Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 10
monik33 spune:
Liza, merci mult pentru info. Da, acum a aparut si un formular tipizat pentru cerere adeverinta. Zilele acestea, ma acup de aceasta problema.
Fetelor, conteaza daca imi fac analizele la Synevo?....imi este mai comod sa ajung la ei. Pentru spermograma, am inteles, ca e musai la Medlife...
infertilitate primara
Eu: 30 ani, diagnosticata cu Sindrom Ovare Polichistice( PCOS) , pe tratament metformin din 2010
El: 36 ani , diagnosticat cu Oligoastenoteratospermie
Recomandare :ICSI
aristica spune:
tinuta la mine era alta treaba...complet alta treaba. Eu veneam la Albu dupa un FIV si un FET esuate. Incercam sa descopar care-i baiul de nu am embrioni puternici, asa ca am recurs la laparo. Dar exista suspiciunea de endometrioza datorita durerilor mari la menstruatie si a bucatilor de carne insangerata pe care le eliminam.
Eu n-am insistat cu nicio explicatie, deoarece Tutunaru este de parere ca orice femeie trebuie sa faca cel putin o laparoscopie in viata ei. Iar vreau-bebe are incredere in acest doctor. Doctor care mie-mi pare complet incompetent, expirat si interesat de partea financiara, nu de pacient. Eu NICIODATA nu as putea sa fac tratamentul cu diphereline si nu l-as recomanda nici celei mai rele persoane din lumea asta.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
velvet spune:
fete
monik,mie dr albu mi-a zis ca pot sa fac analizele la synevo,ca sa nu mai fac atata drum pana la bucuresti.trebuia sa vin de seara,sa ramanem in buc,ca sa pot recolta pana in 9 dimineata.in afara de spermograma si eco.succes!
tinuta78 spune:
ari pe vremea cand am ajuns eu la Tutu..., era in mare voga, dar asta este, a trecut si episodul asta. Oricum, eu trecusem prin altele si mai si.
mami vreau, eu am scris povestea la anticorpi antispermatici.
ali
Eu o sa intru in concediu de odihna, o sa mai trec cateva zile la servici, dar n-o sa mai intru pe forum. O sa tin legatura cu ali pe telefon. Asa ca vreau vesti numai bune
Nasti, o sa te sun si pe tine, intr-o zi senina, sper sa te prind libera ptr vorba.
Numai bine tuturor si sa auzim de beta marisi bebei sanatosi
31+
liza79 spune:
Monik, exista si atunci o cerere tip, dar nu specifica nicaieri ca iti trebuie adeverinta pt programul national FIV. Cererea pe care am facut-o eu suna cam asa: "Subsemnata... domiciliata in... posesoare a CI.... solicit adeverinta cu stagiul de cotizatie la CAS pentru cel putin ultimii doi ani, pentru a-mi servi la intocmirea dosarului pentru programul national FIV..." Nu mai stiu exact exprimarea, dar era ceva de genul asta. Oricum, te duci la sediul din Titeica si te lamuresc ei acolo daca au sau nu cerere tip. Si au si xerox in caz ca vrei copie dupa CI.
Spermograma intr-adevar si sotul meu a facut-o la Medlife, a fost si la consultatie la dr. Mihalca.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
aristica spune:
tinuta imi pare foarte bine ca termini cu munca. Probabil ca ai burta destul de mare (am la etajul superior o graviduta cam de varsta lui ali si o vad ca deja a cam luat proportii in fata - asa va am si pe voi in cap, dupa aceasta fata - ma refer strict la burta). Succes la pregatirile pentru intampinarea lui bebe
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
alilumi spune:
ari,
io am luat proportii si in fata si... in parti...! eeh, lasa ca dupa intarcat vine el si aerobicu'!
noi sa fim santoase cu toate"le", sa ramanem gravide cu copchii sanatosi, sa nastem cu bine... si restul, le rezolvam noi si pe parcurs...
astept cu mare nerabdare vesti de la tine si de fiecare data cand postezi ceva, tresar, doar, doar...
tinuta, am ramas aici pe metereze si ne auzim la tel.!
24 +
monik33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet fete monik,mie dr albu mi-a zis ca pot sa fac analizele la synevo,ca sa nu mai fac atata drum pana la bucuresti.trebuia sa vin de seara,sa ramanem in buc,ca sa pot recolta pana in 9 dimineata.in afara de spermograma si eco.succes! |
Ma bucur ca pot sa le fac la Synevo, pentru ca sunt mai aproape de mine.Din cate am mai citit pe net, se pare ca sunt foarte bine cotati.
infertilitate primara
Eu: 30 ani, diagnosticata cu Sindrom Ovare Polichistice( PCOS) , pe tratament metformin din 2010
vreau_bebel spune:
Aristica, tu ce tratament ai luat dupa laparo si dupa cat timp ai inceput FIV?
Fetelor nu e vorba ca am incredere oarba in dr. Tutunaru, dar la problema noastra, spermograma sotului, ne trebuie un embriolog f f bun, iar la Medlife nu mi s-a parut a fi vreunul dedicat. De exemplu dupa punctia testiculara a sotului embrioloaga dupa ce a vazut "unul si misca" a inchis biroul si cu geanta pe umar a tulit-o.
Nu as vrea sa fiu in situatia sa am regrete ulterior, sa zic "uite ma, fetele m-au sfatuit asa si pe dincolo iar eu, ce am facut?". Poate ca ne e scris sa mai schimbam medici, poate voi ajunge din nou la Albu si poate nu voi reusi nici la el si tot asa, sau poate nu, cum vrea Dumnezeu, daca El va dori ca noi sa avem un pui ne va indruma pe calea cea buna, deoacamdata eu sper in alegerea facuta.
Va pup si va doresc puiuti sanatosi!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
monik33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liza79 Monik, exista si atunci o cerere tip, dar nu specifica nicaieri ca iti trebuie adeverinta pt programul national FIV. Cererea pe care am facut-o eu suna cam asa: "Subsemnata... domiciliata in... posesoare a CI.... solicit adeverinta cu stagiul de cotizatie la CAS pentru cel putin ultimii doi ani, pentru a-mi servi la intocmirea dosarului pentru programul national FIV..." Nu mai stiu exact exprimarea, dar era ceva de genul asta. Oricum, te duci la sediul din Titeica si te lamuresc ei acolo daca au sau nu cerere tip. Si au si xerox in caz ca vrei copie dupa CI. Spermograma intr-adevar si sotul meu a facut-o la Medlife, a fost si la consultatie la dr. Mihalca. ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow |
Asa este Liza, am sunat azi la CAS si mi-au spus ca formularul nu este valabil, in cazul nostru si ca trebuie sa ma prezint la ei pentru a scrie o cerere de mana.
Ar fi fost mai inteligent din partea lor sa completezi si sa-l trimiti on-line, ca sa scutesti un drum....dar ei il pun acolo ca sa scuteasca ei o hartie A4 si sa vii tu cu ea de acasa...
Din pacate am uitat sa ii intreb ce valabilitate are aceasta adeverinta! Tu stii cumva?
In alta ordine de idei, si pe mine m-a sfatuit dr Albu , ca sotul sa faca o programare la DR. Mihalca.
infertilitate primara