Fiv cu Dr. Dragos Albu 58
Raspunsuri - Pagina 27
Arabella34 spune:
Mai Liza,da..sa speram ca-l si aproba...Rica,felicitari....eh,Velvet,daca as fi deprimata si trista as rezolva ceva?
toate fetele
velvet spune:
te admir,arabella pt putere
si pe toate fetele luptatoarede la voi imi iau si eu puterea de a merge mai departe!va multumesc!
imi astept si eu minunea mea!
liza79 spune:
flo.flo, statul deconteaza procedura in limita a 6150RON, si in astia intra costurile pentru punctie si embriotransfer. iar medlife, ca oricare alta clinica privata, poate sa iti ceara bani pentru cazare in zilele respective - la giulesti de ex, nu se cer banii astia ca e spital de stat. in norme nu scrie nici ca in banii aia intra anestezia, desi e de la sine inteles ca ti se va face. la dacia medical de ex. stiu ca trebuie sa mai dai 1100 de euro, deci mai mult decat la medlife.
asta e, primesti totusi de la stat cei 6150lei, care sunt ceva...
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
Arabella34 spune:
Velvet,prinzi putere ca n-ai de ales,nu stiu poate D.zeu ,nu stiu...trebuie sa fii echilibrata si optimista,deprimarea sau Doamne Fere'(ca-s ardeleanca)nu au ce cauta in mintea si sufletul unei femei luptatoare...si nici deznadejdea(parerea mea personala),bine conteaza si sustinerea exterioara,de ex.parintii care mi-s cu trup si suflet alaturi si nu in ultimul rand sotul care este un inger...oricum,in tineretea mea nu ma gandeam ca voi trece prin asa ceva,never
Of,TREBUIE sa reusim,Trebuie...
velvet spune:
arabellaai mare dreptate.trebuie sa ma mobilizez!eu nu am spus decat sorei mele care sta la 2000 km de mine.nu vreau sa spun parintilor.ar fi un stres in plus.sunt eu cu al meu.al meu e mai introvertit.da sigur sufera si el.ma rog la Dumnezeu sa avem o veste buna dupa ce repetam sperm!
liza79 spune:
Arabella, succes cu dosarul! Poate ma molipsesc si eu cu optimismul tau , ca io-s tare panicoasa si mi-ar prinde bine
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
lumimar spune:
Fetelor,va multumesc din suflet!
Sunteti minunate si speciale.
Va pup pe fiecare in parte si va doresc sa traiti si simtiti cat mai curand posibil bucuria de a tine un bebe in brate si cea de a simti pe alt bebe in burtica
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Lumi, FELICITARI! PENTRU DARUL DE LA DUMNEZEU! Mamica fericita de fetita Maria! |
Rica, mamica de printesa Maria ma bucur din suflet pentru tine
Va imbratisam si pupam pe amandoua
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)