Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 24
liza79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet multumesc de raspuns,liza o gramada cde bani!da asta e viata!sa te ajute Dumnezeu sa fie bebe!ti-a dat dr albu sa iei AC uri? |
da, luna mai...
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
liza79 spune:
Lumimar, felicitari! chiar e minunat ce ti se intampla! Iti doresc sa ai o sarcina usoara
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
alilumi spune:
lumiii,
ce Iepuras dragalash a trecut pe la tine!!! FELICITARI! Sarcina usoara si un bebelin sanatos, frumos, destept, cuminte si norocos, la fel ca surioara lui!
27 +
elbereth spune:
Velvet in functie de protocolul (tratamentul) ales de medic pe baza analizelor, varstei, diverselor probleme, rezervei ovriene etc. se dau sau nu AC-uri
lumimar spune:
Multumesc fetelor!
Va doresc din suflet sa aveti parte cat mai curand si voi de o asemenea minune si bucurie
Sper din toata inima sa fie o sarcina fara probleme
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 lumimar ...........oauuuuuuuuuuuuuu bravo mamicule ...............minune .........nu iti mai stiu povestea ce probleme aveai tu de ai ajuns la fiv ? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Fiv facut in februarie nereusit! Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
La noi in cuplu,problema majora este la sot OATSsevera
Eu am trombofilie,Amh era 1,64 in 201o cand am inceput procedura pt fiv,acum probabil a scazut considerabil si din cauza de amh mic-lipsa ovulatiei
Cam astea sunt cauzele infertitatii noastre
Pupici la toate fetele
P
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)