Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

arabela,draga mea,cum esti?Din cate-mi amintesc,mai ai putin si afli rezultatul....ne rugam pt reusita ta

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Am fost si la d-na dr a mea. Deci sigur cerclaj, dar m-a nedumerit o chestie. Pana acum mi-au spus ca sunt 2 placente, 2 tuburi total separate, iar azi la morfologie totusi au stabilit ca este o singura placenta si un singur tub si atunci era si clar ca vor fi amandoi de acelasi sex, dar si ca vor fi gemeni identici. La voi fetele cu gemeni cum s-a vazut pana acum? Eu ma gandesc ca de asta mi-au zis la primele ecografii ca am un singur embrion si pe la 8-9 saptamani au aparut dintr-o data 2. Or fi fost din acelasi embrion care s-a divizat?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
21 saptamani

Mergi la inceput

Alilumi, tu ai facut la Giulesti cerclajul? In ce consta si cat ai dat?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

Arabela,m-am tot gandit la tine zilele asteace faci?esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

maripet, ti-am trimis pm!

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maripet asta inseamna ca unul dintre embrioni s-a implanta. S-a divizat si din el au rezultat gemenii identici?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Aristica, habar nu am. Stiu ca pana acum mi-a zis ca sunt 2 placente si dintr-o data a ramas una. Eu as vrea sa cred ca s-au prins 2 embrioni nu ca s-a divizat unul. Eu am inteles ca asa ceva se intampla foarte rar avand in vedere ca fiecare embrion a fost rezultat total separat fata de ceilalti. Am inteles ca cel mai adesea la gemeni (la cei naturali) se divide ovulul pentru ca este penetrat de 2 spermatozoizi, dar la mine clar nu este cazul (cred si sper pentru ca pana la urma habar nu avem ce ne implanteaza). Imi este teama pentru ca am inteles ca in aceeasi placenta sunt riscuri mari ca unul sa se dezvolte mai mult decat celalalt. Deocamdata se pare ca nu este cazul pentru ca sunt la fel de dezvoltati amandoi. Diferentele intre ei sunt foarte mici la toate masuratorile.
Nu-mi ramane decat sa sper ca va fi bine in continuare.

21 saptamani cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik33 spune:

Fetelor, ma poate ajuta cineva cu nr de tel personal al dr Albu?

Infertilitate primara - eu: 30 ani, Sindrom Ovare Polichistice ( PCOS), tratament metformin / el: 36 ani, oligoastenospermie. Recomandare: ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

maripet,ai PM

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Monik33 - nr dr Albu pe care eu il am este 0721961020

Mergi la inceput