Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 26
Ralu_mv spune:
Felicitari Lumi !!! Uite ca minuni sa intampla, si te mai si gandeai la fet in perioada asta! Sa fie sanatos si voios !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit
rica69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria81 rica69 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota |
Maria draga mea
_
Mamica fericita de fetita Maria!
rica69 spune:
flo.flo,
Ce sa facem avem acasa o minunatie de 4 anisori care ne umple viata si inimile.
Tu cum mai esti?
_
Mamica fericita de fetita Maria!
flo.flo spune:
citat din mesajul lui liza79 Fetelor, multumesc de urari si sustinere Costurile aditionale pt FIV ar fi urmatoarele: - monitorizarea - 4 ecografii plus analizele (estradiol si progesteron) 1270 RON (se poate lua pachetul de monitorizare ovulatie care costa 870 RON, eu asa am sa fac, pt ca avand abonament la ei, nu cred ca mai platesc si analizele de sange) - anestezie generala pt punctie - 400RON - cazare in rezerva pt ziua cu punctia si ziua cu embriotransferul - 400 RON - medicatia in timpul interventiei plus supravegherea de catre personalul medical implicat - 450RON - tratament cu albumina umana (daca e cazul - nu stiu exact ce e asta, sper sa nici nu aflu )- 220 RON - crioprezervare embrioni - 1775 RON Bineinteles, se adauga costul medicamentelor pt stimulare - eu de exemplu am o schema cu diphereline si menopur, care ma duce cam la 2000 de RON, dar e orientativa, se mai poate ajusta pe parcurs. Oricum, costurile aditionale de aici sunt mult mai mici decat la Dacia, de exemplu, nu stiu despre celelalte clinici private. ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow |
Liza preturile astea aditionale mi se par exagerate. Cum adica 400 lei pentru cazare? pai nu s-ar subintelege ca trebuie sa stai in spital cateva ore dupa anestezie, ca doar nu ti-o face in strada... si daca tot platesti spitalizarea, nu ar trebui sa intre si supravegherea medicala, ca doar nu te abandoneaza acolo... Si ma intreb, coplata asta o fi legala?
Ma abtin sa zic mai multe ....eu nu vad unde mai este ajutorul dat de stat din moment ce clinicile percep niste taxe care pana la urma, cam tot acolo te duc. eu nu am platit nici cazare, nici ingrijire medicala, nici nimic cand am facut fiv nesubventionat de stat... of, scuze ca m-am nevrozat p'aci...
flo.flo spune:
citat din mesajul lui rica69 flo.flo, Ce sa facem avem acasa o minunatie de 4 anisori care ne umple viata si inimile. Tu cum mai esti? _ Mamica fericita de fetita Maria! |
Felicitari Rica - ma bucur pentru tine - sa inteleg ca ati adoptat, nu? Am vazut eu ceva la semnatura dar nu indrazneam sa intreb.
Eu ce sa fac, ma zbat in continuare, incerc sa mai fac un fiv... inca sper...
Ma bucur ca ai mai intrat pe aici si ca esti fericita
flo.flo spune:
citat din mesajul lui rica69 flo.flo, Ce sa facem avem acasa o minunatie de 4 anisori care ne umple viata si inimile. Tu cum mai esti? _ Mamica fericita de fetita Maria! |
beatrix04 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari
Lumimar, ce sa spun iubita.....vesti asa minunate sa tot auzi... te felicit si iti doresc o sarcina cat mai usoara cu un bebe sanatos tun
Mami de Sophia Maria DN 21.03.2012