Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetelor! Va pup pe toate, pe fiecare in parte cu tot cu copilasi, burtici sau numai pe voi...va spun sincer ca nu am reusit sa citesc mare lucru din spate, s-au scris 3 capitole intregi de cand nu am mai apucat sa scriu nimic...acum am reusit sa intru si eu pe forum, am mai intrat de cateva ori zilele trecute pe net, dar numai ca sa caut info despre dureri acte burtica bebei, colici, constipatie, etc...
Angelica, puiul meu,nu stiu ce sa scriu, noi mai vb si imi stii starea si simtirea..sufar si eu alaturi de tine si realizez cum iti e sufletul. Dar tu ma stii, pt tine eu am intotdeauna un DAR. Acest "dar' e de mergere mai departe. Nu stiu dc ai scris cumva aici, totusi te intreb, ai mai vb cu Albu cand sa faci FET?
Incerc zilele astea sa postez si eu niste poze cu baieteii mei, fetelor. Sa ii vedeti si voi. Despre mine si pui, ce sa va spun.E greu, intr-adevar, cu descurcatul. Daca esti singura, fara ajutor, mai ales in momentele cheie gen alaptat sau schimbat,cu atat mai mult. Puii mei vor totul odata, le vine foamea odata, vor schimbati odata, se trezesc odata. Si atunci e greu singura s ate imparti.
revin acusica s-a trezit dimitri. el mititelul are constipatie si plange f mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

nasti, iubita ne bucura si scurta ta revenire. Ne inchipuim ca-ti este foarte greu, dar cum esti o mamica luptatoare..., le treci pe toate.
mamica si puiutii.

30+

Mergi la inceput

mai intru putin, dar tot in fuga.
scuzati-ma ca am inceput postarea cu a ma plange ca e greu, nu e slabiciune sau figuri, doar ca ai impresia ca nu te poti imparti la amandoi bebeii,iti vine sa ii iubesti pe amandoi odata, sa ii hranesti si sa te joci cu amandoi odata si vezi ca pur si simplu nu ai cum.sotul ma mai ajuta si el, dar cand poate, ca e cu serviciul, mama la fel, ma ajuta, dar numai seara, dupa serviciu, iar cand vine, dupa ora 18, e si ea franta. chiar dc se ofera, nu ma lasa inima sa o solicit foarte mult.
bebeii sunt bine, am avut ceva batai de cap si sperieturi,insa. duminica noapte am ajuns cu Alexei la urgente, a facut o amnee urata si ne-a bagat in sperieti, am chemat salvarea si ei au decis sa mergem cu el la urgente.am crezut ca ne sta inima la amandoi,nu am trait asa sperietura in viata mea. iar Dimitri mititelul se lupta cu constipatia. Acum iau amandoi Infodol, Protectis, Debridat, calciu si vitamina D3. Am ajuns si la termometru, dar nu a facut nici dupa metoda asta, a trebuit sa folosim supozitoare pt copii, dar mi-e tare frica s anu faca de[endenta de la ele.vreau s aincerc si cu ceai de musetel, poate ajuta.Ca papita, avem lapte praf Prenan si lapticul meu. Eu tot beau anason ceai si galactogil cateodata, pt laptic.
cu infectia la rinichi si vechile probleme cu am scapat, luni am urmatorul control si dc situatia e tot asa, va trebui sa intrerup alaptatul o perioada, sa ma mulg cu pompa in timpul asta sa nu se opreasca lactatia si sa pot lua un trat.mai puternic.
bebeii papa la 3-4 ore amandoi, fac nanita noaptea, sunt cumintei mititetii cand nu ii doare burtica. atunci se strang ghemotoc si plang atat de tare ca plangi si tu langa ei, de mila.
fetelor, imi cer scuze dc mai sunt greseli in spate, la scris,am scris repede repede cat sa va pot scrie mai multe si nu ma mai uit cum scriu si pe ce apas..acum fac nani amandoi si tb sa bag la spalat hainutele si sa sterilizez toate borcanelele si restul, apoi program de pompa.
va pup pe toate, pe toate!

Mergi la inceput

Vai, Tinuta, acum am vazut, esti si tu in saptamana 30, mama, acusica vine fetita la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata84 spune:

vreau_bebel, imediat ce ajung acasa ma uit pe hartoage si iti spun exact care e faza cu FSH-ul si unde am fost pt fructoza, care apropo, dupa cate imi aduc eu aminte, era chiar mult mai mare decat ce citisem eu ca e in limitele normale.

Dar urologul la care a fost sotul i-a spus ca e ok, ca nu-s blocati intr-un anumit puct unde putea interveni el si ne-a trimis mai departe la endocrinologie, unde doamna l-a expediat in 5 min (maxim) ca nu e o cauza endocrinologica, apoi testarile genetice, care la fel au iesit bine si am cam ajuns intr-un punct mort sau de rascruce. .

Cred ca in curand o luam razna tot incercand marea cu degetul si alergand dupa un medic ce ne poate indruma exact spre ce avem de facut, care sa ne explice clar, mai ales ca nu e un motiv de bucurie ca alergi din medic in medic pentru o astfel de problema.

Eu incerc sa-i inteleg si pe medici ca trebuie sa fie oarecum distanti sau sa se detaseze de multitudinea de cazuri pe care le au, dar cred ca trebuie sa si empatizeze cat de cat, adica sa se gandeasca si ca oamenii care apeleaza la ei au nevoie de incurajari, sau macar sa li se spuna clar trebuie facut asta, asta si asta, nu sa te trimita din usa in usa fara a stii incotro sa mai apuci si daca sa mai incerci ceva sau nu, pana la urma.

Oricum mie imi vine sa cand ma gandesc cat de greu e sa-i dai copilului tau o educatie cat de cat, sa ii oferi tot ceea ce are nevoie, sa-l formezi sa creasca in societatea noastra si tot asa, dar sa-ti fie greu sa-l si concepi, sau mai aprope de imposibil, deja e . Si daca nici macar medicii nu te ajuta in astfel de situatii, atunci nu vad de ce se mai apuca de meseriile astea.

In fine! Sa lasam lucrurile urate deoparte si sa cautam sa-i gasim pe cei ce-si fac cu drag meseria si care ne pot ajuta.

Felicitari Anastasia_7 pentru ingerasi! Sa stii ca e greu si cu unul si cu mai multi, dar si fara nici unul. Asa ca... o sa-ti aduca si fff multe bucurii si sunt sigura ca te simti implinita daca stai sa analizezi un pic situatia.

Mersi frumos! Mult succes si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

vreau bebel, felicitari pentru optimism. N-asi vrea sa-ti tai aripile, dar mai ganditiva daca incepeti FIV-ul cu Tutunaru....( Noi am avut drumul invers si sincer iti spun ca nu exista termen de comparatie intre Albu si Tutunaru). Poate d-ra Matei v-a incantat, si noi tot la ea am facut prima spermograma(in cazul nostru nu sotul a fost cu probleme, dar....Mai citeste despre Tutunaru, te rog)
Bafta multa, iar bucuria cea mare sa vina cu bebel in brate.

30+

Tinuta sintetizeaza te rog experienta ta cu Tutunaru, eu am tot cautat dar in afara de pareri pro si contra, cum sunt la toti dr., nu gasesc mare lucru.
Fetelor, scuze, daca credeti sunt off line, o s-o rog pe Tinuta sa-mi trimita PM.
In rest va pup pe toate si va doresc tot ce va doriti

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Nasti - ma bucur ca aud vesti de la tine.
Ti-am trimis PM.
Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

vreau bebel, sa-ti activezi PM-ul daca vrei date suplimentare. Am mai scris pe la subiectul cu anticorpi antispermatici experientele mele de dinainte de a ajunge la Albu.
Ok, Tutunaru mi-a descoperit endometrioza, dar el dupa 3 luni de monitorizari, asta era urmatoarea cauza(asa ca facea laparo tuturor). Albu mi-a cerut analize hormonale mai amanuntite si asa am descoperit problemele cu tiroida. Plus... comunicarea( Albu mi-a raspuns la toate intrebarile, iar cand ma vedea ca plang ma incuraja. Tutunaru ma lua cu mai fata.... de plecam mai bou decat ma duceam, etc). Nu-i contest experienta profesionala, dar atitudinea ca OM...., lasa mult de dorit. Acum s-o fi mai schimbat in 2 ani de cand n-am mai calcat pe la el.
si bafta
Nasti, daca nu cer prea mult, cand poti te rog sa-mi raspunzi si mie la un PM (l-am dat acum 2 saptamani parca. Macar cateva randuri...

fetele

30+

Mergi la inceput

AOLEU, FETELOR! SCUZE! ACUM AM INTRAT SI AM VAZUT CA MI-ATI SPUS DE PM.CITESC ACUM.

Mergi la inceput

o INTREBARE MAI AM IN FUGA. la fetele care au nascut deja, mai ales gemeni, la cat timp se retrage uterul la propriu? nu ma refer la burtica, la pielea lasata sau la grasimea de pe abdomen, ma refer strict la uter.urmateaza sa merg la control sapt.viitoare iar. la cel de sapt. asta am vazut ca nu s-a retras cum trebuia, e inca mare si au trecut 5 saptamani de la nastere. e si lasat si are inca in el lohii, dar nu se mai elimina nimic pe tampon de aproape o saptamana..o sa-mi spuna sapt.viitoare ce facem si cum stau, dar dc imi spuneti si voi din experienta vs, ma ajuta mult macar sa stiu.ca teoretic peste tot spune ca dupa 4 sapt.se retrage la marimea normala.
diseara sau la noapte pun si cateva pze cu baieteii
Cata, nu am vrut sa sune ca ma plang cu 2 pui, Doamne fereste, ca nu ei sunt problema. am scris si eu in viteza mare si poate s-a inteles gresit. Fetele cu bebelusi, 2, 1 sau 3 ma inteleg ce am vrut sa spun. Dupa ce nasti, afli totul cum e la propriu, nici eu inainte de nastere nu am crezut ca va fi chiar asa. Si bebeii mei sunt chiar cuminteti, e vorba doar de impartirea timpului intre ei doi, ca te simti ca mama ca nu le poti acorda cat timp iti doresti sa le acorzi. incerci sa imparti tot ce faci in mod egal si tot parca e ziua scurta si dorinta ca mama e sa ii alinti, sa te joci, sa stai cat mai mult cu fiecare.numai ca sunt multe de facut si pe langa dat papita si schimbat.si dc nu le faci, tot pt bebei nu e bine, ca au si nevoie de atatea in jurul lor si totul tb sa fie in ordine perfecta. de asta era vorba, nu de timpul meu. ca timpul meu nu mai exista nici sa ma pieptan in unele zile. fetele cu gemeni ma inteleg poate.
dar repet, nu ma plang, era doar o constatare si ma mai spovedeam si eu voua, ca nu am cui spune lucrurile astea asa direct la altcineva, ca in afara de sot si parinti, doar voi ma puteti intelege ca am trecut cu toate si trecem prin aceleasi experiente de atata timp.
in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pt puisori, sunt ochii si sufletul nostru, sunt si asa prea putine si cuvintele astea ca sa exprime ce e in inima mea, a noastra.

Mergi la inceput