Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 25
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alilumi lumiii, ce Iepuras dragalash a trecut pe la tine!!! FELICITARI! Sarcina usoara si un bebelin sanatos, frumos, destept, cuminte si norocos, la fel ca surioara lui! 27 + |
Sarumana mult, sper de data asta bebelu sa fie baietel
Nu de alta,dar o sa se deprime tati cand o vedea numai chilotei tanga pe sfoara...
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
maria81 spune:
lumimar felicitari!
ma bucur enorm pt tine si Doamne ajuta sa fie sanatos si ...baietel
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota
liza79 spune:
citat din mesajul lui velvet liza,ti-a dat AC uri dintr-un motiv anume?sau asa se da?multumesc |
nu dintr-un motiv anume, ci asa mi-a facut schema de tratament.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
lumimar spune:
citat din mesajul lui maria81 lumimar felicitari! ma bucur enorm pt tine si Doamne ajuta sa fie sanatos si ...baietel Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota |
Te pupam si noi si vb la tel
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Arabella34 spune:
Lumi,felicitari!Nu pot sa cred ca mai exista si minuni...din pacate pt mine nu ...trebuie s-o iau de la capat cu Fiv ca nu vreau sa mai cheltuim bani si ovocite cu IUI.
Da,Liza,eu urmez cu dosarul la Medlife
Doamne Ajuta Lumi sa fie baietel de data asta sa nu fie deprimat sotul......ma intreb ce-a zis Albisorul cand te-ai dus gravida natural la el
Va pup,Arabella,lupt,lupt si merg inainte cu Albisorul...
velvet spune:
buna dimineata fete
elbereth iti multumesc mult pt raspuns!
liza,multumesc Doamne ajuta!
lumi,sarcina usoara !mi-ai dat si mie speranta.minuni exista!
arabella imi face bine optimismul tau!sa te ajute Dumnezeu sa fie FIV ul norocos!
va pup pe toate si va doresc o zi calda!
liza79 spune:
Arabella, ai depus deja dosarul sau urmeaza sa depui pt luna mai? Eu de-abia in iunie incep tratamentul, poate ne nimerim in acelasi timp
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow