Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 25
lumimar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alilumi lumiii, ce Iepuras dragalash a trecut pe la tine!!! FELICITARI! Sarcina usoara si un bebelin sanatos, frumos, destept, cuminte si norocos, la fel ca surioara lui ! 27 + ![]() |
Sarumana mult, sper de data asta bebelu sa fie baietel
Nu de alta,dar o sa se deprime tati cand o vedea numai chilotei tanga pe sfoara...

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
maria81 spune:
lumimar felicitari!
ma bucur enorm pt tine si Doamne ajuta sa fie sanatos si ...baietel
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota
liza79 spune:
| citat din mesajul lui velvet liza,ti-a dat AC uri dintr-un motiv anume?sau asa se da?multumesc ![]() |
nu dintr-un motiv anume, ci asa mi-a facut schema de tratament.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
lumimar spune:
| citat din mesajul lui maria81 lumimar felicitari! ma bucur enorm pt tine si Doamne ajuta sa fie sanatos si ...baietel ![]() Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota |
Te pupam si noi si vb la tel

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Arabella34 spune:

Lumi,felicitari!Nu pot sa cred ca mai exista si minuni...din pacate pt mine nu 
...trebuie s-o iau de la capat cu Fiv ca nu vreau sa mai cheltuim bani si ovocite cu IUI.
Da,Liza,eu urmez cu dosarul la Medlife

![]()
Doamne Ajuta Lumi sa fie baietel de data asta sa nu fie deprimat sotul...![]()

...ma intreb ce-a zis Albisorul cand te-ai dus gravida natural la el![]()
Va pup,Arabella,lupt,lupt si merg inainte cu Albisorul
...

velvet spune:
buna dimineata fete 
elbereth
iti multumesc mult pt raspuns!
liza,multumesc
Doamne ajuta!
lumi,sarcina usoara !
mi-ai dat si mie speranta.minuni exista!
arabella
imi face bine optimismul tau!sa te ajute Dumnezeu sa fie FIV ul norocos!
va pup pe toate si va doresc o zi calda!
liza79 spune:
Arabella, ai depus deja dosarul sau urmeaza sa depui pt luna mai? Eu de-abia in iunie incep tratamentul, poate ne nimerim in acelasi timp ![]()
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

27 +