Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 12
vreau_bebel spune:
Multumesc pt sfaturi Aristica
Spune-mi te rog, si scuza-ma ca nu am retinut, la Albu ai facut toate FIV si ET? Nu s-a "prins" niciodata sau ai pierdut sarcina?
Am studiat si eu articolele referitoare la alimentatia recomandata in endometrioza, si nu am gasit daca polenul e sau nu recomandata, stiti ceva?
Va pup fetelor si va doresc weekend placut!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
Arabella34 spune:
buna fetele...ei,am facut dubla IUI cu doctorasul nostru care s-a purtat impecabil ca deobicei,buuun,am ''fortat'' cu menopur si puregon pana am scos 4 ovocite marisoare din 9 care s-au dezvoltat...endometrul 13,62(stiu cam maricel,dar asta e excesul de estrogeni din ov.polichistic),Albisorul a zis ca e ok,s-au facut IUI pe endo intre 6.5 si 17 mm,la sperma soc,am scos 50 milioane ieri pe 30,iar azi pe 31 ,48 milioane.......sansele sunt mari mi s-a spus,vedem,vedem...aflu in Vinerea Mare de existenta sarcinii si nasc in preajma Craciunului....sper sa existe si pentru mine o minune...in schimb ma ''chinuie'' o usoara hiperstimulare care ma face sa ma tin de ''oua''..Albisorul mi-a zis sa il contactez in cazul ca se agraveaza sau mi se pare oirice ciudat...cam astea-s vestile,va pup
Arabella,35 ani(inca),2IUI la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,FET nereusit,IUI in asteptare rezultat
Mutatiile genei Pai1 ambele de tip heterozigot,hipotiroidie primara tratata cu euthyrox(2007),ovare polichistice cu anovulatie(metformin 1800mg zilnic),thalasemie minor(acid folic 5 mg zilnic)
vreau_bebel spune:
Sa fie intr-un ceas bun Arabela. Sa-l trimita Doamne Doamne la tine pe iepuras cu un test pozitiv, iar pe Mos Craciun cu bebele mult dorit! Tinem pumnii!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
angelica28 spune:
Arabela dar de ce te-a costat atit de mult o inseminare?Tin pumni strinsi sa ai in vinerea mare un beta imens !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
anna_a spune:
mult succes arabella
angelica, cred ca prin 50 mil si 30 mil, se referea la nr de gigei :), nu la cat a costat
velvet spune:
arabella,sa te ajute Dumnezeu sa vine bebe la tine in burtica! da ce multi gigei ati avut!ce bine!sunt sansele fff mari.
noi avem putini,la ultimele spermograme nu avem sanse de IA
Arabella34 spune:
Draga mea,Angi,IUI m-a costat 1250 ron,asta era nr de ''luptatori'' concentrati,adica total 89,71 mil din cele 2 probe:)....daca ''permite'' endo meu si se sparg ''outele'' sper sa fie anul cel norocos...da,m-a costat si tratamentul multicel adic 15 flacoane de menopur,plus femara si 300 UI de Puregon,eh,sunt batraioara si mai low responder...i-am dat sotului vit.E forte 3 luni,de aia a fost la ''inaltime''
fetele
velvet spune:
arabella,cat te-a costat cu totul?si voiam sa te mai intreb daca ti-a facut eco sa vada daca ti s-a spart foliculul
Arabella34 spune:
Velvet cam 32 milioane...nu,din pacate nu mi-a facut,dar dupa dureri cred ca s-au spart...sunt 4 intre 19 si 16 mm...pup
velvet spune:
arabella,e fff scump tratamentulpe mine m-ar costa si cazarea in bucuresti,drumulinseamna ca ajung fff scump.nu puteai sa ii ceri sa faci eco inainte de IA?