Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ali asa e.trebuie sa castigam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Angi,scuze,asa-i am uitat achetul de monitorizari:)Bafta fetita azi:).stiu ca ai 2 IUI,una reusita,parca la cariotip era fetita,a 2-a nereusita
Sar'mana fetelor,Doamne Ajua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Da Arabela am 2 IUI cu Albu,prima a fost reusita dar din pacate sa oprit din evolutie !
Am fost la greci ieri ,o atmosfera fff calda ,primitoare ,fetele de la receptie dragute si amabile ,nici nu se poate compara cu cele de la Medlife!
Am vb cu greci mi-au vazut tot dosarul ,si grecul mi-a zis din prima sa imi scot din minte ca as avea adenomioza ...........exclude total ideea aceasta ,nu au fost deacord nici cu tratamentul luat in schema fiv ,mi-au zis ca a fost fff agresiv ,era pt o femeie de 40 de ani ................le-am spus ca am raspuns fff greu la stimulare ,dar ei au zis ca protocolul ar fi fost altul la ei ..............mi-a recomandat un fiv cu blastocisti ......sansele ar creste considerabil !
PE 24 AM PROGRAMARE SI LA DR AUSTRIAC ......VEDEM SI PAREREA LUI ..............cert este ca o sa fac embriotransferul cu cei congelati tot la Medlife,apoi daca nu voi reusi voi lua o hotarire in ceace priveste unde voi face fiv 2 ..........cu toate ca sincer nu as renunta la dr Albu ............timpul va hotari ce voi face pe viitor ,eu sper sa nu mai fie nevoie ,sa imi reuseasca cu cei congelati !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

angi,Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie de FIV 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

'Neata, fetelor. Imi pare rau ca nu am mai dat pe aici, am fost cam ocupata cu treburi si nu am mai deschis calculatorul. Vreau-bebel, am facut laparo anul trecut in martie, avand in vedere ca aveam deja o operatie la activ dr de atunci se temea de ceva aderente si a decis sa fac o laparo exploratorie. A fost totul ok, mai putin faptul ca langa cicatricea fibromului scos a aparut altul. Nici macar trompele obturate nimic. Cauza infertilitatii ramane un mister.
Colac peste pupaza mi-a venit CM in ziua 17 , lucru care mi-a dat tot planul peste cap, acum musai tre sa ma duc la Dr Albu in "vizita" luni pe 9 aprilie. Nu am gasit loc, dar o sa-l sun direct sa-l intreb daca pot veni sa ma ia peste rand la un moment dat. Nu pricep de ce mi-a venit peste rand, oare o fi fost chistul ala de vina?!
Va doresc o saptamana minunata, plina de realizari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

In fuga va pe toate.
arabela, bafta multa, iar Pastele sa-ti aduca tie si tuturor fetelor multa speranta si implinirea visului frumos de a fi parinti si de a va face parintii bunici. Abia acum imi dau seama cat inseamna pentru ei sa ne vada fericiti si cu speranta ca va fi totul bine si se va umple casuta de zambete si.. plansete

Numai bine tuturor. Abia astept sa vad fetele cum dau vesti bune.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

arabella34 iti doresc din tot sufletul sa reusesti.
astept cu nerabdare rezultatul de la beta.
felicitari pt sot, productie nu gluma
vitamina E forte a luat 3 luni in continuu sau a facut pauza?

angelica si eu ma sucesc pe toate partile dar tot la doctorasul nostru ma trage sufletul.
sper sa-mi poarte noroc pana la urma.

toate doamnele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fetele!Angi,sper sa ramai la Albisor,tratamentul n-a fost agresiv,si eu sunt low responder,ca dovada ca am avut Puregon la IUI,Alexa,multumim,da,pauza 10 zile intre cutii
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

vreau-bebel, dap, mierea este usor estrogenica.
Fiv 1 si FET in clinica lui Tutunaru, cu Miciner+Matei, fiv 2 si 3 cu Albu si Mustata, apoi Albu si Sandu.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Arabela - iti tinem pumnii sa fie bine!
Angi - imi pare rau pentru ce s-a intamplat . Insa nu inteleg cum de poate fi considerat agresiv un tratament la care organismul tau abia a raspuns... Ca nu a fost potrivit pentru tine - da, probabil, dar nu agresiv.
vreau_bebel in general produsele apicole contin pre-hormoni. Ai grija cu ele: trebuie administrate cu mare atentie ca sa nu dea peste cap echilibrul hormonal.

Mergi la inceput