Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaady spune:
Aaaa si te asigur ca la histerosalpingografia facuta cu 2 luni inainte nu a vazut nimeni nici un polip.
Teoria de pe fertily o stiu, practica mie mi-a demonstrat altceva.
Fibromul se vede si la eco, unii polipi la fel se vad.
dar histeroscopia este necesara mai ales, asa cum bine ai punctat si tu, si pentru corectarea eventualelor probleme aparute.
adrianaady spune:
Aristica eu nu stiu nimic face ceva, undeva? nimic nu stiu... Imi pare rau ca sunt asa busy la munca,ca altfel consumam cele 10.000 de minute la telefon luna asta
Sabina mai bine stiam retete ca Samiruta decit asa teorii
5ab1na spune:
da dar samiruta stie si teorii din astea si e si Master Chef. si Master Fleuriste.
acum cred ca s-a dus la plapuma:)) 'geaba a mers ea astazi cu hainute subtirele. tot la plapuma a tras.
samira33 spune:
sa credeti voi ca-s la plapuma...sunt cu tocanita pe foc si budinca in decurs de preparare.
aristico,las' ca ne vine si noua randul sa te zapacim la creierasi cand vom fi inainte de FIV cu morcovu cu tot cu frunze,iepure,vanator si neamu' vanatorului
maaaiii...dar nu mi-a fost frig...ce au fost 20 de grade afara..era chiar cald si am mers cu masina....sau era cald in creierii mei???
in fine...
adriana,10 mii de minute pe luna???
anaasta spune:
Ioi, tu, Sabina, ma iei peste picior, ai?! N-am fost ocupata in perioada aia , stiu discutia, dar e absurd sa se fi suparat din cauza respectiva. Ne spunem cu totii parerile pe aici si e normal sa se mai nasca disensiuni din cauza ca nu vorbim face to face, nu ne vedem mimica fetei, nu auzim intonatia, nu vedem limbajul corpului etc. Si e normal sa mai interpretam gresit vreo afirmatie. Dar sa ne suparam din cauza asta e parca prea mult. O fi si Bombi ocupata poate, sper doar ca e ok si ea.
N-am citit prea mult despre goldenes kreuz, dar PK imi place pentru ca mi se pare super profi, empatic la maxim si cu grija si atentie fata de paciente. Sunt sigura ca ar avea grija de mine din toate punctele de vedere, mai ales ca mie mi-e super groaza de hormonii sintetici si... na', nu stiu, mi-e groaza. Cand am fost la el asta a fost printre primele intrebari: cat de nociva e folosirea lor si care e cazuistica pe boli naspa. Oh, da, si imi plac ochii lui albastri (Sami ) !
Sami, vezi ca viroza asta de acum e pacatoasa rau. Pe bune, cand te simti in stare mergi si ia de la Sephora recipient cu fas si cumpara tinctura de propolis glicol, pune-o in recipient si fa fas fas in gat. E foarte eficienta.
anaasta spune:
Am uitat sa va spun ca mi-am cumparat cei mai draguti cercei ever: niste pisicute rosii de ceramica...
samira33 spune:
ana,am recipient de la Sephora...da mi-am facut lotiunea de fata in el.
o sa fac o baie fierbinte si beau un ceai cu multa lamaie...daca nu-mi trece...de maine ma pastilez.
dar parca respir din ce in ce mai greu
anaasta spune:
Sami, incearca si niste inhalatii sau stai mai mult in cada si cu apa mai fierbinte sa se faca abur in baie.
samira33 spune:
acum ma bag la baie...vroiam sportizare dar nu sunt in stare...imi vine sa-mi rup nasu.
am papat bun:mamaliga,ciuperci,ou ochi si branza rasa.
sa ne fie de bine.
ma bag apoi in pat...va pup.
seara placuta si somnic usor.
samira33 spune:
am uitat sa va spun ca am visat tampenii azi-noapte:eram cu Samiroiu intr-o parcare si m-a rapit unu' si m-a dus la el acasa...era un mafiot din asta care facea numai tampenii,plin de bani si era indragostit de mine si io il respingeam ca eram maritata cu Samiroiu si asta tot incerca sa faca sex cu mine ca cica ma iubea si io tot il respingeam...si ma tinea inchisa in casa lui-o viloaca uriasa,aveam tot ce-mi doream da' nu ma lasa sa ies afara,sa vb la tel,la Internet...eram sechestrata intr-o colivie de aur.
eu tot incercam sa evadez...si pana la urma am reusit...si am fugit direct la Samiroi,incantata ca am scapat si ca nu mi-a facut ala nimic si ca o sa ma vad cu al meu....numai ca Samiroiu era deja combinat cu alta femeie
si m-am intors de una singura la rapitorul meu.
dimineata cand m-am trezit mare boala aveam pe Samiroi ca n-a venit sa ma salveze si ca s-a mai si combinat cu alta cat eu patimeam si incercam sa evadez din casa lu ala.