Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 6
alina_alba spune:
Intru scurt sa va povestesc si voua ca endometrul meu era azi, la eco, de 10 mm. Adaug progesteronul in schema si, pe 26 martie, am embriotransferul la Brno! Sunt asa de bucuroasa...
Va pup si multa bafta tuturor
Eu o sa va urmaresc in continuare, ca sunteti faine
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 angelica,eu o sa fiu foarte sincera:nu stiu absolut nimic despre Polisano Bucuresti.nu am auzit ceva despre echipa de medici de acolo. la care "austrieci" te referi tu??? prof.S vine doar pentru consultatii...atat. eu merg la o consultatie la ei doar pentru prof.S ,sa vad ce parere are despre cazul meu ca sa nu mai bat drumul pana la Viena. personal n-as face FIV la ei. toate cele bune Da si eu merg deocamdata tot pt o parere ,dar am inteles ca prof .S vine la puncti ,embriotransfer ,daca faci fiv cu el ,la aceasta clinica ,poate nu am inteles eu bine ..........dar eu asa retinusem...........In legatura cu intrebarea despre austrieci ,am inteles ca acest dr este austriac ,nu este asa? |
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
roxa-m spune:
Buna fetele,
Vin si eu cu vesti proaspete dupa cateva zile de absenta. Dupa cum v-am spus saptamana trecuta urma sa fac FET-ul. Ei, uite ca l-am facut, am transferat 3 blasto frumosi, dupa cum spune dr embriolog, acum nu mai am decat sa astept. Din pacate serviciul nu-mi permite sa ma odihnesc prea mult, asa ca...vom vedea ce va fi.
Recunosc ca n-am avut timp sa va citesc, dar o sa incerc sa recuperez...
roxa-m spune:
Multumesc, Samira, Doamne ajuta, sa speram ca toate vom reusi mai devreme sau mai tarziu.
Samira, stii de ceva restrictii in aceasta perioada? In afara de bai fierbinti, efort
samira33 spune:
roxa,eu nu sunt adepta statului lipita de pat dupa ET.
regim de viata absolut normal,fara excese si cam atat.
no-spa sa ai la-ndemana.