Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Adevarat a inviat!
fetele dragi si asteptam vesti bune de la voi.
Aristicule, n-am apucat sa vad in ce stadiu esti. Parca acum in aprilie dadeai startul la Turci?
Bafta multa tuturor. Sa se animeze subiectul asta cu multe beta mari

Noi suntem bine. Chiar nesperat. Ma si gandesc uneori ca la cat de greu am obtinut sarcina asta, pe atat de usoara a fost pana acum. Speram sa fie asa si nasterea.
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

asa sa fie tinuta, cum zici tu: usoara-usoara!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

buna fetelor, nu am mai intrat de ceva timp intrucat am fost "ocupata": pe 21 martie am nascut prin cezariana o bebitza de 3,550 kg si acum incercam sa ne adaptam la noua viata .
Angi,Arabella imi pare tare rau ca nu a fost sa fie ...
Nu pot sa va enuram pe toate ca sigur uit pe careva, va pup pe toate si va doresc din suflet sa vi se implineasca visul

Mami de Sophia Maria 21.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

buna fetelor, nu am mai intrat de ceva timp intrucat am fost "ocupata": pe 21 martie am nascut prin cezariana o bebitza de 3,550 kg si acum incercam sa ne adaptam la noua viata .
Angi,Arabella imi pare tare rau ca nu a fost sa fie ...
Nu pot sa va enuram pe toate ca sigur uit pe careva, va pup pe toate si va doresc din suflet sa vi se implineasca visul

Mami de Sophia Maria 21.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

beatrix,sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

tinuta,sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Beatrix, felicitari pt bebelina,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Fetelor, stiti cumva daca dr A este la clinica saptamana asta?

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lumi este.
beatrix felicitari.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Buna dimineata,
In sfarsit am primit schema de tratament. Doar ca mi se mai prelungeste putin asteptarea , pt ca am de luat anticonceptionale luna care urmeaza si abia apoi trecem la tratament. Daca mai e cineva care vrea sa depuna dosarul la Medlife si vrea sa stie costurile aditionale, pot sa i le spun.
toate fetele

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Liza, sa fie cu noroc! Pana intri in schema propriu-zisa, ia vitaminele, bucura-te de sot (nu ca dupa nu te-ai mai bucura, dar, o sa fiti atat de prinsi cu tratamentul incat...)...
Si sa dea Domnul sa auzim ca anul acesta de un beta mare atat de la tine, cat si de la celelalte luptatoare de aici!!!

toate doamnele

27 +

Mergi la inceput