, perioada aceea e mai grea decat cea de inceput!

buburuza, sotul tau vad ca seamana mult cu al meu, din ce povestesti! si eu sper sa il tina bunele naravuri si sa nu rabufneasca la un moment dat ca e prea solicitat, desi oricum, pe masura ce eu ma refac preiau cat de mult pot din treburi. si idem cu lapticul si cu refuzul biberonului!

aredwynn, felicitari pentru progresele cu alaptarea!!

ionela! iti multumim din suflet de suport..noi si strengarii, desigur!

J.D. , felicitari pentru greutatea luata! ce te mai invidiez!!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Tala cred ca ajunge azi acasa, cu operatia era binisor, are laptic, insa se chinuie cu ragade :( care o dor. Matilda suge o ora si apoi poate sa doarma si 4 ore daca n-o trezeste.

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aa..si apropo de sustinerea alaptarii in RO..ieri ma intreaba pediatrul care i-a facut eco cord piticei: " si pe ce formula de lapte sunteti?"... eu, consternata...pai pe san, exclusiv...a fost f mirat..si e medic, adica are contact cu multi, multi bebelusi..oare chiar e asa surprinzator la 2 saptamani sa fie bb alaptat la san doar?

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput