Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Nasti - asa este ai perfecta dreptate cu ceea ce spui, te inteleg perfect. In legatura cu uterul imi pare rau dar habar n-am cel mai bine sa intrebi medicul la control, sincer pe mine nici nu m-a interesat, am avut atatea pe cap atunci....tu stii de fapt.
Pupici multi si cand ai timp astept raspunsul tau in legatura cu PM-ul pe care ti l-am dat, dar repet cand ai tu timp

Vreau bebel - subscriu la ceea ce a spus tinuta, lasa de dorit omul sub toate aspectele. Reusitele lui nu se compara cu cele ale lui Albu. Toate care se duc la el fac laparo, chiar daca au sau nu au nevoie. Pe prietena mea dupa ce a facut laparo si a vazut ca nu a mers, a chemat-o la a doua interventie. Comunicare ZERO, el le stie pe toate iar noi venim din varf de munte si nu avem nevoie sa stim nimic, sa intrebam ceva...etc. Stai la usa la el de iti vine rau, nu conteaza programarea, se duc ca la Mecca.... Nici eu nu-i contest profesionalismul de care dadea odata dovada, dar acum dupa parerea mea cele care se duc ori au mare, mare noroc daca reusesc, ori dau niste bani degeaba. Acum decizia iti apatine, noi vorbim din propria experienta.
Pupici multi si bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

buna!
fetelor, am nevoie de putin ajutor. Mai are cineva pe acasa foaia cu pregatirea pentru histero? Imi spuneti ce scrie pe ea? pls

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Tinuta, Rammy vreau mai multe detalii despre dr Tutunaru si am PM activat, adica am mai primit mesaje de la alte fete, s-o fi dezactivat intre tp?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Aristica, te referi la histeroscopie? Eu am facut la inceputul lunii, nu am foaia la mine, dar stiu sigur ca scria de facut secretii si culturi cu max. 2 sapatamani inainte, cu o seara inainte iei un Arthrotec intravaginal, a doua zi dimineata cu 2 ore inainte iei un Unidox de 100 mg si sublingual un Arthrotec.
Fetelor, eu sunt mai veche pe aici, va urmaresc cu drag, dar de scris n-am mai scris demult.
Referitor la Tutunaru, si eu am auzit aceleasi pareri negative. Eu n-am avut curajul sa merg la el si da laparoscopie tuturor fetelor care merg la el.

Mergi la inceput

speranta long time no seeee sar'na, exact de informatia asta aveam nevoie: cum iau arthrotecul. Si eu am foaia acasa, pe undeva, dar am facut ordine in acte si am pus-o atat de bine ca n-o gasesc usor...Secretiile le-am facut la inceputul saptamanii si sunt bine, dar pastilele chiar nu-mi aminteam cum trebuie sa le iau.
Tu ce mai faci?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Pai ce sa fac... Am facut prima oara histeroscopie si am decsoperit o groaza de sinechii si normal ca n-aveam sanse sa raman, ca n-avea de ce se prinde. Sunt foarte contrariata, pt ca eu n-am avut chiuretaje si se zice ca sinechiile se fac de la asa ceva.
Gasisem undeva pe un site ca s-ar putea forma si de la operatii cezariene. Eu am fost operata de Albu de fibrom si ma gandesc ca asta ar fi singura explicatie logica. DEci am facut 2 FIV degeaba.
Asa ca fetelor, doctorii mai omit cate ceva, dar voi trebuie sa insistati si sa faceti tot ce credeti ca trebuie facut.
Asa ca inainte de orice procedura faceti histeroscopie, ca sa va asigurati ca uterul e ok.
Urmeaza sa mai fac o histero de verificare, acum dupa ce vine CM.

Mergi la inceput

aaa, pai stai ca nu-i chiar asa: teoretic, sinechiile se formeaza dupa chiuretaje, avorturi spontane, dar in practica nu-i chiar asa: si eu aveam multiple sinechii si le-am operat si tot nu s-a prins vreun prichindel de mine. De acord ca inaintea unui fiv e o.k. sa facem histero, da' asta nu-i musai cauza esecului. Nu te chinui gandindu-te ca daca faceai histero, ai fi fost gravi. Sa inteleg ca peste o luna faci alt fiv?

Mergi la inceput

Nu stiu sigur, pentru ca eu am AMH mic si nu produc cine stie ce ovule. Pe langa asta sunt si proaste calitativ. Asa ca da, nu au fost sinechiile singurul impediment. Dar uterul era singurul de care eram sigura ca e ok.
Sa trecem si de histeroscopia asta si dupa aia hotaram ce facem.
De fiecare data apare cate o piedica, asa ca nu-mi mai fac planuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fetele,bun venit noilor ''colege'' de suferinta,bafta din tot sufletul!Azi am avut prima monitorizare din ziuaa-8-a si am multi foliculi antrali intre 3-5 mm,deci...se mareste doza de Menopur,se adauga Puregon...vedem luni la echo cum mai sta treaba
Vreau bebel,nici mie nu-mi inspira dr.Tutunaru prea multa incredere,m-a dus la el acum 7 ani o buna prietena care a nascut cu el la Elias si...vorba unei alte colege de-a noastra de aici cu ''fetito'',nu stie sa explice nimic sau nu vrea....bine mie nu-mi trebuie prea multe explicatii,sunt cadru medical,dar alte persoane au nevoie de ele ca de aer....pe scurt NU!Nimeni nu m-a satisfacut (profesional vorbind)asa bine decat dr.Dragos Albu ,doctorasul nostru care a reusit sa ma ''imbortoseze'' o data,ei bine,nu ma las pana nu o va mai face inca o data!
Pup,fetele
Arabella(35 ani),2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV1 cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,FET nereusit,acum in focuri cu dubla IA
Mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot,hipotiroidie primara tratata cu euthyrox(2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata84 spune:

Buna fetele!

Anastasia_7 stiu ca nu a fost ca sa te plangi si sunt convinsa ca esti foarte mandra de ei. Faceam conversatie, pentru ca eu imi doresc sa am copii inca de prin clasa a 7-a, de cand am avut ocazia sa am grija de o nepotica, ba chiar am vrut sa am gemeni si ne gandeam ca poate o sa ne iasa, sotul avand in familie pereche de gemeni (fata si baiat). Si un alt vis de-al meu ar fi sa reusesc sa am o gradinita, la care sa si predau, sa fiu "mama" lor.

vreau_bebel m-am uitat pe analize si FSH-ul e 16.1 iar valorile de referinta sunt intre 1.5 si 12.4 si testosteronul a iesit 7.88 si valorile de referinta ar fi intre 9.9 si 27.8. Ma mai intrebai de o ecografie rectala (cred). Sotul a facut ecografie testicul si o ecografie rinichi+vezica+prostata+reziduu. Acum nu stiu sa-ti spun daca e ok sau nu, in urma tuturor rezultatelor, cum am mai scris, au urmat investigatiile genetice si consultul endocrinologic.

Fetele, ce e PM? Vroiam sa va mai intreb cate ceva in legatura cu procedeul de FIV. Ce fel de tratament se face inainte si cat timp dureaza pana se face Fertilizarea propriu-zisa?

Mersi! O seara placuta! tuturor! Multa sanatate si bafta la proceduri si crescut scumpiceii!!!

Mergi la inceput