Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 11
liza79 spune:
Monik, spunea cineva ca are valabilitate 3 luni parca, nu stiu sa iti spun sigur (oricum mi se pare aiurea, ca din adeverinta rezulta ca ai platit 2 ani contributia, deci ce mai conteaza cand au fost aia 2 ani... in fine).
Sotului meu i-a iesit la spermograma teratozoospermie, dar nu severa, a fost la un control si l-a linistit dr. Mihalca, i-a zis ca exista suficient material pt FIV; bine, sotul meu a iesit un pic zapacit de acolo, ca nu se astepta la un control amanuntit, cu pipaieli si ecografie dar pana la urma a zis ca s-a mai linistit si el cu ocazia asta, ca i s-a spus ca e sanatos. I-a dat doar sa ia Spermotrend.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
honeys spune:
Tinuta concediu placut si te mai asteptam din cand in cand cu cate o veste
Ali, Aristica, Lumi
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+
monik33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liza79 Monik, spunea cineva ca are valabilitate 3 luni parca, nu stiu sa iti spun sigur (oricum mi se pare aiurea, ca din adeverinta rezulta ca ai platit 2 ani contributia, deci ce mai conteaza cand au fost aia 2 ani... in fine). Sotului meu i-a iesit la spermograma teratozoospermie, dar nu severa, a fost la un control si l-a linistit dr. Mihalca, i-a zis ca exista suficient material pt FIV; bine, sotul meu a iesit un pic zapacit de acolo, ca nu se astepta la un control amanuntit, cu pipaieli si ecografie dar pana la urma a zis ca s-a mai linistit si el cu ocazia asta, ca i s-a spus ca e sanatos. I-a dat doar sa ia Spermotrend. ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow |
Am sunat si eu azi la ei si valabilitatea adeverentei este, intr-adevar , de 3 luni. Si al meu sot incepe de saptamana aceasta tratamentul cu Spermotrend. La voi medicamentul a avut efect sau e apa de ploaie?
infertilitate primara
Eu: 30 ani, diagnosticata cu Sindrom Ovare Polichistice( PCOS) , pe tratament metformin din 2010
El: 36 ani , diagnosticat cu Oligoastenoteratospermie
Recomandare :ICSI
velvet spune:
liza,si sotului meu i-a iesit tot teratozoospermie,dar severa.tot la medlife am descoperit problema.a fost la dr mihalca,tot consultatie,tot pipaielisi eco si tuseu rectal.totul bine.si dozari hormonale in limite.nu stim de unde problema.si nr e la limita.mult succes!eu aastept rez la mutatii.am mari emotii.
va pup fete
liza79 spune:
Velvet, lasa emotiile (tocmai eu m-am gasit sa zic, care sunt panicoasa sefa)
Monik, nu stiu cat o fi ajutat Spermotrend-ul, ca inca nu a repetat spermograma. Oricum, rezultatele au tot variat in cazul sotului meu, adica nu i-au iesit de doua ori la fel. A luat medicamentele astea 3 luni, de prin decembrie pana in februarie, si cred i-au folosit la ceva vitaminele, ca nu s-a plans primavara asta de astenie
toate fetele
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
aristica spune:
vreau-bebel sincer, nu mai tin minte ce tratament am avut, dar n-a fost nimic spectaculos. Doar antibiotic si ceva sa nu fac candida. Am scos lactatele din meniu, mararul, am inceput sa citesc despre alimentele estrogenice pentru a le evita. Stiu ca la 15 zile de la operatie eram la mare si ma balaceam fara griji...deci cred ca la aproximativ 2 luni de la laparo aveam transferul de embrioni.
Am incercat sa nu-mi spun parerea, deoarece este foarte important sa ai incredere in doctorul tau. Ai dreptate: embrioloaga de la Medlife nu m-a incantat nici pe mine. Insa mai fa-i o vizita lui Albu inainte de a lua dipherelinele. Caci s-a schimbat embriologul - din spusele lui Dr. White, au ofertat un embriolog britanic, foarte experimentat. Stiu asta deoarece Dr. White intentioneaza sa discute cazul meu si-al sotului cu embriologul, apoi sa participam si noi la o discutie.
De ce nu te orientezi si spre Austria? stiu c-ai avut ceva altercatii la topicul balantei (FIV in Europa), dar Austria chiar e o.k. pentru problemele masculine. Noi am optat acum pentru turci, datorita banilor, dar si datorita embriologului, laboratorului si al posibilitatii de-a apela la IMSI. Ai putea sa ceri mai multe pareri despre factorul masculin, despre endometrioza...adica mai multe pareri de la mai multi doctori. E usor sa faci un FIV, da-i al naibilui de greu sa treci peste un rezultat negativ...deci, mai gandeste-te putin!
tinuta, ali, honey
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
velvet spune:
buna seara fete
liz
mi-a venit gena PAI.am scapat!nu o am.mai am de asteptat MTHFR si mutatia factorului leiden.sper sa fie bine si astea.
va pup pe toate
monik33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet buna seara fete liz mi-a venit gena PAI.am scapat!nu o am.mai am de asteptat MTHFR si mutatia factorului leiden.sper sa fie bine si astea. va pup pe toate |
Velvet, nu stiu ce este gena PAI...dar ma bucur pentru tine!!! Bafta in continuare!!
Infertilitate primara - eu: 30 ani, PCOS, tratament metformin/ el: 36 ani, oliastenospermie. Recomandare: ICSI
5ab1na spune:
foarte bun sfat aristica
foarte greu sa treci peste un rezultat negativ
eu am un an de la primul fiv si tot mi-e "teama" sa merg spre fiv 2.
fetele cochetele de aici de la Dragos Albu va salut. nu va cunosc si citesc rar pe aici. va doresc numai bine.
velvet spune:
buna dimineata fete
monikmultumesc.este o mutatie.responsabila cu implantarea.
sabina
o zi frumoasa va doresc si caaalda!