Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
samiruta am muuuuult de palavragit. Te prind maine, cand te intreb pentru-a mia oara daca te-am trezit
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
luck spune:
alina
sa inteleg ca esti "fericita posesoare" a tiroiditei hashimoto?
Cred ca ti-au dat in schema si prednison asa?
luck spune:
alina
scuza-ma te rog ,acum imi amintesc ca ai si operat acel nodul.
Nu cred insa ca imi amintesc de Hashimoto.
alina_alba spune:
Da, am avut de toate la bord. Doar ca acum nu mai am, ca am scos tiroida cu totul. Iau 150 micrograme de euthyrox pe zi si ma simt super (mai bine decat inainte).
Inca nu stiu nimic de predinison. O sa vad la fata locului. O sa vreau oricum sa vb si cu dr I (el sau ea) sa vad daca mi-ar recomanda sa iau. Vedem, inainte sa trec cu bine de ecografia de maine.
samira33 spune:
aristico,te astept.
la 7 sunt in picioare.
azi eram la comenzile pentru toamna-iarna 2012 si eram bagata pana peste cap in tipuri de piei,culori,modele etc etc.
somnic usor
Looana spune:
Hello la babutele mele
Am facut betaHcg azi si vloarea e 1000 ,cam mare zic eu sau asa trebuie sa fie...azi find ziua 14 de la ET.
Vineri facem ecografie dupa webseitul care calculeaza sarcina cu blasto ET dupa el de miercuri intru in saptamana a-6
Deci vam dat o veste buna ,doresc sa va aduca vesti bune acest capitol
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
samira33 spune:
vroiam sa va mai spun ca este ahtiat sotziorul dupa semintele de canepa amestecate cu miere...chiar ieri i-am cumparat un borcan cu miere de salcam si l-am amestecat cu mai bine de jumatate de punga de seminte.
eu mai uit sa-i aduc aminte dar el...primu lucru pe care il face dimineata cand se da jos din pat...se duce la bucatarie si isi indeasa in gura 2 lingurite pline ...si mai si comenteaza ca e..."sanatate curata ce iau eu aici"
samira33 spune:
looana,felicitari.
cu siguranta asta e Beta de gemenasi.
sarcina usoara si nastere la termen.
alina_alba spune:
Dar ce fac esmintele de canepa? Ajuta cu ceva aparatul reproductiv? Ca sunt putin cam pe dinafara la semninte - stuff, dar sunt receptiva la chestii naturiste.
samira33 spune:
2 lingurite cu seminte de canepa pe zi asigura DZR de acizi omega 3-6-9.
iar binefacerile mierii sunt arhicunoscute.
semintele ca atare sunt bune la gust insa combinate cu miere sunt delicioase