Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ali iti multumesc pt cuvintele tale.sunt ff suparata.din septembrie dupa HSG imi curge menstra rosiatica si maro.nu mai e rosie,asa cum am avut-o mereu inainte.inainte de HSG am facut secretie,mycoplasma,ureaplasma,chlamydia.tot negativ.mai putin o vaginita nespecifica.dr mea de atunci mi-a zis ca pot face HSG cu asta.daca aveam gardnerella sau candida trebuia sa tratam inainte.acum mi-e frica ca mi-au fost afectate trompele de la vaginita.si de-aia nu imi mai curge rosu

iertati-ma ca ma plang,dar sunt ff ingrijorata,nu ma simt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Velvet ,subscriu ce a scris si Allumini ..............fiecare organism reactioneaza in felul lui ,stiu fete cu aceleasi mutati ,care cu tratament au reusit .......capul sus ,luptam ,trebuie sa cistigam lupta asta odata si odata !
Paste fericit ,liniste sufleteasca ,sanatate, va doresc ce imi doresc si pt mine :sa reusim sa ne tinem minunile in brate !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

angi multumesc din suflet

un Paste linistit si luminos va doresc!multa sanatate!si sa ne ajute Dumnezeu sa ne strangem si noi in brate minunile noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi, doamna curajoasa si luptatoare! abia astept sa te vad cu gemenasii in brate!!!asa va fi! trebuie!

velvet, lasa lacrimile ca menstra asta am avut-o in toate culorile si de toate consistentele posibile! nu esti doctor sa iti dai cu parerea despre ce si cum! ai incredere in analize si in tine! totul va fi bine! trebuie sa fie! le luam pas cu pas, le rezolvam si ajungem unde ne-am propus! hai, fii fata curajoasa si inarmeaza-te cu optimism! o atitudine pozitiva este vitala pentru a reusi in ceea ce intreprindem noi cele de aici! nu te mai panica, pentru ca nu foloseste la nimic! nu mai plangeeeee!!! incearca sa te destinzi si sa savurezi alaturi de cei dragi Sarbatoarea Pascala! dupa ce va trece, o vei lua de la capat!

26 +

Mergi la inceput

ali iti multumesc

va multumesc tuturor!pentru mine sunteti exemplul meu de putere,puterea mea de a merge mai departe!sarbatori cu lumina va doresc!

Mergi la inceput

fete

Hristos a inviat!va doresc o zi calda si multa liniste si putere sa mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Adevarat a inviat!
Sa aveti lumina in suflet si un Paste fericit alaturi de toti cei dragi!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Hristos a inviat!
lumi, ali sunt pe aici, mai bag nasucul, normal.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

aristica,adevarat a inviat!

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ariii,

Adevarat a inviat, doamnelor luptatoare!

27 +

Mergi la inceput