Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 16
rammy_79 spune:
Buna la toata lumea, imi cer scuze ca indraznesc, dar din cele care asteapta 2 bebei, in cazul in care nu si-au procurat carucior si doresc unul, eu il vand pe al meu.
E aproape nou nout, luat din Germania.
Din pacate noi nascandu-ne la sf de august si fiind si prematuri nu prea am reusit sa iesim din casa.
Acum ne-am marit si nu mai stam in el deloc, piticii mei vor sa mearga sau sa stea in brate, asa ca este aprope nou nout cu tot cu accesorii. Este foarte usor de manevrat si foarte confortabil.
Va dau si link-ul ca sa vedeti exact cum arata. Este cel din figura nr.6. Daca doriti mai multe amanunte ca sa nu plictisim fetele de aici va rog sa-mi scrieti pe adresa mea de mail: rammy_79@yahoo.co.uk
http://www.ebay.de/itm/Luxus-Zwillingskinderwagen-DUO-mit-Schwenkrader/360304873055
Va pup
miruna1980 spune:
LA MULTI ANIIIIII tuturor Florilor, va doresc sanatate,fericire si belsug,iar dorinta de a deveni mamici sa se materializeze cat mai curand.Va pup si va doresc o zi frumoasa si minunata ca voi!
La Multi Ani si celor apropiati voua.Sananate si mult noroc va urez tuturor.
24+
vreau_bebel spune:
Pup fetelor, mi-a fost dor de voi,, dar nu am mai apucat sa mai scriu, ne-am apucat de renovat casa si e balamuc pe aici.
Am fost luni sa-mi scoata firele, iar inainte am trecut si pe la dr. Albu si l-am intrebat ce parere are de tratamentul cu Diph dupa laparo. Dupa ce a facut mutre ca "mergem la mai multe capete" mi-a zis asa in doi peri, la insistentele mele sa fac tratamentul cu Diph.
Deci am 3 injectii de facut cu Diph, apoi dupa ce-mi vine menstruatia dupa ultima injectie tre sa merg la control pt a mi se prescrie scheme de fiv. Cat despre laparo, m-am refacut complet si perfect, cicatricile sunt f f mici, si sper sa scap si de ele cu o crema buna.
Va pup si va doresc sarbatori fericite si sa ne aduca iepurasul tot ce ne dorim si meritam!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
ALTESA spune:
ANASTASIA ai auzit de sunetul alb? e ceva ce calmeaza colicii si ajuta bebeii sa nu mai planga si poate provenii de la aspirator,feon,purocii de la radio sau si mai simplu uite aici
http://www.youtube.com/watch?v=ZyiH2uOsZoI&feature=relmfu
pe mine ma ajutat enorm in perioada colicoasa.
Cat despre constipatie daca nu merge protectis incearca Jarodophilus(desigur intreaba medicul).
Fetelor ma scuzati nu i-am trmis pm Anastasiei ca poate mai ajuta si pe alte mamici aceste info.
velvet spune:
fete
m-am programat si eu pe 4 mai la dr albu,de fapt si eu si sotul.si l-am programat si pe sot la dr mihalca si sa repete sperm.acum Doamne ajuta!aseara am aflat si ca am 2 mutatii...sper sa se faca putina lumina in viata mea si sa iasa sperm mai buna.
va pup si va doresc numai vesti bune!
lumimar spune:
Velvet,doamne ajuta sa fie bine
Pt mutatii iei tratament?
Fetelor care faceti et cu embrioni congelati ,ati inceput procedura?voiam sa stiu si eu ce analize mai sunt necesare inainte de et si ce tratam ati primit inainte?
Cami, tu parca ziceai ca vrei sa faci et acum?cum esti?
la toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
velvet spune:
luminu,nu iai tratament,pt ca aseara am aflat.de-abia ma dezmeticesc.speram ca macar eu sa fiu sanatoasa,dar asta e viata...vreau sa fac homocisteina si n-as vrea sa iau vitamine inainte.merg la dr allbu si ne va indruma el.sper sa fiu si eu mamica.asta imi doresc cel mai mult.
alilumi spune:
velvet,
e bine ca ai aflat de ele. acum, sansele sunt mult mai mari! tin pumnii stransi pentru o intalnire fructuoasa cu albisorul si... bineanteles, anul asta sa te "intalnesti" si cu cel putin o mandreatza de odor!!!
lumi draga,
pentru tine ma rog pentru un fratior sau un "surior" Irinucai, ca observ cum te pregatesti!
26 +