Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 17
lumimar spune:
Ali pupam si noi mamica si burtica pretioasa
Am inceput deja sa ma vitaminizez, eu am cele doua mutatii ale genei Mthfr heterozigote , si iau acid folic si medyn forte Si la fiv trecut am luat acest tratam cu trei luni inainte si tind sa cred ca au avut un rol important in implantarea embr
Sper sa fie bine si de data aceasta si sa rezulte un surior sau o fratioara pt Irinuca
pupici la toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
alilumi spune:
velvet, lumi,
si eu am una bucatzica mutatie(iubesc clexanele) dar e a mea, mi-am asumat-o si nu ma mai deranjeaza. fac parte din noi fetelor! bine ca le cunoastem si avem o sansa in plus sa le tinem cumva sub control. Asa ca... cu vitamine precum femibion sau medyn forte sau elevit, si musai acid folic inainte! si optimism! mult optimism!!!
tin pumnii la doamne luptatoare, sa dea Domnul anul asta sa fie rodnic!!! abia astept vesti bune de la voi!!! intre timp pregatesc galeria de majorete!!!
toate doamnele
26 +
velvet spune:
neata fete
lumi,sa vina fratiorul!
ali Doamne ajuta!sper sa fie bine!eu am mutatia Leiden heterozigot si MTHFR A1298C homozigot.am inteles ca nu e o combinatie prea fericita.astept sa vorbesc cu dr albu.intre timp fac si homocisteina.
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Velvet,doamne ajuta sa fie bine Pt mutatii iei tratament? Fetelor care faceti et cu embrioni congelati ,ati inceput procedura?voiam sa stiu si eu ce analize mai sunt necesare inainte de et si ce tratam ati primit inainte? Cami, tu parca ziceai ca vrei sa faci et acum?cum esti? la toate fetele Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) |
Iubita eu ma pregatesc sa fac un embriotransfer cu embrioni congelati,astept ciclul si incep schema.Mi mi-a dat in schema cyclo-proginova ,sa iau numai pastilutele albe .....cam 9 cutii iti trebuiesc ....si utrogestan .......de analize nu mi-au zis nimic !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
maripet spune:
Fetelor vin si eu cu vesti. Se pare ca vom avea 2 baietei. Sunt ok amandoi, ceea ce conteaza. Au 500g si 521g. Singurul lucru ingrijorator ar putea fi colul care este de doar 20mm (parca sa mi-a zis). S-ar putea sa am nevoie de cerclaj.
Se pare ca din mana lui Albu ies foarte multi baieti.
Va pup!
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit
16 saptamani
lumimar spune:
Felicitari Maripet pt putzulici
Daca e colul asa scurt trebuie musai cerclaj
Angi multam si tinem pumnii stransi
Ma gandeam ca o secretie si nistre culturi din col trebuie sa fac
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
alilumi spune:
hai, angi!!! sa dea Domnul niste bulgarasi de zapada cu inimioara!!!
maripet, sa-ti creasca mari si sanatosi feciorii!!! si musai cerclaj! dar nu iti face probleme: eu l-am facut la 19 saptamani si nu imi pare rau (colul meu se scurta, plus ca simt deja cum greutatea sarcinii ma doare uneori foarte tare, dar nu ma plang!!! nu ma plang de loc!)
doamne luptatoare!!!
26 +
velvet spune:
angi,imi spui si mie,te rog,tu cand ai descoperit mutatiile,inainte sau dupa ce ai pierdut sarcinile?sper ca nu te supar.voiam sa stiu daca erai sub tratament cand ai pierdut sarcinile.si eu am aflat acum 2 zile de mutatii.
miruna1980 spune:
Maripet,felicitari....doi baieteii.....Doamne ajuta sa fie sanatosi..ce ma bucur....o sa fii soacra mare de doua ori
Angi,asteptam vesti bune!
pe toate
25+