Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

liza,sa va ajute Dumnezeu sa fie bine!mult succes!pe mine ma intereseaza absolut tot in conditiile in care spermograma nu va fi iesi mai buna ca sa avem sanse de IA.vom recurge la FIV.si te-as ruga din suflet sa ma ajuti.multumesc

fete,care aveti mutatii,am si eu o intrebare-am inceput sa iau de ieri aspenter 1/zi si femibion 1/zi.si vit E pe care o luam dinainte.eu am o problema la coloana care imi cauzeaza dureri groaznice de spate,sold...si mai iau dicloreum antiinflamator.cam 7-10 zile.credeti ca imi face rau in combinatie cu aspenterul?asta pana ajung pe 4 mai la dr albu.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Buna!
Ma numesc Irina si imi doresc un bebe. De aprox 6 ani incercam si nimic. Am fost si pacienta dr Tutunaru, cu el am facut laparoscopie si o inseminare nereusita. Ceea ce nu mi-a placut la dansul este ca nu pune baza pe analize, cat am fost la el nu am facut nici un fel de analiza. In fine....asta se intampla prin 2008. Sotul a facut tot in 2008 spermograma(aici are oligostenoteratozoospermie severa) si ecografie testiculara (la asta sta f bine). Oricum dupa spermograma a luat tot felul de produse naturiste, unele recomandate chiar de dr.Tutunaru. Pentru inseminare mie mi-a dat un tratament de la care m-am trezit cu dereglari de tot felul. Dupa ce am vazut schimbari ale organismului si inseminare nereusita am lasat-o balta, am zis ce-o vrea D-zeu. Dar vad ca suntem in 2012 si minunea nu s-a intamplat pe cale naturala.
Acum tot cautand pe net m-am decis sa merg la dr. Albu Dragos.
Si am ceva intrebari pentru voi.
El lucreaza numai la Medlife? Ca stiu ca acolo sunt preturi piperate.
Face si inseminari sau doar FIV?
Ca si preturi (pentru orice)ce-mi puteti spune si mie?
De exemplu:
Cat costa o consultatie de cuplu?
Cat costa FIV in sine si care sunt toate costurile pentru FIV?
Cat costa o inseminare?
Cum procedeaza dl dr. Albu cu pacientii din provincie? Eu sunt din Slobozia si nu prea mi-ar conveni sa fac drumuri doar pentru o interpretare de rezultat sau pentru o consultatie de 5 min.
Am gasit scris de voi numarul lui personal cred. L-as supara daca l-as contacta direct?
Si cred ca mai am intrebari dar momentan nu-mi vin in cap. Pe parcurs va mai stresez cu intrebarile.
Vaaaiii...ce mult am scris...sper sa aveti rabdare sa cititi

Mergi la inceput

buna superbine ai venit!dr albu este un profesionist.da,lucreaza doar la medlife.consultatie de cuplu-190 lei.IA si FIV sunt pe prima pagina la acest topic.eu sunt tot din provincie.suni si iti faci programare cam cu 2-3 saptamani inainte.dr albu e ff ocupat,are multe paciente.nu prea raspunde la telef.mie mi-a trimis 2 mesaje fulger.da il inteleg.cam atat.daca mai vrei sa stii ceva si te pot ajuta,sunt aici

Mergi la inceput

Fiind din provincie cum e cu drumul? Te duci pentru orice sau mai rezolvati si telefonic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna Liza
In primul rand felicitari ca in sfarsit ai schema de tratament - sa fie cu noroc

o sa depun si eu dosarul saptamana viitoare si m-ar intersa si pe mine costurile aditionale - ce este suportat de stat si ce trebuie sa mai platim la medlife : din cate stiu se platesc analizele, pachetul de ecografii, medicamentele, congelaarea - mai este ceva?

multumesc frumos!

Mergi la inceput

irina,noi am incercat intai sa rezolvam problema sotului-teratozoospermie ,si am mers la medlife de mai multe ori la dr androlog mihalca.nu stiu daca poti rezolva mici lucruri la telef.asta sa iti raspunda fetele care au fost si merg de mai mult timp la el.

Mergi la inceput

Mamaa...dar ce preturi....
Si tot nu m-am elucidat, sa nu va suparati pe mine... Sunt scrise multe chestii, pastile, monitorizare...nu stiu exact in ce consta.
Per total ajutati-ma cu un pret aproximativ pentru Inseminare intrauterina cu tot cu pastile, monitorizari si un pret pt FIV cu toate cele...
Asta ca sa stiu din timp cam la ce sa ma astept. Ca din pacate nu ma dau banii afara din casa, suntem oameni simpli cu salarii decente.
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

irina,eu inca nu am facut nici IA nici FIV,dar ma indrept spre una din ele vertiginos,dar sa stii ca te duce mult.si noi suntem 2 oameni bugetari,deci cu salarii mizere.da asta e ,ce sa ii facem!scoatem si din piatra seaca pt copilul nostru!o prietena a facut IA acum cateva luni si pt ca nu raspundea la stimulare a costat-o ff mult cu tratament,drum,cazare,cu tot.pt ca trebuie sa stam in bucuresti cateva zile.succes!pt FIV poti depunde dosarul prin subprogramul de la stat.te duce mai ieftin.dar tot iti mai trebuie cam 100 mil.analize,etc...

Mergi la inceput

Din pacate nu pot depune acel dosar pentru ajutor de la stat din 2 motive: 1. - sunt de 7 ani cu sotul meu dar fara acte, nu ne tin actele sa fim fericiti si am zis ca fac acte doar cand voi ramane insarcinata.
2. el a mai fost casatorit si are un copil.
Si din ce am citit pentru dosar trebuiesc indeplinite aceste conditii (sa nu mai ai nici un copil si sa fii casatorit parca de 2 ani)

Mergi la inceput

da,irina,nu idepliniti conditiile.imi pare rau.a scris angi acum ceva timp cat a dus-o pe ea FIV ul cu totul-250 mil .mi se pare enorm.in cat timp trebuie sa strangem acesti bani?

Mergi la inceput