Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

arabela,sa te ajute Dumnezeu de data asta!impreuna cu dr albu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Arabela,sa fie cu noroc si sa se lase cu o pereche sau doua de ochishori
Un pup dulce si o imbratisare calda de la noi
Anastasia,mamica de doi copilasi dragalasi un pup dulce si de la noi
Pt eliminarea lohiilor eu am avut prescrise niste fiole pe care a trebuit sa le beau timp de zece zile
Un sfarsit de saptamana odihnitor

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

nasti, maternitate placuta! cu toata oboseala si stresul implicate, dupa cate asteptam, induram si ne rugam sa devenim mame, cu toate suntem de acord ca merita cu varf si indesat!

ari,!!!

arabella, sa-ti creasca mari si sanatosi foliculasii! Sa dea Domnul sa auzim ca din ei cel putin unul va fi campion!!!

cata, PM este "private message". uita-te deasupra casutei cu mesajele noastre ca iti apare cu litere rosii si mari (la persoanele care l-au activat). De activat il activezi asa:
1. intri pe profil personal, apoi editeaza profil si introduci parola din nou
2.cobori pana la optiuni profil si dai click pe + sa desfasori meniul, apoi alegi "da" pentru a primi mail de la membri.
3. nu uita sa apesi "trimite datele".

toate doamnele luptatoare!!!

23 +

Mergi la inceput

buna dimineata fete

ali

angi,ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

velvet,

cata, scuze, pentru a-ti activa pm:
1. profil personal
2. mesaje private
3. optiuni
4. activeaza mesajele private.
scuze, acum am venit cu corectari.

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Velvet sunt ok ,astept ciclul urmator si ma apuc iar de schema ,pt cei congelati ...................nu mai indraznesc nici sa sper ,nici sa cred in minuni ,dar o fac si pe asta ,si probail ca va urma si un viitor fiv ...........nu ma las nici moarta .......macar daca o fi sa nu fie ,sa stiu ca am incercat totul, ca am perseverat !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Angi,ma bucur ca mergi mai departe si nu te lasi,intr-un final vei reusi....coineva de sus te va rasplati dublu....te admir si te respect din tot sufletul.Pupici pt toate doamnele si bafta celor care trec prin greu.

22+

Mergi la inceput

angima rog pt tine,sa fie o minune!si sa vina bebe in burtica la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetelor, scuzati-ma ca dau buzna peste voi, am o mare rugaminte , sunt pacienta dr. albu si ma indrumat spre site medlife sa pregatesc dosarul pentru FIV oferit de stat, eu una nu am gasit nimic, aveti conostinte ce trebuie sa contina acest dosar?
va multumesc si va urez o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Camelia, gasesti intr-adevar pe site-ul medlife lista, dar ti-o scriu si aici:

Dosarul trebuie sa cuprinda urmatoarele acte:

1. Copii legalizate ale actelor de identitate (sot si sotie)

2. Copie legalizata a certificatului de casatorie

3. Adeverinta eliberata de casa de asigurari de sanatate din care sa rezulte calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate, de cel putin 2 ani - emisa dupa data de 1 ianuarie 2011

4. Adeverinta medicala eliberata de medicul de familie din care sa rezulte inaltimea, greutatea si indexul de masa corporala al femeii, emis dupa data de 1 ianuarie 2011

5. Buletine de analize medicale din care sa rezulte valoarea FSH si AMH, emise dupa data de 1 ianuarie 2011 6. Documente medicale din care să rezulte diagnosticul de sterilitate al cuplului solicitant - emise după data de 1 ianuarie 2011.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput