Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

N-am sa mai intru zilele urmatoare pe forum, asa ca va doresc de acum tuturor un Paste fericit, care sa va aduca lumina si liniste in suflet.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Am intrat si noi sa spunem unei fete dragi sufletului nostru La multi ani,sanatate multa si visul cel mai frumos sa se realizeze si te asteptam ,Aristica sa ne dai vestea cea mare cat de curand ,tinem pumnii!

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor, va doresc sarbatori fericite ,cu lumina in suflete ,cu speranta ca visul cel mare se va implini
Sa aveti un paste fericit!

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

angi,imi spui si mie,te rog,tu cand ai descoperit mutatiile,inainte sau dupa ce ai pierdut sarcinile?sper ca nu te supar.voiam sa stiu daca erai sub tratament cand ai pierdut sarcinile.si eu am aflat acum 2 zile de mutatii.

Velvet la prima sarcina nu stiam de mutatii ,deci nici tratament nu am avut ,dar la a doua sarcina am avut tratament pt mutatii........si totusi si asa am pierdut sarcina!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Acum doi ani, tot in vinerea mare faceam ET.
Aveam deja 40 de ani, multi ani de tratamente nereusite, sarcini pierdute, evident aveam si eu ca tot omul mutatia mea.....

Si sansa de 5%, atat ne dadea dr. Albu.

Citisem pe undeva ca trebuie sa iti vizualizezi copilul ca sa iti cresti sansele, asa ca ma gandeam la fetita mea brunetica cu par carliontat.

Ei, si fetita mea brunetica e o mandrete de fecioras blond cu ochii albastrii!

Noi ii mai dam o sansa fetitei, ca mai facem un vitro, asa ca ne mai auzim.

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

he-he! cristiama,
citindu-ti mesajul am zambit laaarg... m-a fulgerat un gand, ca peste vreo 2 ani (la 38 de ani), sa mai incerc si eu un FIV... desi inca tremur ca totul sa fie bine cu baietelul meu, sa se nasca si sa creasca sanatos! sau sa adopt fetita la care am visat si eu... ... desi recunoscatoare fiind pentru baietzelul programat de Doamne Doamne...
asa ca, Doamne-ajuta pentru fetita ta brunetica, cu par carliontat!

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello fete dragi
Fac si eu o escala aici intre un chec cu broccoli si pasca sa va urez Sarbatori fericite, un Paste plin de liniste in suflet si un iepuras plin de surprize placute.

cristiama ma bucur ca esti optimista, imi dai si mie incredere ca as mai putea avea o sansa sa am copilul meu, eu am deja 42 si o sa exersez tot cu o fetita brunetica si mai carliontata, asa ca taticul ei

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fete dragi!Va urez sarbatori fericite,multe bucurii si impliniri si multa lumina in suflet,dragi colege de suferinta.
Dragele mele,azi ziua 14(15)de la dubla IUI,raportez beta 1.20
Doamne da-mi putere sa merg mai departe,momentan visez la fetitele mele gemene blonduta cu par carliontat si ochisori verzulii ca ai taticului lor...
Pup doamne luptatoareFericit,Arabella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Arabellaimi pare asa rausa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe

angimultumesc de raspuns.deci sanse sunt sa pierzi si sub tratament

ma rog pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Arabella,
Nu a fost sa fie de aceasta data... dar din tot sufletul ca urmatorul Iepuras sa iti aduca in dar gemenele mult visate!

Velvet,
Experienta ta este unica. ce ni se intampla noua nu este neaparat nevoie sa ti se intample si tie. fiecare avem organismul nostru, sansa noastra etc. Nu te transpune in experienta altora si fii optimista pe cat posibil! crede in visul tau!!!

qiao, ari,
dor de voi!!! si astept vesti minunate ca sufletele voastre!

doamne luptatoare si CURAJ, CURAJ, CURAJ! SPERANTA, SPERANTA SPERANTA!

26 +

Mergi la inceput