Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

vaaaaiii....asa scump? Cred ca-mi iau gandul de la FIV...nu am de unde atatia bani..
Macar sa ajung la acest doctor sa auzim si parerea lui si poate fac inseminare intrauterina - barem scap mai ieftin..
Apropo...tie ti-a dat sa faci analize? Ca eu cam asta as vrea pentru inceput, ma gandesc ca problema sa nu fie prin organism...si nu stiu de ea daca nu fac nici o investigatie. Si as mai vrea sa fac histeroscopie - am avut demult...(prin 2003 cred) o metroragie severa si am ajuns pe la Bucuresti si ma gandesc ca s-a intamplat ceva atunci iar la laparoscopie nu avea cum sa vada si interiorul uterului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

da,irina,mi-a dat o lista de investigatii de sterilitate.m-au costat 25 mil la synevo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

wow...deci trebuie sa ma pregatesc super bine cu banii...

Mergi la inceput

da,dr albu e un profesionist,nu iti face nimic fara aceste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Fetelor, multumesc de urari si sustinere
Costurile aditionale pt FIV ar fi urmatoarele:
- monitorizarea - 4 ecografii plus analizele (estradiol si progesteron) 1270 RON (se poate lua pachetul de monitorizare ovulatie care costa 870 RON, eu asa am sa fac, pt ca avand abonament la ei, nu cred ca mai platesc si analizele de sange)
- anestezie generala pt punctie - 400RON
- cazare in rezerva pt ziua cu punctia si ziua cu embriotransferul - 400 RON
- medicatia in timpul interventiei plus supravegherea de catre personalul medical implicat - 450RON
- tratament cu albumina umana (daca e cazul - nu stiu exact ce e asta, sper sa nici nu aflu )- 220 RON
- crioprezervare embrioni - 1775 RON
Bineinteles, se adauga costul medicamentelor pt stimulare - eu de exemplu am o schema cu diphereline si menopur, care ma duce cam la 2000 de RON, dar e orientativa, se mai poate ajusta pe parcurs.
Oricum, costurile aditionale de aici sunt mult mai mici decat la Dacia, de exemplu, nu stiu despre celelalte clinici private.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput

multumesc de raspuns,liza o gramada cde bani!da asta e viata!sa te ajute Dumnezeu sa fie bebe!ti-a dat dr albu sa iei AC uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Monik33 - nr dr Albu pe care eu il am este 0721961020

mamica fericita de: Ayan si Eric - 27.08.11
'

Multumesc!!

Infertilitate primara - eu: 30 ani, Sindrom Ovare Polichistice ( PCOS), tratament metformin / el: 36 ani, oligoastenospermie. Recomandare: ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

SUPER98 HAI SA ITI RASPUND EU LA CITEVA INTREBARI :
-Am facut 2 inseminari cu dr Albu ,costul unei inseminari cu tratament, cu drumuri (eu sunt din Fetesti-aproape de tine)30 milioane fiecare inseminare
-Fiv am facut in martie acesta ma dus undeva la 220 milioane ,eu am avut si tratament mult acesta ridicind costurile ,pt ca nu se mareau foliculi .
Acum inafara de ce am enumerat mai sus am mai cheltuit undeva la 40 mil analizele ,18 mil laporoscopia .........in concluzie o groaza de bani ......ti-am enumerata numai ce imi aduc aminte acum !
Cu drumurile ...ce sa iti spun eu am facut naveta ,nu am ramas in Bucuresti .....pt mici nelamuriri poti colabora prin telefon cu Vaduva (asistenta dr ),dar la monitorizari ...trebuie sa mergi negresit !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,sunt happy!
Fetita mea Irinuca vai avea un fratior sau o surioara
Da,minunea s-a produs am ramas insarcinata natural , inca nu imi vine a crede ca s-a intamplat asa pur si simplu fara stres,fara perioada de ovulatie,fara tratament,fara ...fara
Sunt fericita si imi doresc ca si voi toate sa simtiti cat mai curand aceasta bucurie si fericire!
Pupici la toate fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

lumimar ...........oauuuuuuuuuuuuuu bravo mamicule ...............minune .........nu iti mai stiu povestea ce probleme aveai tu de ai ajuns la fiv ?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput