Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Arabella,muuuuuulta bafta iti doresc....Doamne ajuta sa se prinda.....bea mult lapte pt a evita hiperstimularea,tine un regim proteic,iar daca nu ,cred ca trebuie sa faci perfuzii cu albumina.Ce bucurie ar fi sa reusesti,mai dai sperante fetelor greu incercate.Astept cu nerabdare evolutia ta.Te pup si ma rog pt reusita ta.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

fetelor!Velvet,15 flacoane de menopur a 78 ron flaconul,15 tb femara a 250ron ,puregon(poate tu n-ai nevoie)480 ron 300UI,plus 1250 ron dubla IUI,cam asta a fost...eh,stiu,dar...trebuie sa reusim
Anna,Miruna,toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

P.S.Velvetscuze,am uitat sa-ti raspund,am incredere deplina in dr nostru,dupa cum am spus si la capitolele anterioare,nimeni nu m-a satisfacut asa bine(profesional vorbind)ca dr Albu...stie el ce face foarte bine,fie ce-o fi acum,cum mi-o fi norocul si voia Domnului...crede-ma sunt cadru medical cu experienta in obst.-ginecologie si stiu multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Arabella am citit pe fuga .............si facusem ochii cit cepele ,crezind ca atit ai dat pt o inseminare ...........si eu am facut 2 inseminari cu Dr ALBU, eu am depasit suma de 40 mil ,ai uitat sa mentionezi si pachetul de monitorizare care mai este si ala in jur de 450ron si la mine sau mai adaugat si drumurile nefiind din Bucuresti.
Fetelor tineti-mi pumni azi am intilnire cu greci ......vedem si de acolo o parere dar presimt ca tot la dr nostru o sa ramin ........ma duc doar pt o parere.............!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Angi si

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua fete

arabella,multumesc de raspunssa te ajute Dumnezeu sa ai o minune in burtica!

angi,Doamne ajuta !iti tin pumnii azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

arabella,
tin pumnii, sa fie cu lipici!!! si vinerea mare sa iti aduca o veste mare!

angi,
sunt alaturi de tine! oriunde te-or purta pasii, sa fie cu biruinta !!!

doamne luptatoare

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ali ce imi place cum zici-luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

pai asta sunteti, suntem velvet: luptatoare!
ne zbatem sa reusim intr-un fel sau altul. ce nu ne doboara ne face mai puternice. pierdem lupte dar niciodata razboiul... razboiul este viata! si in ciuda tuturor piedicilor, gasim puterea sa o luam de la capat. unele dintre noi, reusim intr-un anume fel, altele in alt fel. oricum ne este dat insa sa ne atingem visul, noi... speram... luptam... si odata si-odata tot castigam!!!

CURAJ DOAMNELOR! pentru fiecare dintre noi exista cel putin o minune pusa de-o parte!!!

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Arabela,Doamne ajuta fetitza draga sa ai parte de un beta mare mare asa ca sufletul tau...ai doua perechi de pumnishori stransi din partea noastra,un pup si o imbratisare calda

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput