Clubul "babelor" FIV-oase 20

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Samira, sa stii ca mi-am salvat si eu programele tale ... l-am si insarcinat pe al meu sa-mi faca (rost) de o ladita ... sa nu-mi stric ligheanele din casa :))) Sper sa-mi fac timp macar 2 zile pe sapt (pe langa cele 2 de la sala)
Oare combinatia asta minune de canepa+miere are rost s-o luam si noi ... daca peste o luna facem FIV? Sau e prea tarziu si nu are rost? Ca ne tenteaza combinatia

looana, felicitari pt beta ... ce veste buna

Uite ca a scos si ari ochisorii ... chiar daca nu a zabovit mult Dar Lara, Lara pe unde umbla?

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Bau ! Uie ca am aparut si eu, tot in fuga si tot cu ochii carpiti de oboseala. In w-e am fost la nepotel. Cumnata s-a bucurat de cadouri (tacamurile si vasele pt bebe), eu m-am bucurat de zambete in 7 dintisori de la junior Nu cred ca isi aduce aminte de mine, ultima data l-am vazut in dec, dar de fiecare data cand ma duc pe acolo mie imi zambeste din prima. Si am ras de am lesinat cand l-am vazut topit tot si hlizindu-se la tv de cate ori aparea (nu stiu pe ce post) o prezentatoare bruneta cu parul lung - cam ca mine. clar nu ii plac blondele Off, a fost frumos sa stau cu el 2 zile, dar si greu in acelasi timp.
Fug la nani ca am niste restanteeeee. Nu mai zic ca nici nu mai stiu la ce capitol am citit eu ultima data.
lumile

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,eu mi-am cumparat de la Decatlon ladita de step aerobic...dare se poate face foarte usor si din scandura...numai ca eu m-am rugat 2 saptamani de soatza mea sa-mi faca si pan' la urma a preferat sa-mi cumpere decat sa-mi faca el

nu are de ce sa va faca rau combinatia de seminte cu miere.

acum chiar ca somn usor va spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

neataaaaa!
sami azi nu te-am trezit, c-am avut o dimineata plina, dar ma eliberez putin dupa pranz. Am ordonat dosarul analizelor, care incep in august 2008. Am un biblioraft pentru tayfun, am si copii la tot ce exista in asta, ca sa nu ma trezesc ca-mi ia doctorul vreo spermograma si eu nu mai stiu valoarea.

Felicitari proaspetei gravidute!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sabina, am fost, am fost...

Ari, pana la urma tot pe tine te iubesc lighioanele, asa ca e totul ok. Yey!!! pentru analizele ok.

Sami, mersi! Programul de step aerobic se poate face acelasi de fiecare data, de vreo 2-3 ori pe saptamana?! Sunt tuta in ce priveste aerobicul si chestiile astea. Eu cand mergeam la sala, mergeam doar la fitness si aquagym. Daaa, e buna canepa cu miere...

Looana, felicitari si sarcina usoara si la termen!

Lara

toate babutele, sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

hello girls

ana,poti face de cate ori vrei tu programul de step.
importanta e ladita in genul asta de miscare.

aristico,nu vrei sa vb cu mine???

Mergi la inceput

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetele ,m-am programat si eu la polisano ,la austrieci pe 24 !
Am fost ieri la DR ALBU si mi-a spus ca cauza esecului este adenomioza..........sanse sunt dar sa perseveram .....asa ca o sa transfer si cei 3 embrioni care ii mai am ,si apoi ma gindeam sa incerc un fiv si la polisano !
Voi ce parere aveti de aceasta clinica ?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

angelica,eu o sa fiu foarte sincera:nu stiu absolut nimic despre Polisano Bucuresti.nu am auzit ceva despre echipa de medici de acolo.
la care "austrieci" te referi tu???
prof.S vine doar pentru consultatii...atat.
eu merg la o consultatie la ei doar pentru prof.S ,sa vad ce parere are despre cazul meu ca sa nu mai bat drumul pana la Viena.
personal n-as face FIV la ei.
toate cele bune

Mergi la inceput

angi te pup dulce

Mergi la inceput