Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 7
angelica28 spune:
Fetelor poate ma ajutati voi cu o parere:eu sunt indecisa la care sa merg la Polisano ,sau la Biogenesis .......repet deocamdata doar pt un consult ,dar nici nu exclud un viitor fiv la una din ele.....am inteles ca unele din voi au fost la greci ce parere v-au facut?Samirra daca am retinut bine????????? si tu ai fost ...parerea lui Quiao am auzit-o dar mai am nevoie de argumente sa ma hotarasc ,pt sotul mi-a zis ca el nu mai merge din dr in dr ,sa ma hotarasc la unu din ei ............cu toate ca el nu ar merge la nici unul ar ramine tot aicila Albu ....a zis ca sa saturat de atitia ani sa il tot schimb dr .........asa ca trebuie sa iau o decizie inteleapta ............!
Eu ma gindeam sa fac fiv in alta parte pt ca baga si blastocisti ,si eu avind probleme la implantare ma gindesc ca ar ajuta ..........nu stiu este doar parerea mea!Roxa-m tu unde ai facut fiv?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
samira33 spune:
angelica,argumente nu-ti putem oferi noi.
argumentele pentru care alegi un medic sau altul le gasesti singura,in urma consultatiilor la care te sfatuiesc sa mergi.
nu-ti poti alege un medic de pe Internet dupa ce iti spune x,y sau z.
trebuie sa vezi cum rezonezi cu fiecare medic in parte,ce abordare a cazului tau are si apoi decizi singura cui acorzi votul tau de incredere.
da,eu am fost la dr.D si mi-a placut...insa un FIV cu el as face doar la Atena si nu la clinica din Romania.
momentan ei lucreaza pe loturi si fac transfer de 48, maxim 72 de ore.
urmeaza sa merg si la prof.S sa-i vad parerea stric pe cazul meu nu din ce aud ici si colo...apoi merg la Istanbul la 2 clinici sa discut tot asa cazul meu...si dupa toate aceste 4 intalniri voi decide unde fac urmatorul FIV.
personal,te sfatuiesc sa mergi la ambii medici daca ei sunt cei care te intereseaza.
aadina spune:
Fetelor am o fiola de Suprefact, care expira in iunie. Poate are nevoie cineva de ea. O donez cu placere
Am terminat anticonceptionalele,ieri am facut eco si am trimis rezultatul la Sibiu, dar probabil ca medicul e prea ocupat sa raspunda la email. Azi nu am avut net la scoala, eram disperata sa ajung acasa sa vad instructiunile celui de la Sibiu, dar ioc, nici un raspuns. Cred ca, cat de curand imi vine si ciclosul, parca am zarit deja o pata maronie, asa ca saptamana viitoare sper sa fiu la Sibiu.
roxa-m spune:
Angelica, Samira are dreptate, trebuie pana la urma sa te hotarasti tu la care dr sa mergi, asta trebuie sa fie decizia ta personala.
Eu am facut FIV la Polisano Sibiu, pot spune ce sunt multumita de ei pana in prezent, ce as putea sa le reprosez ar fi comunicarea, iti raspund cam tarziu la mail sau tel, asta din cauza ca-s f aglomerati.
Daca te mai pot ajuta cu ceva....
Aadina, din cate stiu eu, medicul nostru nu lucreaza decat lunea, miercurea si joia, dar o sa-ti raspunda cat de repede la mail, o sa vezi.
roxa-m spune:
Aadina, merci pt urari, la fel iti doresc si tie, ieri era destul de ocupat, avea multe consultatii de facut si am observat ca au multe dosare pt program de luat.
aristica spune:
aadina eu iti urez succes pretutindeni
sami, ady dupa ce vorbiram la tel, am sunat si la turci. Am facut rezervare prin agentia unei prietene la turkish, pe 14 aprilie, dus-intors, da' nu tre' sa platesc, e doar rezervat biletul. Ma anunta ei cand tre' sa platesc.
turcii au zis asa: sun vineri dimineata, pe 13 aprilie, sa fac programare pentru sambata si speram ca ciclul sa vina vineri (daca apare vreo modificare, vin luni, pe 16 aprilie, mai devreme nu-i bai, mai tarziu era problematic). Ma intorc in tara in aceeasi zi si revin la control in 4-5 zile. Deci ma "stimuleaza" sotul in tara. pot sa fac eco la Albu sa vad daca-i totul o.k. si le comunic telefonic. Deci nu mai stau singurica pe acolo alea 5 zile, ci le stau in tara, cu al meu sot. La 4 sau 5 zile de la prima consultatie zbor in Instanbul, doar dus, acum platesc si prima noapte de cazare, continui stimularea, merg la eco, punctia...desfasuratorul normal de aici incolo.
Ma duc la mine cu toate medicamentele pe care le am in frigi, ca ei sa-mi completeze punga pentru stimulare.
Mai ramane histero de luni si tre' sa-i fac sotului programare pentru o spermograma si spermocultura. Si cam aste-as pregatirile pentru fiv 4.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aadina spune:
Bravo Aristica, sa-ti mearga toate bine.
Ce bine e ca te poti face naveta asta cu avionul. Nu vei folosi suprefact?