Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 9
vreau_bebel spune:
Arwen, sotul a facut o spermograma?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
alilumi spune:
velvet, tinuta,
arwen,
curaj! la toate ne-a fost frica... dar frica o invingem cu gandul la indeplinirea visului nostru. tin pumnii pentru rezultate bune la analize, cat despre chist, o sa treaca... si eu am avut probleme cu un unul. asteptam vesti si de la monik.
24 +
arwen_76 spune:
Multumesc fetelor, sunteti foarte dragutze Doamne ajuta la noi toate ca suntem cam in aceeasi oala... offf
vreau_bebel, da, si-a facut-o anul trecut, o data cu alta serie de analize pe care le-am facut si eu. Acum le repetam amandoi ca au expirat, dar atunci, el normal, 80% motilitate, deci sta fooarte bine, la mine toate analizele ok... dar nu se intampla nimic. De-aia am zis, nu pricep ce se intampla, de ce se intampla, ca eu nu am altceva decat acest uter polifibromatos. Si totusi nu raman... De mai bine de 3 ani, chiar 4 de cand am eliminat orice contraceptie. La voi mai este o problema, doua, macar stiti ce sa combateti, cu ce va confruntati. Eu... ma simt frustrata si deprimata
monik33 spune:
Fetelor, scuze de intarziere.
Am ajuns la dr Albu si mi-a dat de facut analizele ce imi trebuie pentru dosar si am stabilit sa ne vedem data viitore intre Z10 si Z12. Acum o sa incep sa ma apuc de strans tot ce imi trebuie pentru dosar.
liza79:Am o intrebare pentru tine!!
Spune-mi te rog cum scot adeverinta de la Sanatate? Am intrat pe site la CASMB si am scos formularul de adeverinta. Cu el in mana ma duc la ei?? In cat timp elibereaza adeverinta? Spune-mi, tu cum ai facut??
INFERTILITATE PRIMARA
Eu: 30 ani, diagnosticata cu Sindrom Ovare Polichistice( PCOS) , pe tratament metformin din 2010
El: 35 ani , diagnosticat cu Oligoastenoteratospermie
Recomandare :ICSI
Cata84 spune:
Salutari si tuturor fetelor!
Anastasia_7 mersi de urari! Multa bafta si rabdare si tie! ;-)
vreau_bebeliti dorim multa baftasi sa treaca timpul cat mai repede si cu rezultatul dorit:.
Am reusit si noi sa facem o programare la Dr. Albu marti dupa Paste. Speram sa fie cu noroc si sa ne dea niste sfaturi bune si vesti si mai bune. Chiar avem nevoie.
Va doresc multa sanatate, succes si tuturor! Sper sa avem parte de cei mai frumosi si sanatosi si asa vom fi si noi in
O seara superba!
liza79 spune:
monik, eu am fost la casmb (sediul din Titeica)doar cu o copie dupa buletin. Acolo mi-au dictat la Registratura ce sa scriu in cerere si apoi am depus cererea plus copia dupa buletin si mi-au dat un bon. Asta se intampla in decembrie, nu stiu daca pana acum au inventat vreo cerere tip, atunci nu exista. Dupa vreo 8-9 zile m-am dus cu bonul si am ridicat adeverinta de la etajul 1 - nu mai stiu ce birou, or sa iti zica ei. Altfel, iti trimit adeverinta prin posta, dar dureaza mai mult - noi am fost nevoiti sa cerem o noua adeverinta, pt sotul meu, pt ca la mine era o ceva neclar in adeverinta; noua adeverinta a venit prin posta cam dupa 15 zile, dar poate sa dureze pana la o luna.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow
aristica spune:
ali
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
vreau_bebel spune:
toate fetele!
In sfarsit ma simt si eu ca omu' dupa laparo, pot sa stau chiar si in fund
Arwen tie ti-a fost recomandata o laparo, pentru ca infertitlitatea asta fara o cauza tre sa ascunda ceva.
Va doresc o zi minunata.
Tabita parca am citit ca si tu ai facut laparo+diphereline 3 luni. La cat timp dupa ultima injectia ti-a venit menstra?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
tinuta78 spune:
vreau bebel, cauta pe net prospectul la diphereline(cantitatea care ti-a fost tie recomandata pentru ca, (in caz de FIV se face de 0.1 cateva zile la rand, iar pentru tratarea endometriozei 3 luni de 3.75(iar CM cf prospectului vine la 90 zile; sau de 11,ceva o singura injectie(care echivaleaza cat cele 3 care ti le-a recomandat dr), iar CM vine mai tarziu(are efect cam 6 luni)). Asta daca se asteapta Ciclul natural. In caz de FIV, mai bine-ti faci o listuta si vezi ce raspunsuri gasesti la Domn Doftor.
Doctorasul nostru Albisor, are alta parere(sau cel putin asa am constatat eu). Nu recomanda o operatie care poate afecta ovarele si rezerva ovariana inainte de fiv(doar exploratorie, daca ecografic nu se vede nimic). El considera mai importanta histeroscopia ptr a vedea mai bine cuibul unde se implanteaza embrionii. Aristica este singura de care am auzit c-a facut laparo inainte de FIV cu Albisor.
Aristica, in cazul tau stiai ca ai endometrioza inainte de laparo, sau a descoperit la operatie? Parca tu nu ai mai facut alt tratament cu diphe in afara celui din stimulare(inhibare). Poate o lamuresti tu pe vreau bebel despre parerea dr Albu in endometrioza. Eu am fost preluata de d-lui dupa ce facusem laparo cu Tutunaru, dar cand mi-au reaparut chisturi endometriozice pe ovare(dupa stimulare), m-a sfatuit ca nu trebuie sa fac alta operatie inaintea FIV-ului 2(poate chiar 3).
31+