Fiv cu Dr. Dragos Albu 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Monik, spunea cineva ca are valabilitate 3 luni parca, nu stiu sa iti spun sigur (oricum mi se pare aiurea, ca din adeverinta rezulta ca ai platit 2 ani contributia, deci ce mai conteaza cand au fost aia 2 ani... in fine).
Sotului meu i-a iesit la spermograma teratozoospermie, dar nu severa, a fost la un control si l-a linistit dr. Mihalca, i-a zis ca exista suficient material pt FIV; bine, sotul meu a iesit un pic zapacit de acolo, ca nu se astepta la un control amanuntit, cu pipaieli si ecografie dar pana la urma a zis ca s-a mai linistit si el cu ocazia asta, ca i s-a spus ca e sanatos. I-a dat doar sa ia Spermotrend.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Tinuta concediu placut si te mai asteptam din cand in cand cu cate o veste

Ali, Aristica, Lumi

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liza79

Monik, spunea cineva ca are valabilitate 3 luni parca, nu stiu sa iti spun sigur (oricum mi se pare aiurea, ca din adeverinta rezulta ca ai platit 2 ani contributia, deci ce mai conteaza cand au fost aia 2 ani... in fine).
Sotului meu i-a iesit la spermograma teratozoospermie, dar nu severa, a fost la un control si l-a linistit dr. Mihalca, i-a zis ca exista suficient material pt FIV; bine, sotul meu a iesit un pic zapacit de acolo, ca nu se astepta la un control amanuntit, cu pipaieli si ecografie dar pana la urma a zis ca s-a mai linistit si el cu ocazia asta, ca i s-a spus ca e sanatos. I-a dat doar sa ia Spermotrend.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow

Am sunat si eu azi la ei si valabilitatea adeverentei este, intr-adevar , de 3 luni. Si al meu sot incepe de saptamana aceasta tratamentul cu Spermotrend. La voi medicamentul a avut efect sau e apa de ploaie?

infertilitate primara
Eu: 30 ani, diagnosticata cu Sindrom Ovare Polichistice( PCOS) , pe tratament metformin din 2010
El: 36 ani , diagnosticat cu Oligoastenoteratospermie
Recomandare :ICSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

liza,si sotului meu i-a iesit tot teratozoospermie,dar severa.tot la medlife am descoperit problema.a fost la dr mihalca,tot consultatie,tot pipaielisi eco si tuseu rectal.totul bine.si dozari hormonale in limite.nu stim de unde problema.si nr e la limita.mult succes!eu aastept rez la mutatii.am mari emotii.

va pup fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Velvet, lasa emotiile (tocmai eu m-am gasit sa zic, care sunt panicoasa sefa)
Monik, nu stiu cat o fi ajutat Spermotrend-ul, ca inca nu a repetat spermograma. Oricum, rezultatele au tot variat in cazul sotului meu, adica nu i-au iesit de doua ori la fel. A luat medicamentele astea 3 luni, de prin decembrie pana in februarie, si cred i-au folosit la ceva vitaminele, ca nu s-a plans primavara asta de astenie
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

vreau-bebel sincer, nu mai tin minte ce tratament am avut, dar n-a fost nimic spectaculos. Doar antibiotic si ceva sa nu fac candida. Am scos lactatele din meniu, mararul, am inceput sa citesc despre alimentele estrogenice pentru a le evita. Stiu ca la 15 zile de la operatie eram la mare si ma balaceam fara griji...deci cred ca la aproximativ 2 luni de la laparo aveam transferul de embrioni.
Am incercat sa nu-mi spun parerea, deoarece este foarte important sa ai incredere in doctorul tau. Ai dreptate: embrioloaga de la Medlife nu m-a incantat nici pe mine. Insa mai fa-i o vizita lui Albu inainte de a lua dipherelinele. Caci s-a schimbat embriologul - din spusele lui Dr. White, au ofertat un embriolog britanic, foarte experimentat. Stiu asta deoarece Dr. White intentioneaza sa discute cazul meu si-al sotului cu embriologul, apoi sa participam si noi la o discutie.

De ce nu te orientezi si spre Austria? stiu c-ai avut ceva altercatii la topicul balantei (FIV in Europa), dar Austria chiar e o.k. pentru problemele masculine. Noi am optat acum pentru turci, datorita banilor, dar si datorita embriologului, laboratorului si al posibilitatii de-a apela la IMSI. Ai putea sa ceri mai multe pareri despre factorul masculin, despre endometrioza...adica mai multe pareri de la mai multi doctori. E usor sa faci un FIV, da-i al naibilui de greu sa treci peste un rezultat negativ...deci, mai gandeste-te putin!

tinuta, ali, honey

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

buna seara fete

liz

mi-a venit gena PAI.am scapat!nu o am.mai am de asteptat MTHFR si mutatia factorului leiden.sper sa fie bine si astea.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

buna seara fete

liz

mi-a venit gena PAI.am scapat!nu o am.mai am de asteptat MTHFR si mutatia factorului leiden.sper sa fie bine si astea.

va pup pe toate

Velvet
, nu stiu ce este gena PAI...dar ma bucur pentru tine!!! Bafta in continuare!!

Infertilitate primara - eu: 30 ani, PCOS, tratament metformin/ el: 36 ani, oliastenospermie. Recomandare: ICSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

foarte bun sfat aristica
foarte greu sa treci peste un rezultat negativ
eu am un an de la primul fiv si tot mi-e "teama" sa merg spre fiv 2.

fetele cochetele de aici de la Dragos Albu va salut. nu va cunosc si citesc rar pe aici. va doresc numai bine.

Mergi la inceput

buna dimineata fete

monikmultumesc.este o mutatie.responsabila cu implantarea.

sabina

o zi frumoasa va doresc si caaalda!

Mergi la inceput