Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Angi,

eu sunt de acord cu fetele. Eu am facut un FIV la Albu prima data, iar a doua la greci. Pot sa iti spun din experienta mea ca nu e adevarat ce ti-au zis ei. Eu la Albu am avut 150 Menopur+150 Puregon si la greci am ajuns la 300 de fiecare, si zic eu e o diferenta. Din cate am vazut si la alte fete care au facut la Albu, el nu merge pe tratament agresiv, din contra.
Asa ca..
Experienta mea la greci a fost un adevarat fiasco. Nu a existat comunicare pe timpul FIV-ului, l-am vazut pe dr la punctie si embriotransfer, daca aveam vreo intrebare sunam asistenta si imi raspundea ea sau ma suna dupa ce chipurile il intreba pe dr, seara tarziu.
Am facut simularea(facuta de Poiana) acea de embriotransfer ca toate sa fie bune la cel final si degeaba. La embriotransfer nu aveau nu ustensila potrivita pt introducerea embrionilor, cand in mod normal trebuiau sa stie de ea. M-au tinut pe masa juma de ora, timp in care au incercat de nu stiu cate ori. Inchipui-ti prin ce am trecut. Stiam din acel moment ca acel FIV e sortit esecului.
Aici imi dau seama ca n-a fost vina dr. D si a celor de langa el, iti dai seama ca si el se enervase la culme. Imi venea sa injur ca la usa cortului, avand si embrioni de calitate slaba.
Asta mi s-a intamplat mie, poate am fost eu cu ghinion.
A si am uitat, au gresit tratamentul in sensul ca eu intotdeauna am avut endometru bun, dar atunci, din cauza ca mi-au dat clomifen, n-a mai crescut cat trebuia. La embriotransfer am intrebat daca e ok si mi s-a spus ca da, fara a mi se spune cat e, doar asa ca l-a vazut la eco.
Acum, tu discerni, vezi cum decurg lucrurile.
Am vrut sa stii ca la aceasta clinica nu decurg toate perfect, asa cum pare.
Eu m-am intors la Albu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Hmmmmmmmmmmm ,imi pare tare rau de experienta ta ..........asa cum am mai spus sincer parca nu imi vine sa plec de la Dr Albu ........si tu mi-ai mai intarit convingerea ......vedem si intilnirea cu Austriacul...dar presimt ca la Albu voi ramine :)))))))

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

speranta,personal,imi este utila postarea ta.
si eu ii am in vedere pentru un FIV insa deocamdata e ceva nedefinit care ma nemultumeste la ei.
si eu am senzatia ca lucrurile nu stau exact asa cum le prezinta insa nu reusesc sa pun totul cap-la-cap.
si comunicarea via asistenta/coordonatoare ma nemultumeste si pe mine profund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Speranta cine ti-a dat clomifen pt embriotransfer? Dr D sau dr Poiana?

Mergi la inceput

DR. D mi-a dat Clomifen. Probabil pentru obtinerea cat mai multor ovule, avand o insuficienta ovariana. Surpriza a fost ca n-a mai crescut endo.
Lasand asta la o parte, nu pot spune ca am fost nemultumita de DR. D in special. Eu zic de personalul de aici, care nu face ce ar trebui.
E greu sa comunici cu un dr care e in tara, d'apai cu unul care e la distanta. Si atunci cand vine si face punctii sau ET, trebuie sa aiba totul pus la punct, nu?!
Personal, intalniri cu Poiana au fost ok de fiecare data, nu stiu daca asa e mereu, dar la mine a fost.

Mergi la inceput

Mai multe ovocite, scuzati.. mi-a atras cineva atentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Speranta - multumesc de raspuns. Esti singura persoana pe care o aud ca i-ar fi dat dr D clomifen pentru un embriotransfer Eu din cite stiu, are o cu totul alta abordare la un ET...
sper sa reusesti indiferent unde vei face fiv

Mergi la inceput

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

va pup fetele si va doresc un weekend linistitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Flori pentru flori(mai ales din partea lui fie-meu... il fac cuceritor din uter!!!)!!! Maine, o zi minunata celor ce isi serbeaza numele -am si io in fam. cativa-!
Iar pentru catolici, Paste fericit alaturi de cei dragi si fie ca Domnul sa va implineasca cea mai arzatoare dorinta!!!

doamne luptatoare

26 +

Mergi la inceput